Τι να φέρει στην Ασία

Μερικά απλά στοιχεία που συμπληρώνουν τη λίστα συσκευασίας της Ασίας

Κοιτάζοντας σε μια κενή βαλίτσα, αναρωτιέστε πιθανώς: τι να φέρει στην Ασία;

Δεν υπάρχει κανένας κατάλογος συσκευασίας για ταξίδια στην Ασία που να λειτουργεί για όλους. ο στόχος είναι να φτάσουμε στη σωστή νοοτροπία.

Η συσκευασία για πολλά άγνωστα μπορεί να συμβάλει στο άγχος πριν από το ταξίδι. Τα περισσότερα αντικείμενα μπορούν να αγοραστούν με ευκολία μόλις φτάσετε. Αναπόφευκτα θα επωφεληθείτε από τις φθηνές ευκαιρίες αγορών στην Ασία , έτσι ώστε οι τσάντες σας να εγγυηθούν την ανάπτυξη.

Αφήστε το δωμάτιο - το να είναι υπερσυσκευασμένο δεν είναι διασκεδαστικό και σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε πολύ λιγότερο ευχάριστο.

Αν δεν θα πάτε πραγματικά στην άγρια ​​φύση , οι πιθανότητες είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε ό, τι ξεχάσατε να συσκευάσετε. Υπάρχει, ωστόσο, μια χούφτα αντικειμένων που μπορεί να είναι πιο σκληρά για να εντοπίσετε, πιο ακριβά ή μη διαθέσιμα συνολικά στην Ασία.

Σκεφτείτε να φέρετε αυτά τα στοιχεία μαζί σας

Παρόλο που υπάρχουν εξαιρέσεις, αυτά τα είδη είναι καλύτερα να φέρονται από το σπίτι:

Καλλυντικά στην Ασία

Αν και η οδοντόκρεμα, το σαμπουάν και άλλα προϊόντα περιποίησης είναι σχετικά φτηνά στην Ασία, ίσως να μην βρείτε τα γνωστά δυτικά εμπορικά σήματα που προτιμάτε.

Ελέγξτε λοσιόν, κρέμες και αποσμητικά για λευκαντικά πριν τα αγοράσετε.

Φάρμακα και Πρώτες Βοήθειες

Τα φαρμακεία μπορούν να βρεθούν σε όλη την Ασία, αλλά τα συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορεί να πωλούνται με διαφορετικά ονόματα και ετικέτες.

Για ευκολία, φέρτε μαζί μερικά ιατρικά θέματα .

Εάν φέρνετε πολλά χάπια σε ένα παρατεταμένο ταξίδι, φέρτε μαζί αντίγραφα συνταγών ή ιατρικών παραγγελιών. Πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορούν να αγοραστούν απευθείας στον πάγκο στην Ασία.

Στοιχεία που πρέπει να μεταφέρονται ανά πάσα στιγμή

Τα πράγματα να φύγουν στο σπίτι

Οι ταξιδιώτες καταλήγουν να συσκευάζουν πολλά πράγματα που δεν χρειάζονται. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι:

Πρέπει να φέρετε ένα smartphone;

Πολλά κινητά τηλέφωνα στις ΗΠΑ δεν θα λειτουργήσουν στην Ασία. Εάν το τηλέφωνό σας δεν είναι συμβατό με το GSM (T-Mobile και AT & T) και θα λειτουργεί με κάρτες SIM, δεν θα λειτουργήσει για την πραγματοποίηση κλήσεων στην Ασία. Από την άλλη πλευρά, ένα smartphone μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για πρόσβαση στο διαδίκτυο και να κάνει κλήσεις μέσω διαδικτύου με υπηρεσίες όπως το Skype και το WhatsApp. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να καλέσετε στο σπίτι από το εξωτερικό . Μάθετε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας για διεθνή ταξίδια .