Μνημείο της Ουάσιγκτον (εισιτήρια, συμβουλές επίσκεψης και άλλα)

Ένας οδηγός επισκεπτών στο πιο αξιόλογο εθνικό ορόσημο της Ουάσιγκτον

Το μνημείο της Ουάσιγκτον, ένα μνημείο του George Washington, του πρώτου προέδρου του έθνους μας, είναι το πιο σημαντικό ορόσημο στην Ουάσινγκτον, DC και αποτελεί το κεντρικό σημείο του Εθνικού Mall. Είναι η ψηλότερη δομή στην Ουάσινγκτον, DC και έχει ύψος 555 πόδια 5 1/8 ίντσες υψηλό. Πενήντα σημαίες περιβάλλουν τη βάση του Μνημείου της Ουάσιγκτον που συμβολίζει τα 50 κράτη της Αμερικής. Ένας ανελκυστήρας οδηγεί τους επισκέπτες στην κορυφή για να δουν μια καταπληκτική θέα της Ουάσινγκτον, συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών προοπτικών του Μνημείου του Λίνκολν , του Λευκού Οίκου , του Μνημείου του Τόμας Τζέφερσον και του Κτιρίου του Καπιτώπου .

Το θέατρο Sylvan, ένα υπαίθριο αμφιθέατρο κοντά στη βάση του Μνημείου της Ουάσιγκτον, είναι ένας δημοφιλής χώρος για ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, όπως δωρεάν συναυλίες και ζωντανές θεατρικές παραστάσεις, αναμνηστικές τελετές, διαδηλώσεις και διαδηλώσεις.

Το Μνημείο της Ουάσιγκτον είναι σήμερα κλειστό για τους επισκέπτες. Ο ανελκυστήρας βρίσκεται σε στάδιο εκσυγχρονισμού, ο οποίος αναμένεται να κοστίσει έως και 3 εκατομμύρια δολάρια. Το έργο χρηματοδοτείται από τον φιλανθρωπο David Rubenstein. Το μνημείο αναμένεται να ξανανοίξει το 2019. Τα εισιτήρια δεν είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή και οι επισκέψεις θα συνεχιστούν όταν ολοκληρωθούν οι επισκευές.

Δείτε φωτογραφίες του μνημείου της Ουάσιγκτον

Τοποθεσία
Σύνταγμα Ave. και 15η ST SW.
Ουάσιγκτον
(202) 426-6841
Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall

Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Smithsonian και το L'Enfant Plaza

Θέατρο Sylvan - Εξωτερική σκηνή στο μνημείο της Ουάσινγκτον

Το Sylvan Theatre είναι ένα υπαίθριο αμφιθέατρο που βρίσκεται στη βορειοδυτική γωνία της 15ης Οδού και της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας κοντά στη βάση του Μνημείου της Ουάσινγκτον.

Η περιοχή είναι ένας δημοφιλής χώρος για ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, όπως δωρεάν συναυλίες και ζωντανές θεατρικές παραστάσεις, αναμνηστικές τελετές, διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες.

Ιστορία του Μνημείου της Ουάσιγκτον

Πολλές προτάσεις έγιναν για την ανέγερση μνημείου αφιερωμένου στον Γιώργο Ουάσιγκτον μετά τη νίκη της Αμερικανικής Επανάστασης.

Μετά το θάνατό του, το Κογκρέσο ενέκρινε την κατασκευή μνημείου στην πρωτεύουσα του έθνους. Ο αρχιτέκτονας Robert Mills σχεδίασε το Μνημείο με ένα περίπλοκο σχέδιο για έναν ψηλό οβελίσκο γεμάτο με ένα άγαλμα της Ουάσινγκτον που στέκεται σε ένα άρμα και μια κιονοστοιχία με αγάλματα 30 επαναστατικών ήρωων. Η κατασκευή του μνημείου της Ουάσιγκτον άρχισε το 1848. Ωστόσο, ο σχεδιασμός απλοποιήθηκε και δεν ολοκληρώθηκε παρά το 1884, λόγω έλλειψης κεφαλαίων κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Αρχίζοντας τον Ιούλιο του 1848, η Εθνική Εταιρεία Μνημείων της Ουάσιγκτον κάλεσε κράτη, πόλεις και πατριωτικές κοινωνίες να συνεισφέρουν μνημεία για να τιμήσουν τον Τζορτζ Ουάσινγκτον. Οι 192 μνημεία κοσμούν τα εσωτερικά τείχη του μνημείου.

Από το 1998 έως το 2000, ανακαινίστηκε το Μνημείο της Ουάσιγκτον και δημιουργήθηκε ένα νέο κέντρο πληροφοριών ακριβώς κάτω από το κατάστρωμα παρατήρησης. Το 2005 κατασκευάστηκε ένα νέο τείχος γύρω από το μνημείο για τη βελτίωση της ασφάλειας. Ένας σεισμός 5.8 τον Αύγουστο του 2011, κατέστρεψε τον ανελκυστήρα και τμήματα του μνημείου μεταξύ 475 ποδιών και 530 ποδιών πάνω από το έδαφος. Το μνημείο έκλεισε για 2,5 χρόνια για επισκευές που κοστίζουν 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Μόλις δύο χρόνια αργότερα ο ανελκυστήρας έπαψε να λειτουργεί. Το μνημείο βρίσκεται σήμερα υπό επισκευές.



Επίσημη Ιστοσελίδα: http://www.nps.gov/wamo/home.htm

Αξιοθέατα Κοντά στο Μνημείο της Ουάσιγκτον