Η Έκθεση County Anne Arundel

Καλοκαιρινή οικογενειακή διασκέδαση στο Crownsville, Maryland

Το φιλικό 20-ποδιών Fair Giant που έχει παραμείνει στο ρολόι για δεκαετίες ξανά υποδέχεται τους επισκέπτες της έκθεσης 2017 Anne Arundel County, που πραγματοποιείται ετησίως στο εκθεσιακό κέντρο της γενικής οδού στο Crownsville, Maryland .

5 ημέρες δίκαιη

Πάνω από πέντε ημέρες, 13-17 Σεπτεμβρίου 2017, η έκθεση προσφέρει υγιεινή οικογενειακή διασκέδαση, από την παραδοσιακή στέψη ενός Fair Queen και Πουλερικά Princess σε καρναβάλι και παιχνίδια, ζωικά εκθέματα, φορτηγά τέρας, βόλτες με πόνυ, τρακτέρ, πόνυ βόλτες, διαγωνισμούς διατροφής πίτας, ταλέντο, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση της κομητείας Anne Arundel County χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1950, αλλά οι διοργανωτές δεν καθιέρωσαν τους μόνιμους εκθεσιακούς χώρους στο 1450 Generalals Highway (Route 178) μέχρι το 1984, μετά την αγορά της γης και την έκθεση μεταφέρθηκε επισήμως στο Crownsville, του νομού που διαθέτει καλή οδική πρόσβαση και τροχαίο έδαφος.

Το Crownsville βρίσκεται στο σπίτι από το 1984

"Ήταν μια καλή ευκαιρία για να ανοικοδομήσουμε την έκθεση με πολλές επενδύσεις σε χρήματα και μυς", λένε οι δίκαιοι αξιωματούχοι. "Η σημερινή έκθεση έχει γίνει μια βιτρίνα της γεωργίας και της εγχώριας τέχνης που διαβρώνεται αργά από το τοπίο ενός νομού που κάποτε ήταν γεμάτος με αγροκτήματα. Έχει γίνει ένας τόπος για όλη την οικογένεια να μάθει για το παρελθόν, το παρόν και την ιστορία της Anne Arundel County. μελλοντικός."

Η κομητεία της επαρχίας προβάλλει πάντοτε τη γεωργία και τις εγχώριες τέχνες σε αρκετές εκδηλώσεις, οι οποίες σήμερα είναι ένα φόρο τιμής στις μέρες που τα αγροκτήματα και τα αγροτεμάχια ήταν πιο άφθονα στην κομητεία Anne Arundel.

Γεωργία και εγχώριες τέχνες

Για παράδειγμα, οι συμμετέχοντες μπορούν να επιθεωρήσουν και να παρατηρήσουν ζώα εκμετάλλευσης όπως τα βοοειδή, τα άλογα, τους χοίρους, τα πουλερικά, τα κουνέλια, τα μοσχαράκια και τα πρόβατα. Τα εκθεσιακά κτίρια θα διαθέτουν εκθέματα 4-H και Future Farmers of America και χειροποίητα χειροποίητα είδη όπως ρούχα, παιχνίδια, πλέξιμο, κεντήματα και διακοσμητικά μαξιλάρια.

Θα υπάρχουν επίσης έντομα, γεωργία και επιστημονικές επιδείξεις. Και οι δικαστές θα επιλέξουν το καλύτερο σπιτικό μέλι, τα μπισκότα, τα ψωμιά και τα κέικ, καθώς και τα εγχώρια λαχανικά, σπόρους, φρούτα και λουλούδια.

Μεταξύ των πιο δημοφιλών εκδηλώσεων είναι ο ετήσιος παλαιός τρακτέρ του τρακτέρ, ο πιο χαριτωμένος διαγωνισμός παιδιών και ο διαγωνισμός Arundel's Got Talent, ο οποίος πάντα τραβάει πλήθη.

Αλλού, θα υπάρχουν δημοπρασίες ζωικού κεφαλαίου και αγορές ψύλλων γεμάτα vintage αγαθά και ευκαιρίες. Και τα παιδιά θα μπορούν να οδηγήσουν μπάλες χάμστερ, πόνυ και καμήλες.

Διαγωνισμοί και ψυχαγωγία

Οι διαγωνισμοί αφθονούν και οι παρευρισκόμενοι θα συναντηθούν ο ένας με τον άλλον στους δημοφιλείς αγώνες διατροφής πίτας και καρπουζιών, έναν διαγωνισμό τοξοβολίας και στα παιχνίδια και τα αξιοθέατα στο μέσο.

Υπάρχουν πολλές επιλογές ψυχαγωγίας, ξεκινώντας με ένα καρναβάλι στο μέσο της μέρας γεμάτο βόλτες. Στη σκηνή θα υπάρχουν συγκροτήματα, χορευτές, κωμωδίες και παιδικές ερμηνείες. Οι παραθεριστές αγαπούν το Reggie Rice Comedy Magic Show και το ετήσιο χορευτικό πάρτι με το εξάμηνο συγκρότημα της Oracle.

Fair Food και Εισιτήρια

Καθώς οι επισκέπτες θα περπατήσουν γύρω από την έκθεση, θα υπάρχουν πολλά φαγητά και ποτά, από παραδοσιακά κέικ με χωνί μέχρι μπύρα, σαγγάρια και μια λιτανεία κόκκινων και λευκών κρασιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν wristbands και εισιτήρια στο εκθεσιακό περίπτερο της έκθεσης. Η είσοδος είναι γενικά κάτω από $ 10 για παιδιά και ενήλικες, αλλά ελέγξτε ακριβείς τιμές στην δίκαιη ιστοσελίδα, η οποία θα απαριθμήσει επίσης ανοιχτές ώρες και ένα δίκαιο χρονοδιάγραμμα.

Να φτάσετε στον εκθεσιακό χώρο

Οι εκθεσιακοί χώροι της Anne Arundel County βρίσκονται στην εθνική οδό General General (Route 178) της Crownsville, MD. Οι εκθεσιακοί χώροι βρίσκονται περίπου 7 μίλια δυτικά της Αννάπολης.