Ενοικιάσεις διακοπών 101

Όλα όσα έχετε πάντα θέλατε να γνωρίζετε για τις ενοικιάσεις διακοπών

Τα ενοίκια διακοπών βρίσκονται εδώ και χρόνια και κερδίζουν τη δημοτικότητα των παραθεριστών. Δεν είναι περίεργο γιατί αν νοικιάσετε ένα εξοχικό σπίτι, ένα condo ή το σπίτι, η ενοικίαση μιας ιδιοκτησίας διακοπών παρέχει όλες τις ανέσεις του σπιτιού μαζί με μεγάλη αξία.

Αν νομίζετε ότι η ενοικίαση ενός σπιτιού διακοπών προορίζεται για τους πλούσιους, σκεφτείτε και πάλι. Η τιμή είναι συχνά συγκρίσιμη - ή ακόμη και λιγότερο - από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις μεγάλες οικογένειες που μένουν με λίγες επιλογές σε ένα ξενοδοχείο.

Πρέπει είτε να τσακίσουν μια κούνια σε ένα κανονικό δωμάτιο και να μοιράζονται ένα πολύ γεμάτο μπάνιο ή να σπάσουν τον προϋπολογισμό με την κράτηση δύο δωματίων. Επιπλέον, οι οικογένειες μπορούν να εξοικονομήσουν επιπλέον χρήματα όταν νοικιάζουν ένα σπίτι διακοπών τρώγοντας μερικά γεύματα.

Τα οφέλη δεν τελειώνουν εκεί. Ενοικιάστε ένα σπίτι διακοπών και ο καθένας έχει το δικό του υπνοδωμάτιο και συχνά το δικό του μπάνιο τους! Οι πισίνες είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα σε πολλές εξοχικές κατοικίες της Φλόριντα - και δεν έρχονται με κραυγάζοντας παιδιά (εκτός αν προσθέσετε το δικό σας). Τα περισσότερα σπίτια διακοπών έρχονται πλήρως, και όμορφα, επιπλωμένα. Πολλά περιλαμβάνουν κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Το μόνο που φέρετε είναι τα ρούχα σας, τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα τρόφιμα.

Η ενοικίαση ενός σπιτιού διακοπών πρέπει να είναι η πιο χαλαρωτική και βολική εμπειρία διακοπών ποτέ. Δεν παγιδεύετε ένα διάδρομο για πάγο, δεν χτυπάτε πόρτες, δυνατές φωνές ή ξεπλύνετε τις τουαλέτες να σας ξυπνούν τα μεσάνυχτα και να μην ξυπνούν νωρίς για ένα παρθένο πρωινό.

Αντ 'αυτού, μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρό φλιτζάνι καφέ και ένα bagel δίπλα στην πισίνα το πρωί ... στο μπουρνούζι σας. Σίγουρα δεν σκέφτηκες ποτέ να κάνεις αυτό σε ένα ξενοδοχείο.

Ωστόσο, η ενοικίαση μιας ιδιοκτησίας διακοπών είναι διαφορετική από την κράτηση ενός δωματίου του ξενοδοχείου. Είχα πολλά ερωτήματα σχετικά με τα ενοίκια, γι 'αυτό έθεσα πρόσφατα αυτές τις ερωτήσεις στην Linda Hennis-Saavedra *, VP, Sales and Marketing για την AAA SunState Management στην Κεντρική Φλόριντα.

Ήταν πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις μου και να μοιραστεί την εμπειρία της στον κλάδο. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα απαντήσει και σε κάποιες από τις ερωτήσεις σας.

Ερ: Υπάρχουν οποιεσδήποτε Φλόριντα ή τοπικές ρυθμίσεις που διέπουν τη βιομηχανία ενοικίασης διακοπών;
Ναι, ο Κρατικός Οργανισμός Επαγγελματικών Κανονισμών διέπει βραχυπρόθεσμα μισθωτικά ακίνητα. Υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις που κάθε εξοχική κατοικία πρέπει να πληρούν για να είναι μια βραχυπρόθεσμη μίσθωση, συμπεριλαμβανομένης της άδειας.

Οι απαιτήσεις περιλαμβάνουν τα κριτήρια για την κατοχή (ελάχιστος αριθμός κλινών, καλύμματα μαξιλαριών και τα μαξιλαράκια για στρώματα κ.λπ.), ασφάλεια (σχέδια εξόδου / εξόδου, πυροσβεστήρες, οδηγίες 9-1-1, δευτερεύουσες κλειδαριές θυρών, φωτισμός έκτακτης ανάγκης κ.λπ.) αποχέτευσης (καταχώριση κρατικού άγαλμα σχετικά με την καθαριότητα και την υγιεινή). Πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα και προσφέρουμε βιβλία πληροφοριών με φιλικές προς τον επισκέπτη οδηγίες για χρήση κλιματισμού, πληροφορίες σχετικά με καταιγίδες / τυφώνες, τοπικούς χάρτες και αξιοθέατα, πληροφορίες έκτακτης ανάγκης κλπ.

Παραβιάσεις του κώδικα DBPR μπορούν να οδηγήσουν σε βαριά πρόστιμα και αναστολή / ακύρωση της άδειας ιδιοκτησίας για να λειτουργήσει ως βραχυπρόθεσμη μίσθωση. Το κράτος και η κομητεία, η οποία ρυθμίζει το φορολογικό τμήμα των βραχυπρόθεσμων μισθωμάτων, παίρνει μια αρκετά ισχυρή θέση με την επιβολή.

Ε: Υπάρχει τοπική, περιφερειακή ή κρατική ένωση ενοικίων διακοπών;
Ναί. Μπορώ να μιλήσω ειδικά για την Ένωση Διαχείρισης Ακινήτων της Κεντρικής Φλόριντα (της οποίας είμαστε μέλος). Η CFPMA έχει κώδικα δεοντολογίας που όλα τα μέλη πρέπει να ακολουθήσουν για να διατηρήσουν την καλή τους θέση.

Ε: Βλέπω τα ποσοστά που καθορίζονται καθημερινά και αναφέρετε τα πολυκατοικιακά ενοίκια, αλλά έχετε μειωμένες τιμές για εβδομαδιαία ή μηνιαία ενοίκια;
Οι εβδομαδιαίες τιμές είναι συνήθως οι ίδιες με τις νυχτερινές. Τα μηνιαία επιτόκια προεξοφλούνται και το επιτόκιο καθορίζεται από τις απαιτούμενες ημερομηνίες. Ναι, ορισμένες ημερομηνίες (περίοδος αιχμής / διακοπές) έχουν ελάχιστα. Δεν είναι ασυνήθιστο για ορισμένες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων ή ιδιοκτήτες σπιτιών διακοπών να δώσουν εντολή για 5-7 νύχτες ελάχιστο χρόνο. Στην πραγματικότητα, έχει γίνει μια συνήθης πρακτική. Δεν προσυπογράφουμε αυτήν την απαίτηση και προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις αιτήσεις ενοικίασης - είτε μία ημέρα είτε 111 ημέρες.

Ε: Ενώ τα ξενοδοχεία συνήθως χρειάζονται απλώς μόνο εξουσιοδότηση πιστωτικής κάρτας ή χρέωση ενός δωματίου νύχτα εκ των προτέρων για να κλείσουν ένα δωμάτιο, βλέπω ότι απαιτείται προκαταβολή 50% κατά την κράτηση. Είναι αυτό το βιομηχανικό πρότυπο ή συγκεκριμένο για την εταιρεία σας;
Παρόλο που είναι ειδικά για την εταιρεία μας, είναι επίσης αρκετά πρότυπο στη βιομηχανία. Αν δείτε τις περισσότερες τοποθεσίες Web, θα βρείτε παρόμοιους όρους.

Ε: Χρεώνετε ένα τέλος κράτησης; Αν ναι, είναι μια κατ 'αποκοπή αμοιβή ή ένα ποσοστό;
Όχι, δεν χρεώνουμε ένα τέλος κράτησης, αλλά ορισμένες εταιρείες το κάνουν.

Ε: Ποιοι φόροι προστίθενται;
Κρατικοί και επαρχιακοί φόροι ισχύουν.

Ε: Υπάρχει τέλος εξόδου; Πρόκειται για μια κατ 'αποκοπή αμοιβή ανά μονάδα ή εξαρτάται από το ποια μονάδα ή τη διάρκεια παραμονής;
Δεν χρεώνουμε ένα τέλος εξόδου και δεν είμαι εξοικειωμένος με τον όρο. Υπάρχει ένα τέλος καθαρισμού εάν δεν μείνετε ελάχιστος αριθμός ημερών - τα πέντε ημερών ενοικίασης είναι στάνταρ. Οτιδήποτε λιγότερο και ο πελάτης / ενοικιαστής πληρώνει για τον καθαρισμό του σπιτιού που είναι διαφορετικό από τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ερ: Τι είναι μια ημέρα "flip";

Δεν χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο, αλλά θα ήθελα να υποθέσω ότι αυτό θα ονομάζαμε κράτηση "back-to-back". Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν δύο κρατήσεις - ένα check out και check-in την ίδια ημέρα.

Ε: Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των καλεσμένων ανά ενοικίαση; Υπάρχει επιπλέον χρέωση για επιπλέον επισκέπτες;
Υπάρχει μια μέγιστη χωρητικότητα για κάθε σπίτι με βάση τον αριθμό των υπνοδωματίων που έχουν. Σε αντίθεση με τα ξενοδοχεία, δεν υπάρχει χρέωση για ένα επιπλέον άτομο. Ωστόσο, δεν επιτρέπουμε περισσότερους επισκέπτες από ό, τι μπορεί να καταλάβει ένα σπίτι.

Οι αριθμοί κατοίκησης περιλαμβάνουν τον καναπέ-κρεβάτι.

Ε: Έχετε κάποια σπίτια που επιτρέπουν τα κατοικίδια ζώα; Αν ναι, υπάρχει μια προκαταβολή ζημιών κατοικίδιων ζώων και είναι επιστρέψιμη;
Λίγα εταιρείες επιτρέπουν τα κατοικίδια ζώα. Στην πραγματικότητα, στην περιοχή μας, δεν ξέρουμε καμία άλλη εταιρεία που να επιτρέπει τα κατοικίδια ζώα. Έχοντας πει αυτό, έχουμε επιλεγμένους ιδιοκτήτες που επιτρέπουν κατοικίδια ζώα. Υπάρχει προκαταβολή 500 δολαρίων για κατοικίδιο ζώο - συνήθως μια εξουσιοδότηση πιστωτικής κάρτας κατά το check-in. Αν δεν υπάρξει ζημιά, δεν υπολογίζονται τέλη.

Ε: Έχετε κάποια σπίτια που επιτρέπουν το κάπνισμα;
Όχι. Αυτό είναι ταμπού, και οι ποινές για το κάπνισμα / τα πρόστιμα μπορούν να χρεωθούν εάν ένα σπίτι έχει καπνιστεί.

Ε: Βλέπω ότι μπορούν να γίνουν ρυθμίσεις για βρεφικές κούνιες, παιδικά καθίσματα, παιδικές χαρές, μπάρμπεκιου, κλπ. Ποια είναι η μέση χρέωση για επιπλέον είδη και θα χρεωνόταν ανά ημέρα ή διαμονή;
Αυτά κυμαίνονται από $ 7 έως $ 10 ανά ημέρα και η τιμή αυτή περιλαμβάνει δωρεάν παράδοση και παραλαβή.

Ε: Ποια είναι η διαδικασία του check-in;
Επί του παρόντος, με την επιβεβαίωση της κράτησης σας, στέλνουμε τις οδηγίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / φαξ απευθείας σε εσάς με πληροφορίες για το σπίτι (διεύθυνση, κωδικοί συναγερμού, κωδικοί θυρίδων κ.λπ.).

Το κλειδί για το σπίτι είναι σε ένα κιβώτιο κλειδώματος στο σπίτι. Παρέχουμε επίσης οδηγίες στους καλεσμένους μας να σταματήσουν από το γραφείο μας για να κανονίσουν μια κατάθεση ζημιών / ασφάλειας (και πάλι τυπικά ένα αποτύπωμα πιστωτικής κάρτας).

Ζητούμε επίσης ταυτότητα από το συμβαλλόμενο μέρος check-in (παρόμοιο με check-in ξενοδοχείου). Το ωραίο είναι ότι δεν χρειάζεται να ελέγχετε τη στιγμή που θα φτάσετε.

Μπορείτε να πάτε κατευθείαν στο σπίτι, να αποσυσκευάσετε, να χαλαρώσετε και στη συνέχεια να έρθετε στο γραφείο μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ωστόσο, από την 1η Οκτωβρίου 2006, θα έχουμε ένα lockbox που βρίσκεται στο γραφείο μας. Όλοι οι επισκέπτες θα κατευθυνθούν στο γραφείο μας, δίνοντας έναν κωδικό για να αποκτήσουν πρόσβαση στο κιβώτιο κλειδώματος και μέσα στο κιβώτιο κλειδώματος θα είναι οι οδηγίες προς τον κωδικό του σπιτιού και του κλειδώματος.

Και οι δύο μέθοδοι είναι κοινές σε ενοίκια σπιτιού διακοπών.

Ε: Υπάρχει μόνο ένα σύνολο πετσετών ανά επισκέπτη; Αναμένεται να πλύνετε τον εαυτό σας μόνοι σας, ή αλλάζουν κάθε δύο μέρες; Είναι διαθέσιμη υπηρεσία καθαριότητας για παρατεταμένες διαμονές;
Όλα τα σπίτια είναι εντελώς ανεξάρτητα με όλες τις συσκευές, πλυντήρια / στεγνωτήρια, πλυντήρια πιάτων κλπ. Κάθε μπάνιο είναι εφοδιασμένο με έξι σετ πετσετών (με πολλά σπίτια που έχουν περισσότερα στα ντουλάπια). Θα μπορούσατε να τα πλύνετε μόνοι σας. Αν προτιμάτε, το κάνουμε για εσάς. Η υπηρεσία καθαρισμού μας μπορεί να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα, καθώς και να καθαρίσει το σπίτι σας στο μέσο της διαμονής, αλλά υπάρχουν χρεώσεις για αυτό. Μια χρέωση καθαρισμού στο σπίτι μπορεί να είναι $ 85 - $ 125 ανά καθαρό.

Ε: Τι γίνεται με τις υπηρεσίες θυρωρού; Υπάρχει χρέωση; Εάν ναι, ποιο είναι το ποσοστό;
Οι υπηρεσίες θυρωρού δεν προσφέρονται από όλους τους ενοικιαστές σπιτιού διακοπών, οπότε είμαστε αρκετά περήφανοι και ενθουσιασμένοι που μπορούμε να τους παράσχουμε. Η εστίασή μας είναι "τι μπορούμε να κάνουμε για να κάνουμε τη διαμονή σας καλύτερη;" Υπάρχει μια μικρή χρέωση ανάλογα με το τι σας προσφέρουμε.

Το πιο συνηθισμένο (και αυτό που πιστεύουμε ότι έχει τη μέγιστη αξία για να ταξιδέψει τους κουρασμένους καλεσμένους) είναι ένα πακέτο καλωσορίσματος, το οποίο μας επιτρέπει να εφοδιάζουμε με φαγητό και ποτό στο σπίτι πριν από την άφιξή σας. Φανταστείτε τον έλεγχο μετά από μια μακρά εξαντλητική οδήγηση / πτήση και βρείτε το αγαπημένο σας αναψυκτικό, εμφιαλωμένο νερό, τσέιτ και ho-ho ή καφέ / τσάι, bagels, τυρί κρέμας κ.λπ. σας περιμένουν. Έχουμε διαφορετικά πακέτα - $ 50, $ 75 ή $ 100 - τα οποία μπορούν να περιλαμβάνουν ολόκληρη λίστα αγορών αγαθών.

Εάν χρειάζεστε απλές οδηγίες ή πληροφορίες για το πώς να φτάσετε στα θεματικά πάρκα, σας παρέχουμε δωρεάν. Θέλετε να ξέρετε πού είναι το τοπικό κινέζικο εστιατόριο; Δωρεάν επίσης. Θέλετε να κανονίσουμε για το χρόνο σας; Αυτό θα μπορούσε να είναι $ 10 έως $ 20 για να ολοκληρωθεί αυτό για εσάς.

Ε: Τι γίνεται με τις υπηρεσίες προσωπικών αγορών; Ποιο ποσοστό θα προστεθεί στον λογαριασμό για την υπηρεσία;
Συνήθως είναι 20%. και πάλι, εξαρτάται από το τι κάνουμε για σας.

Ερ .: Ποια είναι η πολιτική απορρίψεων για τη βιομηχανία; Πώς πρέπει να μείνει μια άκρη; (Στα ξενοδοχεία είναι συνηθισμένο να αφήνετε μια άκρη κάθε βράδυ για το προσωπικό καθαρισμού και προτείνεται να παραμείνει σε ένα καλά επισημασμένο φάκελο.)

Δεν υπάρχει επίσημη πολιτική ανατροπής, αλλά ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να ακολουθήσουν το ίδιο πρότυπο που χρησιμοποιεί η ξενοδοχειακή βιομηχανία λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του σπιτιού σε σύγκριση με ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Υπάρχει πολλή σκληρή δουλειά που πηγαίνει στην αποκατάσταση ενός σπιτιού στην προ-ενοικιαζόμενη κατάσταση (και καθαρισμός κάθε σπιτιού πριν και μετά από κάθε επισκέπτη αναχωρεί).

Σε αντίθεση με ένα ξενοδοχείο που απαιτεί τον καθαρισμό ενός δωματίου και ενός μπάνιου, τα καθαριστικά που κάνουν τα σπίτια διακοπών καθαρίζουν μέχρι 4.000 τετραγωνικά πόδια του σπιτιού με πολλαπλά υπνοδωμάτια και πολλά μπάνια - δεν είναι εύκολο έργο.

Οι καθαριστές θα συλλέξουν τυχόν συμβουλές που έχουν απομείνει καθώς ελέγχουν τα σπίτια μετά από κάθε αναχώρηση, έτσι ένας φάκελος με την ένδειξη "για τα καθαριστικά" είναι τέλειος.

Εμείς στην AAA SunState αφήνουμε επίσης ένα ερωτηματολόγιο που ζητά από τους επισκέπτες να αξιολογήσουν την υπηρεσία μας και την εμπειρία τους μαζί μας. Ζητάμε να μας ενημερώσουν τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και τι μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Αυτό το ερωτηματολόγιο είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της δέσμευσής μας για ένα Πρότυπο Αριστείας που όλοι οι εργαζόμενοι προσπαθούν καθημερινά. Μετάφραση - εκτιμούμε ειλικρινά τη γνώμη των επισκεπτών μας - θέλουμε να μάθουμε τι κάναμε σωστά και τι δεν κάναμε.

Ε: Τα προσωπικά αντικείμενα ασφαλίζονται;
Όχι. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν βραχυπρόθεσμη ασφάλεια ενοικίασης, η οποία ασφαλίζει για τραυματισμό. αλλά τυπικά, η ζημιά / κλοπή προσωπικών αντικειμένων θα είναι δική σας ευθύνη.

Ε: Ποια είναι τα θέματα ασφάλειας; Το έγκλημα φαίνεται υψηλότερο σε αυτές τις περιοχές ενοικίασης; Δεν θα ήταν εύκολο να "επισημανθεί" ως τουρίστας που δεν είναι εξοικειωμένος με την περιοχή και θα φύγει πολύ από την ημέρα της περιήγησης στα αξιοθέατα και ως εκ τούτου θα είναι ευκολότερος στόχος;
Μιλώντας μόνο από την εμπειρία μας, υπάρχει μικρή εγκληματικότητα στους επισκέπτες και πολύ σπάνια εγκλήματα ενώ ένα σπίτι είναι κατεχόμενο.

Πολλά σπίτια διαθέτουν συστήματα συναγερμού που βοηθούν όταν ένα σπίτι δεν είναι κατειλημμένο. Επιπλέον, πολλά σπίτια βρίσκονται σε αποκλεισμένες κοινότητες και αυτό παρέχει πρόσθετη ασφάλεια.

Ε: Τι πιστεύετε ότι θέτει την εταιρεία σας εκτός από τους άλλους της βιομηχανίας;
Ω, χωρίς ερώτηση, για έναν επισκέπτη είναι η καθαριότητα και η κατάσταση των σπιτιών μας, και η υπηρεσία που παρέχουμε. Είμαστε ένας κλάδος υπηρεσιών και εμείς, ως εταιρεία, έχουμε ένα πρότυπο αριστείας που ζούμε καθημερινά. Ασκούμε την αριστεία. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σπίτι οπουδήποτε, αλλά δεν μπορείτε να ενοικιάσετε την ποιότητα του σπιτιού και την εμπειρία που παρέχουμε οπουδήποτε. Για τους πελάτες μας σπιτιού, είναι η προσωπική προσοχή που δίνουμε στα σπίτια τους και τον συχνό τρόπο που επικοινωνούμε. Είμαστε δίκαιοι, ηθικοί και ακεραιότητα της πρακτικής (αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα σε όλες τις εταιρείες PM).

Ε: Ποια προσφυγή έχει ένας ενοικιαστής εάν δεν είναι ικανοποιημένοι;
Δεν πρέπει να τίθεται θέμα για το τι αναμένεται μετά την κράτηση (θεραπεία μιας πηγή δυστυχίας). Εάν πρόκειται για οικιακή ανησυχία, εμείς (και ελπίζω ότι οι περισσότερες άλλες εταιρείες) καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιήσουν τις αιτήσεις αλλαγής (εντός εύρους αιτίας) και να κάνουν ευχαρίστηση τον φιλοξενούμενο επισκέπτη.

Δεν ακούγεται σαν να έχετε πάρα πολλά να χάσετε και όλα να κερδίσουν από διακοπές ενοικίασης.

Είναι σίγουρα μια άλλη επιλογή να εξετάσει κατά τη λήψη των επόμενων σχεδίων διακοπών σας.

* Η Linda Hennis-Saavedra είναι ο Αντιπρόεδρος, Πωλήσεις και Μάρκετινγκ και ιδιοκτήτης της AAA SunState Management. Προσωπικά, έχει περάσει 25 χρόνια σε θέσεις υψηλού επιπέδου για εταιρείες παροχής υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του Διευθυντή Περιφερειακών / Επαρχιακών, Διευθυντή Πωλήσεων και Ανάπτυξης και Διαχείριση Πωλήσεων. Η Linda έχει λάβει πολλά βραβεία και αναγνώριση για άριστη διαχείριση και εξυπηρέτηση πελατών. Εργάζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο για την Κεντρική Φλώριδα United Way και προεδρεύει ειδικές επιτροπές για αυτούς. Η Λίντα πρόσφατα ολοκλήρωσε τη θητεία της στο Συμβούλιο για το Κεφάλαιο του Ερυθρού Σταυρού του Polk County.

Αφού αγόρασε αυτή την εταιρεία μόλις πριν από ένα χρόνο, άλλαξε το όνομά της και δημιούργησε μια παρουσία στο Διαδίκτυο για αυτό - ξεκινώντας από τον κόσμο. Έχοντας θέσει κάθε πτυχή της ποιότητας και τα πρότυπα υπήρχαν, η εταιρεία είναι πλέον γνωστή ως μία από τις καλύτερες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων και ενοικιαζόμενων διακοπών στην περιοχή της κεντρικής Φλόριντα με ποσοστό ικανοποίησης πελατών 98%. Η Linda έχει κάνει τις προσδοκίες των πελατών της καθημερινά.