Πώς να είναι κακό στο Λας Βέγκας

Έχετε ποτέ ξεκινήσει να είναι κακός; Ποτέ προκαλείτε τον εαυτό σας να σπρώξετε το φάκελο; Προσπαθείτε ποτέ να προσθέσετε μόνο ένα μικρό κομμάτι ενθουσιασμού στη ζωή σας; Φυσικά το κάνετε, γι 'αυτό σκέφτεστε να πάτε στο Λας Βέγκας. Αρχίζετε να σκέφτεστε για ένα ξενοδοχείο, πρώτα θα εξετάσετε ένα μέρος που είναι οικονομικά αποδοτικό, αλλά θα αλλάξετε γνώμη και θα πάτε ένα μικρό κομμάτι πιο πολυτελές, κάτι που σας πειράζει. Θα κάνετε κρατήσεις για δείπνο μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι η δαπάνη λίγο περισσότερο θα κάνει το βράδυ του Λας Βέγκας ακόμα καλύτερα.

Καθώς αρχίζετε να σκέφτεστε για μια εκπομπή, θα μετακινηθείτε από ασφαλή σε ρίσκο και στη συνέχεια το βράδυ θα ξεκινήσει πραγματικά. Αυτό κάνει ό, τι κάνει το Λας Βέγκας σε σας, σας βοηθά να κινηθείτε κατά μήκος της φαντασίας μιας πραγματικής απόδραση ενηλίκων.

Το τέλειο δρομολόγιο κακής συμπεριφοράς πρέπει να περιλαμβάνει μια επίσκεψη στο Absinthe στο Caesars Palace, αργά το βράδυ στο XS Las Vegas στο Wynn και ακόμη αργότερα το βράδυ στο Πακέτο Peppermill. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε ένα δωμάτιο tiki στα σχέδιά σας καθώς και ένα μέρος με καλή θέα και κοκτέιλ.

Πώς να είναι κακό στο Λας Βέγκας; (Η έκδοση G) -

Πώς να είναι κακό στο Λας Βέγκας; (Η έκδοση PG)

Πώς να είναι κακό στο Λας Βέγκας; (Η έκδοση όπου κοκκινίζετε και χαμογελάτε καθώς περπατάτε)

Πώς να είναι κακό στο Λας Βέγκας; (Η έκδοση όπου ελπίζετε ότι οι εικόνες δεν εμφανίζονται)