Φεστιβάλ Κινηματογράφου Fantasia 2017

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Fantasia 2017: Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κινηματογραφικών ταινιών στη Βόρεια Αμερική

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Φαντασία 2017: Γούρι, Γκορ και άλλα

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Φαντασία, ένα ασημένιο σκοινί του Μόντρεαλ από το 1996, δεν είναι τόσο εξωτικό και ενθουσιώδες όσο η πρωτοποριακή συλλογή των σορτς που φέρει το ίδιο όνομα της Disney.

Η φρίκη, η φαντασία, η δράση στο Χονγκ Κονγκ, το animation, η γοητεία της sci-fi, η δωρεάν γυμνή γυμνή βολή, ονομάζουν το εκκεντρικό σου, το non-PG είδος και οι πιθανότητες είναι ότι η Fantasia καλύπτεται από τον προγραμματισμό της, της επιλογής κάθε χρόνο.

Το 2017, η Fantasia τρέχει στις 13 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2017.

Ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κινηματογραφικών ταινιών στη Βόρεια Αμερική, το Fantasia εμφανίζεται συνήθως κάθε Ιούλιο στο Μόντρεαλ και είναι γεμάτο με καναδικές, βορειοαμερικανικές και παγκόσμιες πρεμιέρες, καθώς και σορτς και αναδρομές. Εδώ είναι το 2017 Fantasia Film Festival.

Τα χαρακτηριστικά που προβάλλονται σε προηγούμενες εκδόσεις περιλαμβάνουν:

Fantasia 2017 Ειδικοί επισκέπτες, Premieres & Προβολές

Το Fantasia έχει επίσης ειδικούς επισκέπτες σε όλες τις εκδόσεις, με τους πρώην πρωταγωνιστές συμπεριλαμβανομένου του σκηνοθέτη John Carpenter, του φετίχ ηθοποιού του Lars Von Trier Udo Kier και του παιδιού αφίσας του Clockwork Orange Malcolm McDowell.

Οι επισκέπτες για την έκδοση του 2017 περιλαμβάνουν τον Αμερικανό καλλιτέχνη ανεξάρτητου κινηματογράφου Larry Cohen και τον βετεράνο ηθοποιό Michael Moriarty που εμφανίζεται σε επτά από τα χαρακτηριστικά του Cohen.

Και οι δύο θα είναι στην παγκόσμια πρεμιέρα του βασιλιά Cohen , το ντοκιμαντέρ που καλύπτει την καριέρα του Cohen.

Ένα χαρακτηριστικό ζωντανής δράσης της Bizarre Adventure της λαϊκής διοργάνωσης του JoJo , προσελκύει τον εξαιρετικά βίαιο σκηνοθέτη της ιαπωνικής ταινίας Takashi Miike στο Fantasia, την πρεμιέρα της βόρειας Αμερικής της Bizarre Adventure του JoJo: Το Diamond Is Unbreakable Κεφάλαιο Ι .

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στις Κάννες, το θρίλερ δράσης του Jung Byunggil , το The Villainess έχει επίσης την πρεμιέρα του στη Βόρεια Αμερική στο Fantasia του 2017.

Η Fantasia προτείνει επίσης μια ειδική προβολή του Βαλεριανού και του Πόλη των Χιλιάδων Πλανητών του Luc Besson με πρωταγωνιστές την Cara Delevingne, τον Dane DeHaan, την Elizabeth Debicki, τον Clive Owen και την Rihanna, η οποία πρεμιέται στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 21 Ιουλίου 2017.

Χαρακτηριστικά από το περασμένο έτος

Το 2016, ο σκηνοθέτης, ο ιδιοκτήτης του κωμικού βιβλίου και ο αναγεννησιακός Kevin Smith ( Dogma , Mallrats , Clerks ) παρουσίασαν την τελευταία του ταινία Yoga Hosers με πρωταγωνιστή την κόρη Harley Quinn Smith καθώς και τον Johnny Depp και την κόρη του Lily-Rose Depp. Παρουσιάζει τη μάχη δύο ενθουσιώδεις έφηβοι γιόγκα που εργάζονται σε ένα καναδικό κατάστημα θα πρέπει να συνεργαστούν με έναν θρυλικό κυνηγό άνδρα από το Μόντρεαλ ενάντια σε μια αρχαία κακή παρουσία για να αποτρέψουν το να καταστρέψει την πρόσκλησή τους σε ένα πάρτι Βαθμού 12. Η πρεμιέρα του Καναδά προβλήθηκε στις 10 Ιουλίου στις 22 Ιουλίου 2016.

Βραβεύθηκε το βραβείο Cheval Noir στο Fantasia Fest του 2016, ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro ( Pacific Rim , Hellboy , Pan's Labyrinth ) παρουσίασε την καναδική πρεμιέρα των σχεδιαστών σχεδίων: Το συγκρότημα Frankenstein , ένα ντοκιμαντέρ ντε Τόρο αστέρια στο οποίο διερευνά την εξέλιξη του τέρας στο Χόλιγουντ, από το stop-motion και animatronics έως τις σύγχρονες εικόνες που παράγονται από υπολογιστή.

Παρουσιάστηκε στις 15 Ιουλίου 2016. Ένα masterclass με επικεφαλής τον del Toro ακολούθησε την προβολή.

Ο Christopher Lloyd κατευθύνθηκε επίσης στο Μόντρεαλ για να παρουσιάσει το I Am Not a Serial Killer - μια ταινία που βασίζεται στο βιβλίο του Dan Wells με το ίδιο όνομα - στην οποία παίζει φίλη γειτονιάς σε έναν εφηβικό ψυχοπαθή που σκοντάφτει να περιορίσει τις ενοχλητικές του παρορμήσεις, υπερφυσικός σειριακός δολοφόνος που χτυπά την πατρίδα του. Η καναδική πρεμιέρα ήταν στις 2 Αυγούστου 2016.

Η Marilyn Manson πρωταγωνίστησε ως εγγεγραμμένος ιθαγενής Αμερικανός θεατής για να μισθώσει το Let Me Make You a Martyr , ένα ανεξάρτητο δράμα εγκλήματος που βρίσκεται στις Μεσοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Manson, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι μέρος του ίδιου του Sioux, ήταν στην πόλη για να παρουσιάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Fantasia στις 22 Ιουλίου 2016.

Ο Adam Nimoy παρουσίασε για την αγάπη του Spock ένα ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε στον διάσημο μπαμπά Leonard Nimoy, τον ηθοποιό πίσω από τον Spock, έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του Star Trek franchise όλων των εποχών.

Η καναδική πρεμιέρα του εγγράφου έγινε στις 16 Ιουλίου 2016.

Τέλος, ο εικονικός υπερβολικά βίαιος Γιαπωνέζος σκηνοθέτης Takashi Miike παρουσίασε δύο από τις τελευταίες του ταινίες στο Fantasia του 2016. Η πρεμιέρα της Terraformars της Βόρειας Αμερικής, ένα προειδοποιητικό μάτι για τους Στρατιωτικούς Στρατιωτικούς που περιλαμβάνουν επικίνδυνα εξελισσόμενες κατσαρίδες στον Άρη, είναι στις 16 Ιουλίου 2016 στις 7:05 μ.μ. Και όπως οι θεοί θα - η φανταστική ιστορία ενός βαριεσμένου γυμνασίου γίνεται λιγότερο βαρεθεί μετά από το κεφάλι του δασκάλου εκρήγνυται, το γυμνάσιο του βυθίστηκε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης - είχε την καναδική πρεμιέρα του στο Fantasia στις 17 Ιουλίου 2016.

Φαντασία κάτω από τα αστέρια

Μια ευκαιρία να παρακολουθήσουν κιτρινόφρενα από προηγούμενες εκδόσεις του φεστιβάλ, το Fantasia Under the Stars προβάλλονται σε προγραμματισμό του φεστιβάλ το 2006. Η έκδοση του 2017 περιλαμβάνει το DJ XL5's Mondo Superhero Zappin Party στις 3 Ιουλίου στις 21:00 ως μέρος του Η σειρά Cinéma Urbain à la belle étoile της SAT εμφανίζεται στην πλατεία Place de la Paix , μια δημόσια πλατεία στο St. Laurent , νότια του Ste. Αικατερίνη . Η ταινία προβάλλεται στα αγγλικά με γαλλικούς υπότιτλους.

Πανεπιστήμιο Concordia: Κεντρικά γραφεία της Fantasia

Οι περισσότερες ταινίες Fantasia προβάλλονται στο Auditorium Alumni SGWU του Πανεπιστημίου Concordia και στο Cinema JA De Sève. Εύκολα προσβάσιμο με δημόσια συγκοινωνία, απλά κατεβείτε στο μετρό Guy-Concordia και πάρτε την έξοδο Guy ( όχι την έξοδο του St. Mathieu, ελέγξτε τις πινακίδες στην πλατφόρμα του μετρό τη στιγμή που θα βγείτε από το αυτοκίνητο του μετρό).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση ταινιών του 2017, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Fantasia.

Αυτό το προφίλ έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. Οι εμπειρογνώμονες στοchit-bg.com υποβάλλονται σε μια αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους αποκάλυψης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.