2017 Scottsdale Arts Festival: Λεπτομέρειες και συμβουλές για συμμετοχή

Αναγνωρισμένο Φεστιβάλ στο κέντρο του Scottsdale

Χιλιάδες άνθρωποι θα συγκλίνουν στο εμπορικό κέντρο Scottsdale Civic Center για ένα τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο ψυχαγωγία, τέχνη, βιοτεχνία, διαδραστικές δραστηριότητες, διαδηλώσεις καλλιτεχνών και πολλά άλλα. Το Springtime στο Scottsdale σημαίνει ότι είναι ώρα για το Scottsdale Arts Festival, με περισσότερους από 170 καλλιτέχνες που ασχολούνται με τη ζωγραφική, τη γλυπτική, το γυαλί, την κεραμική, το κόσμημα, τη φωτογραφία και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης.

Ποιο είναι το Φεστιβάλ Τεχνών του Scottsdale;

Το Φεστιβάλ Τεχνών Scottsdale πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο.

Ως το παλαιότερο φεστιβάλ τέχνης του Scottsdale (που ξεκίνησε το 1971), το Φεστιβάλ αντλεί 25.000 επισκέπτες σε ένα Σαββατοκύριακο και κατά κανόνα κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ τέχνης στο έθνος. Τα έσοδα από το Φεστιβάλ Τεχνών Scottsdale βοηθούν στην υποστήριξη του προγράμματος εκπαίδευσης και κοινοτικής εμβέλειας του Κέντρου για τις Τέχνες Performances της Scottsdale.

Πότε είναι?

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017: 10 π.μ. έως 6 μ.μ.
Σάββατο 11 Μαρτίου 2017: 10 π.μ. έως 6 μ.μ.
Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017: 10 π.μ. έως 5 μ.μ.

Που είναι?

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο εμπορικό κέντρο Scottsdale Civic Center, το οποίο βρίσκεται στην παλιά πόλη Scottsdale δίπλα στο κέντρο της Scottsdale Performing Arts .

Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες για το Φεστιβάλ Arts Scottsdale.

Χώρος στάθμευσης στο Scottsdale Arts Festival

Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης:
1 - στο γκαράζ που βρίσκεται δυτικά του κέντρου της Performing Arts του Scottsdale και ακριβώς πίσω από το εστιατόριο Los Olivos στη λεωφόρο Wells Fargo.
2 - στην Παλιά Πόλη Πάρκινγκ Corral στην Ανατολική Δεύτερη Οδό και Brown Avenue
3 - στο χώρο στάθμευσης της βιβλιοθήκης που βρίσκεται στη λεωφόρο Drinkwater στην Ανατολική Δεύτερη Οδό.

Το Downtown Scottsdale Trolley θα σας φέρει και εκεί. Θα υπάρξουν εκτεταμένες ώρες για την υπηρεσία τρόλεϊ. Επειδή θα διεξαχθούν Αγώνες Άνοιξης στο στάδιο Σκοτστέντεν κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του φεστιβάλ, θα υπάρχουν επιπλέον αμαξίδια στην υπηρεσία .

Πώς μπορώ να λάβω εισιτήρια και πόσα είναι αυτά;

Μπορείτε να πάρετε εισιτήρια στην πύλη την ημέρα της εκδήλωσης ή εκ των προτέρων, online.


Ενήλικες: 10 € ανά ημέρα
Δύο ημέρες πέρασμα: $ 15
Φοιτητές: $ 5 (δεν διατίθενται στο διαδίκτυο)
Παιδιά 12 και κάτω: δωρεάν
Μέλη του Κέντρου Τεχνών Τέχνης Scottsdale και Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Scottsdale: δωρεάν

Διατίθενται εκπτώσεις;

Όχι ότι το ξέρω. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, η είσοδος θα είναι δωρεάν στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Scottsdale (SMoCA).

Ειδικό φέτος!

Los Trompos: έξι από τα έντονα χρωματισμένα, διαδραστικά γλυπτά "spinning-top" που δημιουργήθηκαν από τους βραβευμένους μεξικάνικους καλλιτέχνες και σχεδιαστές Héctor Esrawe και Ignacio Cadena θα είναι στο χώρο του φεστιβάλ.

Σταματήστε από τον γιγαντιαίο κήπο παιχνιδιών που προσφέρει Jenga, Connect 4, Checkers, Bag Toss και Yard Dice.

Επισκεφθείτε το Art Studio της Κοινότητας και συναντήστε τοπικούς καλλιτέχνες. Παρακολουθήστε τους να ζωγραφίζουν, να γλυπτούν, να υφαίνουν και να σύρουν. Εξερευνήστε ένα χώρο στον χώρο του στούντιο και συμμετέχετε σε έργα τέχνης, όπως κοινοτική τοιχογραφία, κοινοτική εγκατάσταση τέχνης ινών, κατασκευή κοσμημάτων, κατασκευή καπέλων.

Το φορτηγό τροφίμων Soundbite , μια συνεργασία μεταξύ των Short Leash Hotdogs και των φίλων του δημόσιου ραδιοφώνου KJZZ, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ. Το διαδραστικό όχημα συνδυάζει το φαγητό και τον ήχο με ένα σκηνικό drop-down για ζωντανή ψυχαγωγία και ένα state-of-the-art studio εγγραφής. Το Soundbite θα περιλαμβάνει προγραμματισμό σε συνεργασία με την KJZZ 91,5 FM καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Φεστιβάλ.

Το Deep Eddy Hideaway θα περιλαμβάνει δείγματα βόθρου Deep Eddy το Σάββατο και την Κυριακή (το μεσημέρι στις 4 μ.μ.) μαζί με δώρα και παιχνίδια. Η νέα βότκα με άρωμα πορτοκαλιού Deep Eddy θα κάνει το ντεμπούτο της στην Αριζόνα στο Φεστιβάλ.

Το Σάββατο και την Κυριακή, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί από την Trinity Oaks ενώ ζωγραφίζουν τη δική τους ερμηνεία του γλυπτού LOVE με προσωπική διδασκαλία από έναν επαγγελματία καθηγητή τέχνης (25 δολάρια ανά άτομο, 11 π.μ. έως 1 μ.μ., περιορισμένες θέσεις).

Η ξενάγηση της Παλιάς Πόλης Scottsdale στο Scottsdale θα διεξαχθεί από τον Σκηνοθέτη Δημόσιας Τέχνης του Scottsdale Donna Isaac και τον Επιμελητή Συλλογών και Εκθέσεων Wendy Raisanen. Η περιοδεία ξεκινάει από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Scottsdale (SMoCA) στις 9 π.μ. το Σάββατο 11 Μαρτίου. Η περιοδεία διαρκεί περίπου 75 λεπτά και καλύπτει περίπου 3/4 μίλια.

Εισιτήρια ($ 15) διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή καλώντας το 480-499-TKTS (8587).

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Πρόκειται για μια βροχή ή λάμψη. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια. Θα υπάρχουν περίπου 170 θάλαμοι καλλιτεχνών / πωλητών, ζωντανή μουσική σε δύο σκηνές, διαδηλώσεις καλλιτεχνών, φορτηγά τροφίμων και πολλά άλλα.

Περισσότεροι από 20 συγκροτήματα και εκτελεστές της Αριζόνα θα παρέχουν συνεχή ζωντανή μουσική και ψυχαγωγία σε δύο στάδια, όπως μπλουζ, country / folk, τζαζ, R & B, ροκ και πολλά άλλα. Ελέγξτε το πρόγραμμα για να δείτε ποιος θα εκτελέσει.

Έργα τέχνης είναι διαθέσιμα για αγορά απευθείας από τους καλλιτέχνες και μέσω της online δημοπρασίας τέχνης του Φεστιβάλ.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Φεστιβάλ Τεχνών Scottsdale

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Scottsdale Arts Festival online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.