Παγκόσμια Ημέρα των Ευχαριστιών της Νέας Υόρκης στο Σαρλότ

Η παρέλαση που ονομάζονταν στο παρελθόν η Παρέλαση Carrousel Carolinas, η Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών της Novant για την Υγεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε τις Ευχαριστίες με την οικογένεια. Η εκδήλωση πραγματοποιείται την ημέρα των ευχαριστιών, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017. Φέτος είναι το 70ο έτος της εκδήλωσης. Ξεκινά στις 9:30 π.μ. Η παρέλαση θα ακολουθήσει βόρεια στην οδό Tryon από την οδό Stonewall έως την 9η Στ.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στο WBTV Channel 3 (CBS) την ημέρα των ευχαριστιών στις 1:00 μ.μ. EST.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μια ζωντανή ροή σε απευθείας σύνδεση. Η παρέλαση θα είναι επίσης διαθέσιμη στο WBTV online. Μπορείτε να αγοράσετε επίσης και τα αποκλειστικά καθίσματα!

Περπατώντας στην Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών της Νέας Υγείας

Η προθεσμία και η αμοιβή εξαρτώνται από το είδος της συμμετοχής που έχετε και από τον τύπο της οργάνωσής σας, έτσι ώστε η τελευταία ημέρα για τους περισσότερους ανθρώπους να εγγραφούν για να συμμετάσχουν στην Παρέμβαση της Ημέρας των Ευχαριστιών για την Υγεία του Novant ποικίλλει. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της παρέλασης.

Αρχικά αποκαλούμενο "Φεστιβάλ Χριστουγέννων Charlotte", η Carrousel Parade της Καρολίνας Belk ξεκίνησε το 1947 και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους εορτασμούς στο Charlotte. Είναι γνωστό ως η Παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Νοέμβρη σήμερα και είναι η τέταρτη μεγαλύτερη παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συνήθως, πάνω από 100.000 άνθρωποι θα κατέβουν στο Uptown για να συμμετάσχουν στη διασκέδαση διακοπών. Το μεγαλύτερο πλήθος που καταγράφηκε ήταν το 1950, όταν ένα απίστευτο 500.000 παγιδευτεί στους δρόμους του Uptown για να παρακολουθήσει την παρέλαση με τον δημοφιλή αστέρι του Cowboy Hopalong Cassidy ως παρέλαση grand marshall.

Στις πρόσφατες παρέες συμμετείχαν στην παρέλαση πάνω από 110 συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων πολυάριθμων συγκροτημάτων της περιοχής, επιπλέουν με χορηγίες από τοπικούς οργανισμούς και εταιρείες, ομάδες βημάτων και ασκήσεων, διασκεδαστές και πολλά άλλα. Τα συγκροτήματα λυκείου κρίνεται με βάση τις επιδόσεις τους: τα έπαθλα απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες, μαζί με τα μετρητά και τα βραβεία που απονέμονται στα κορυφαία συγκροτήματα.

Εθελοντισμός για την παρέλαση

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, χρειάζονται πολλοί άνθρωποι για να τραβήξουν μια παρέλαση αυτού του μεγέθους. Στην πραγματικότητα, χρειάζονται περισσότεροι από 1.000 εθελοντές για κάθε έτος παρέλασης, σε τομείς όπως χειριστές μπαλονιών, μεταφορείς εμβλημάτων, επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, στρατηγοί, οικοδεσπότες, σκηνοθεσία και πολλά άλλα. Ως εθελοντής, θα πάρετε όχι μόνο την ικανοποίηση ότι είστε μέρος μιας από τις μεγαλύτερες παρατάξεις των Ευχαριστιών του έθνους και συμβάλλετε στη χαρά χιλιάδων επισκεπτών, αλλά θα έχετε ειδική πρόσβαση στην Παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών της Novant για την Υγεία, μια επώνυμη σακάκι, αναμνηστικό καρφίτσα και πρόσκληση σε εκδήλωση εθελοντικής εκτίμησης.

Εάν έχετε μια ομάδα που ενδιαφέρεται για εθελοντισμό, η παρέλαση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε το ηθικό με την ομάδα σας, καθώς και να γεμίσετε μερικές ώρες κοινής ωφέλειας, αν χρειαστεί. Οι ευκαιρίες ομαδικών εθελοντών διατίθενται σε δύο βασικούς τομείς: Περιπατητές κοστουμιών: Μέλη της ομάδας σας θα σχεδιάσουν και θα δημιουργήσουν μια ομαδική φορεσιά, στη συνέχεια θα περπατήσουν και θα κυνηγήσουν τους θεατές κατά τη διάρκεια της παρέλασης. και χειριστές μπαλονιών, οι οποίοι περπατούν κάτω από την Τρύωνα σαν μια ομάδα που μεταφέρει μπαλόνια και φροντίζοντας τα μονοπάτια να είναι καθαρά για άλλους χειριστές να έρθουν κοντά.