Ιανουάριος και Ιούλιος: τεράστιοι μήνες πώλησης στο Άμστερνταμ

Αγοράστε τις πωλήσεις εκκαθάρισης χειμώνα και καλοκαιριού

Σε αντίθεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι λιανοπωλητές στο Άμστερνταμ και τις Κάτω Χώρες δεν πραγματοποιούν τεράστιες πωλήσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους ή ακόμα και στο τέλος κάθε σεζόν. Εδώ και σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι ντόπιοι και οι γνωστοί επισκέπτες αντιλαμβάνονται ότι ο Ιανουάριος και ο Ιούλιος είναι οι μεγάλοι μήνες εκκαθάρισης όταν τα καταστήματα προσφέρουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις. Παρόλο που το Άμστερνταμ δεν πρέπει πλέον να κατέχει πωλήσεις μόνο κατά τη διάρκεια καθορισμένων περιόδων του έτους, αυτοί οι δύο μήνες παραμένουν όταν θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές σε εποχιακά είδη.

Έτσι, αν βρίσκεστε στο Άμστερνταμ για να πανηγυρίσετε τις ψυχρές μέρες του Ιανουαρίου ή τα πλήθη της υψηλής σεζόν του Ιουλίου, θα σας ανταμείψει με την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις καλύτερες εμπορικές περιοχές του Άμστερνταμ . Μην χάσετε!

Πού να βρείτε τις πωλήσεις

Κάθε χρόνο κατά τους μήνες Ιανουάριο και Ιούλιο θα βρείτε παράθυρα καταστημάτων με επίστρωση με αφίσες που πωλούν UITVERKOOP , OPRUIMING (και οι δύο σημαίνει "εκκαθάριση"), SOLDEN, ή απλώς ΠΩΛΗΣΗ. Ακόμη και τα καταστήματα σε μερικούς από τους πιο πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους, όπως το Haarlemmerstraat, το Utrechtsestraat , οι Εννέα Οδούς ( Negen Straatjes ) και ο Cornelis Schuytstraat - των οποίων οι τιμές κατά το υπόλοιπο έτος μπορεί να κρατήσουν μερικούς αγοραστές στο ακρωτήριο - συμμετέχουν στην εξαμηνιαία πώληση.

Αλλά ακόμα και τα πιο οικονομικά καταστήματα, όπως το ολλανδικό πολυκατάστημα HEMA, το οποίο έχει ως γνώμονα τις τιμές, του οποίου το πρωινό ενός ευρώ είναι μια ετήσια συμφωνία, μειώνουν τις τιμές τους σε αυτές τις εποχές του χρόνου. Και δεν είναι μόνο λιανοπωλητές μόδας που συμμετέχουν-αγοραστές μπορούν να βρουν τις πωλήσεις σε όλα τα διάφορα καταστήματα.

Παρόλο που ο Ιανουάριος και ο Ιούλιος είναι οι καθορισμένοι μήνες για την εκκαθάριση, τα καταστήματα μπορούν να αποφασίσουν ποιες εβδομάδες θα πραγματοποιήσουν τη μεγάλη πώληση, ακόμη και να επεκταθούν μέχρι τον Δεκέμβριο ή τον Ιούνιο. Έτσι οι αγοραστές μπορούν να περάσουν ολόκληρο το μήνα να χτυπήσουν το κατάστημα πωλήσεων για να το αποθηκεύσουν.

Τι είδους εξοικονόμηση θα πάρετε

Όταν ψωνίζετε κατά τη διάρκεια αυτών των πωλήσεων εκκαθάρισης, μπορείτε να περιμένετε να τρίβετε τους αγκώνες με εκατοντάδες άλλους κυνηγούς ευκαιρίας για προσφορές και να κλέβετε έως 70% από τις κανονικές τιμές.

Οι εξοικονομήσεις ξεκινούν με 10% έκπτωση και αυξάνονται σε περισσότερο από το ήμισυ της αρχικής τιμής. Συνήθως, μόνο ένα μικρό μέρος του καταστήματος έχει οριστεί για τα είδη πώλησης.

Πρόσθετες πωλήσεις κατά τη διάρκεια του έτους

Δεν επισκέπτεστε το Άμστερνταμ τον Ιανουάριο ή τον Ιούλιο Δεν ανησυχείτε - μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από κάποια έξυπνα ψώνια. Παρόλο που τα προηγούμενα ολλανδικά καταστήματα επιτρέπεται να έχουν πωλήσεις μόνο σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους (αυτό ισχύει ακόμη στο Βέλγιο), οι νόμοι αυτοί έχουν χαλαρώσει και οι περισσότερες πωλήσεις έχουν αρχίσει να αναδύονται όλο το χρόνο - έχει γίνει λιγότερο ασυνήθιστο να δούμε οι πωλήσεις στο τέλος της σεζόν, ειδικά στους λιανοπωλητές μόδας. Μια από τις πιο διάσημες πωλήσεις στη χώρα, η τριήμερη πώληση στο De Bijenkorf , πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο, όπως έχει γίνει από το 1984. απλώς επισκεφθείτε τη γραφική τοποθεσία του De Bijenkorf στην πλατεία Dam, για να γνωρίσετε το εθνικό φαινόμενο.

Το Αμστερνταμ έχει επίσης πωλήσεις στα μέσα της σεζόν - μία για την άνοιξη, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο και μία για την πτώση τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Ακόμα, ο Ιανουάριος και ο Ιούλιος παραμένουν οι δύο μήνες του έτους με τις περισσότερες πωλήσεις μέχρι στιγμής.