2015 Speed ​​Street Festival

Δρομολόγια μπάντας, Προγράμματα εμφάνισης οδηγών και εμφανίσεις διασημοτήτων

Το Φεστιβάλ Speed ​​Street 600, που παρουσιάστηκε από το Food Lion, πραγματοποιείται στο Uptown Charlotte για τρεις ημέρες πριν από την Coca-Cola 600 της NASCAR (η οποία διεξάγεται στο Charlotte Motor Speedway ). Το 2015 θα είναι η 21η έκδοση του φεστιβάλ και θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο κάθε χρόνο. Για αυτό το Σαββατοκύριακο, η περιοχή Uptown του Charlotte γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με ζωντανή μουσική, διαδραστικά εκθέματα, φαγητό, δραστηριότητες, διαδραστικά εκθέματα, εμφανίσεις από τους οδηγούς της NASCAR και άλλες προσωπικότητες και φυσικά αυτοκίνητα.

Και το καλύτερο μέρος; Είναι όλα δωρεάν. Η Speed ​​Street έχει οριστεί ως μία από τις κορυφαίες 20 εκδηλώσεις στο νοτιοανατολικό τμήμα της Νοτιοανατολικής Εταιρείας Τουρισμού.

Και δεδομένου ότι είναι 600 εβδομάδες, και πιθανότατα έχετε μια "αγωνιστική" διάθεση, ήσαστε ότι οι περισσότερες ομάδες NASCAR εδρεύουν στο Charlotte; Μπορείτε να περιηγηθείτε σε πολλά από αυτά. Μάθετε περισσότερα για τις ομάδες NASCAR στο Charlotte . Επίσης, αν είστε Uptown για το φεστιβάλ, είστε κοντά στην αίθουσα της φήμης του NASCAR.

2015 Ημερομηνίες και ώρες ταχύτητας δρόμων

Πέμπτη 21 Μαΐου έως Σάββατο 23 Μαΐου
Μεσημέρι έως τις 11 το πρωί κάθε μέρα.

2015 Πρόγραμμα Στάδιο Coca-Cola
Κάντε κλικ εδώ για το επίσημο, ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα μπάντας και σκηνής.

Προβολές οδηγών
Η ευκαιρία να συναντήσετε μερικά από τα πιο καυτά αστέρια της NASCAR είναι πάντα ένα highlight της Speed ​​Street για πολλούς επισκέπτες. Αυτό το έτος είναι μεγαλύτερο από ποτέ, με δεκάδες τρέχοντα και μελλοντικά αστέρια διαθέσιμα για αυτόγραφα και φωτογραφίες. Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη λίστα των εμφανίσεων οδηγών.

Για όσους εργάζονται στο Uptown, ή αν ταξιδεύετε μέσω της περιοχής City Center κατά τη διάρκεια της Speed ​​Street, υπάρχουν μερικές συμβουλές από αξιωματούχους της πόλης:

Από τη μουσική μέχρι το σπορ και την τέχνη στον πολιτισμό, υπάρχουν πάντα πολλά φεστιβάλ που συμβαίνουν γύρω από την πόλη. Κάντε κλικ εδώ για ένα μήνα κατά ημερολόγιο των φεστιβάλ στο Charlotte . Γνωρίστε ένα φεστιβάλ που δεν έχουμε καταχωρίσει; Ενημερώστε μας στο charlotte@aboutguide.com.