Ποντίκια στην Ελλάδα

Είναι οι κατοικίδια ζώα ένα πρόβλημα στην Ελλάδα;

Οι κτηνοτρόφοι είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει να πετάξει ο μέσος ταξιδιώτης στην Ελλάδα - αλλά τώρα, οι χαρτοφύλακες είναι σίγουρα σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμα κι αν δεν είναι όλα πάνω από κρεβάτια. Προσωπικά, είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι δεν έχω συναντήσει ποτέ ένα κορίτσι στην Ελλάδα και έχω μείνει σε πολλά διαφορετικά ξενοδοχεία με πολύ διαφορετική ποιότητα και ανέσεις. Έχω ξοδέψει το δίκαιο κομμάτι του χρόνου που ασχολούμαι με τα κουνούπια σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, αλλά μέχρι στιγμής, τα ελληνικά μου ταξίδια ήταν χωρίς κόπη.

Είναι αυτό που τελειώνει; Είναι οι κατοικιδιοί που εισβάλλουν στην Ελλάδα - ή μήπως;

Υπάρχουν κτηνοτρόφοι στην Ελλάδα;

Ως ανθεκτικό σφάλμα που του αρέσει επίσης να ταξιδεύει, οι κατοικιδιοί είναι σχεδόν παντού στον κόσμο. Υπάρχουν σίγουρα στην Ελλάδα, και τεκμηριώθηκαν στην αρχαιότητα από τον Πλίνι και τον Αριστοτέλη.

Είναι τα Bedbugs ένα πρόβλημα στα ελληνικά ξενοδοχεία;

Υπάρχουν διάσπαρτες αναφορές για κροκοδείλια στα ελληνικά ξενοδοχεία, αλλά απέχει πολύ από μια "επιδημία". Οι πιθανότητες είναι εξαιρετικές ότι το ταξίδι σας στην Ελλάδα θα είναι απολύτως απαλλαγμένο από πανούκλες.

Εκεί που ζουν τα κορίτσια

Οι κροκόδειλοι κρύβονται κάτω από τα στρώματα και γύρω και κάτω από τα κρεβάτια. Δεδομένου ότι συχνά γεμίζουμε τις αποσκευές μας στο κρεβάτι ή στο πάτωμα, οι πλατύχαρτα μπορούν να βρουν εύκολη πρόσβαση στις τσάντες μας και στη συνέχεια σε οποιοδήποτε άλλο μέρος - πόλη, πόλη ή χώρα - πήραμε. Καθώς αυξάνεται το παγκόσμιο πρόβλημα, οι κατοικίδια ζώα μπορεί να βρεθούν ευρύτερα στην Ελλάδα.

"Τίποτα δεν έχει σχέση με την καθαριότητα" - Ω Αλήθεια;

Ενώ η σημερινή «άνεση» από τους «ειδικούς» είναι ότι η παρουσία χαρτοπετσέτας δεν έχει καμία σχέση με την καθαριότητα ενός συγκεκριμένου ξενοδοχείου, αυτό δεν ισχύει αυστηρά. Η συνεχής παρουσία bedbugs έχει σίγουρα κάποια σχέση με την ανταπόκριση ενός ξενοδοχείου σε προβλήματα που αναφέρουν οι επισκέπτες, και αυτό ισχύει για πολυτελή ξενοδοχεία, ξενώνες και ξενώνες σε όλο τον κόσμο. Ο έντονος καθαρός καθαρισμός μπορεί να οδηγήσει τους πληθυσμούς που έχουν υποβαθμιστεί, ακόμα κι αν αρχικά μπορούν να αντισταθούν πεισματικά στην ολική εκρίζωση. Και οι περισσότεροι καλεσμένοι ξενοδοχείων δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν τα φυτοφάρμακα - ακόμη και πιθανώς επικίνδυνα. Θα ανησυχούσα περισσότερο για μια παρατεταμένη μυρωδιά φυτοφαρμάκων σε ένα κλειστό δωμάτιο του ξενοδοχείου από ότι θα ήθελα για πιθανές επιπλοκές από ένα δάγκωμα στο κρεβάτι.

Bedbugs - Αναφέρονται ειλικρινά στις αναθεωρήσεις;

Το άλλο πρόβλημα με τους παπαγάλους είναι ότι είναι ένας δολοφόνος - εάν ένας "επισκέπτης" δημοσιεύσει μια ανασκόπηση σε ένα ταξιδιωτικό ιστό, ακόμη και αόριστα υποδηλώνοντας την ύπαρξη κροτίδων, είναι πιθανό να επηρεάσει τις κρατήσεις που μπορεί να ωφελήσουν το ξενοδοχείο σε ολόκληρη την δρόμο ... που μπορεί να έχει κάνει την απόσπαση στην πρώτη θέση. Έτσι, πάρτε προειδοποιήσεις πάστας με ένα σιτάρι αλάτι.

Στρατηγική ξενοδοχείου για check-in για την αποφυγή των κοριτσιών

Ανησυχείς πραγματικά για τους κηλίδες; Το καλύτερο στοίχημά σας - παρόλο που μπορεί να τραβήξει ψηλά τα μάτια κατά το check-in - είναι να δηλώσετε ότι είστε ιδιαίτερα αλλεργικοί σε τσιμπήματα bedbug και να ρωτήσετε αν είναι παρόντες στο ξενοδοχείο. Αυτό θα πάρει πάντα μια άρνηση - αλλά αν υπάρχει ένα γνωστό πρόβλημα σε αυτό το ξενοδοχείο, οι πιθανότητες είναι ότι θα τεθεί σε ένα δωμάτιο όπου πιστεύεται ότι απουσιάζει.

Bedbugs - Η θεωρία της συνωμοσίας

Οι κτηνοτρόφοι συχνά λέγεται ότι έχουν διατηρηθεί υπό έλεγχο με το τοξικό παρασιτοκτόνο DDT, το οποίο έχει αναφερθεί ως ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην πτώση των πληθυσμών των πτηνών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Condor της Καλιφόρνιας και πολλών άλλων. Μπορεί όλη αυτή η προσοχή να αποτελέσει μέρος μιας προσπάθειας για την «ανάκτηση» της DDT και άλλων φυτοφαρμάκων σαν αυτή για ευρύτερη χρήση;

Bedbugs - Είναι που μοιράζονται συχνά Miles σας Flyer;

Βρίσκοντας παπαγάλοι σχεδόν σε κάθε ξενοδοχείο που μένετε σε όλο τον κόσμο; Αυτό είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να χρειαστεί να ελέγξετε προσεκτικά τις δικές σας αποσκευές - και να το κάνετε ξανά σε περίπου μια εβδομάδα σε περίπτωση που οι αποσκευές σας έχουν μολυνθεί από αυγά.

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το critter είναι ένα κορίτσι; Βλέπετε φωτογραφίες των bedbugs και μάθετε να εντοπίζετε τους bedbugs σε αυτό το άρθρο σχετικά με τους Bedbugs από το About Student Travel