Οι καλύτερες εμπειρίες ταξιδιού στο Santo Domingo

Φαγητό στα τοπικά καυτά σημεία είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε τη γεύση μιας πόλης, αλλά η πραγματική βύθιση στη σπεσιαλιτέ συχνά συμβαίνει έξω από τους τέσσερις τοίχους ενός εστιατορίου.

Ενώ το Santo Domingo, πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, διαθέτει μια εξαιρετική ποικιλία από εστιατόρια , οι μαγειρικές δραστηριότητες μπορούν να βοηθήσουν τους επισκέπτες να γευτούν πραγματικά τη μοναδική κουζίνα της χώρας. Από τις αγορές τροφίμων έως τις στάσεις του δρόμου, από μαθήματα μαγειρικής μέχρι μαγειρικές εκδρομές, είναι οι εμπειρίες όσο και τα γεύματα που δίνουν τη διορατικότητα των γεύσεων και των εντυπωσιακών προϊόντων του Δομινικανή. Ελέγξτε αυτές τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες, από την εκμάθηση πώς να προετοιμάσετε τη σοκολάτα στα μαθήματα μαγειρέματος, για να αναπτύξετε μια πληρέστερη εκτίμηση για το μείγμα γεύσεων και μπαχαρικών του Δομινικανή.

* Το άρθρο αυτό γράφτηκε από τη Joanna Kauffmann, που είναι συγγραφέας τροφίμων και ταξιδιών και περιστασιακά μοιράζεται και στη μυθοπλασία. Αγαπάει το φαγητό που άλλοι μπορεί να παραπονεθεί έχει πάρα πολύ καρύκευμα, πάρα πολύ σκόρδο ή πάρα πολύ κόλιαντρο και σπάνια αφήνει μια μέρα να περάσει χωρίς να τρώει σοκολάτα. Παρασύρεται στο Twitter ως @jokauffmann.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν καταλύματα, γεύματα και πτήση για να αναθεωρήσει τις υπηρεσίες αυτές και να ανακαλύψει περισσότερα για τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.