Το φυλλάδιο της Σιγκαπούρης

2ος μεγαλύτερος τροχός παρατηρήσεων στον κόσμο (Looms Over Marina Bay, Σιγκαπούρη

Το Flyer της Σιγκαπούρης είναι το είδος της δουλειάς που θα χτίσατε εάν είχατε ένα μικρό νησί με τη φήμη ότι σκέφτεστε μεγάλο - ένα έργο σχεδιασμένο να είναι το μεγαλύτερο του είδους του στον κόσμο. Έτσι, είναι με τη Σιγκαπούρη Flyer, ένα 540-πόδια ψηλός τροχός παρατήρησης που προσφέρει μια εκπληκτική θέα 360 μοιρών του Marina Bay της Σιγκαπούρης .

Μην κάνετε το λάθος να καλέσετε το Σιγκαπούρη Flyer ως "τροχός ποδηλάτου". Η διοίκηση αρνείται τελείως να «χρησιμοποιήσει το F-word» - το Flyer της Σιγκαπούρης καλείται πιο κατάλληλα ένας τροχός παρατήρησης , σύμφωνα με το διάσημο London Eye .

(Επίσης, χτυπά το London Eye στο τμήμα μεγέθους περισσότερο από ενενήντα πόδια!)

Το Flyer της Σιγκαπούρης είναι τοποθετημένο με 28 κλιματιζόμενες κάψουλες, έκαστο των οποίων έχει μέγεθος λεωφορείου και είναι ικανό να μεταφέρει έως και 28 αναβάτες. Οι κατασκευαστές του Flyer της Σιγκαπούρης καυχώνται ότι κάθε επιβάτης θα δοκιμάσει 30 λεπτά χωρίς κραδασμούς, με απίστευτη ανεμπόδιστη θέα του γύρω νησιού-κράτους, καθώς και αναλαμπές γειτονικών χωρών Ινδονησίας και Μαλαισίας.

Για μια περιήγηση με εικόνα της Σιγκαπούρης Flyer, πηγαίνετε εδώ: Μια ματιά στο Flyer της Σιγκαπούρης - Image Gallery .

Για μια πληρέστερη λίστα ελέγχου των άλλων δραστηριοτήτων που μπορείτε να κάνετε σε γενικές γραμμές, διαβάστε αυτό: Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Μαρίνα Μπέι, Σιγκαπούρη .

Το κτίριο του αεροδρομίου της Σιγκαπούρης

Ο ίδιος ο τροχός βρίσκεται στην κορυφή ενός τετραώροφου τερματικού λιανικής πώλησης με εμπορικό χώρο πάνω από 82.000 τετραγωνικά πόδια. Ένας τροφιμαρισμένος δρόμος της δεκαετίας του '60 που ονομάζεται "Σιγκαπούρη Trail Food" evokes πιο ξέγνοιαστες ημέρες της Σιγκαπούρης, ενώ παράλληλα παρέχει μια ποικιλία από κουζίνες.

Ορισμένα άλλα καταστήματα "εμπειρίας" αφήνουν τους επιβάτες Flyer να δοκιμάσουν τα χέρια τους για να πετάξουν ένα προσομοιωμένο τζετ, να οδηγήσουν ένα προσομοιωμένο αυτοκίνητο της Ferrari και να πάρουν μια (πραγματική) εμπειρία ψαροθεραπείας για τα κουρασμένα πόδια τους.

Αδιαμφισβήτητα, το Flyer της Σιγκαπούρης έχει γίνει ένα hotspot για τους κοκτέιλ και τους λάτρεις του κρασιού της Σιγκαπούρης.

Το Flyer Lounge, που βρίσκεται στο κτίριο του τερματικού σταθμού, είναι ένα ζεστό μπαρ που έχει γίνει ο προτιμώμενος χώρος για ετήσιους διαγωνισμούς κοκτέιλ. Το Σαλόνι διοργανώνεται από την Ένωση Μπαρμαντέρ και Sommeliers της Σιγκαπούρης (ABSS), που διατηρεί τη θέση γεμάτη με το ρεπερτόριό της από βραβευμένες συνταγές κοκτέιλ. (Έχουμε τις δικές μας συνταγές - ελέγξτε τη λίστα συνταγών κοκτέιλ Α έως Ζ.)

Στο τερματικό υπάρχει επίσης ένα κεντρικό αίθριο που φιλοξενεί το εκθετήριο "Yakult Rainforest Discovery" και μια σκηνή για τις παραστάσεις του Σαββατοκύριακου και άλλες εκδηλώσεις. (Τα ψάρια στη λίμνη μπορούν να τροφοδοτηθούν με το χέρι - αγοράστε ιχθυάλευρο για SGD 1 και είστε έτοιμοι.) Χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος για περίπου τριάντα λεωφορεία και σχεδόν 300 αυτοκίνητα.

Η πτήση σας στη Σιγκαπούρη

Για να αποφευχθούν οι παρατεταμένες γραμμές, το Flyer επιτρέπει στους κατόχους εισιτηρίων να περιπλανηθούν σε όλο το τερματικό λιανικής, απαιτώντας τους να εμφανίζονται μόνο στην πύλη περίπου 30 λεπτά πριν από την ώρα πτήσης στο εισιτήριο.

Πριν από την επιβίβαση, οι επισκέπτες βιώνουν μια διαδραστική γκαλερί με τίτλο "Το ταξίδι των ονείρων". Οι εντυπωσιακοί καλλιτέχνες πίσω από το Flyer της Σιγκαπούρης χρησιμοποιούν τη γκαλερί για να παρουσιάσουν τη Σιγκαπούρη με το καλύτερο δυνατό φως, όπως φαίνεται από το πλεονέκτημα του αναβάτη της Φιλιππίνων Flyer. Το "Journey" κορυφώνεται στις απόψεις της Σιγκαπούρης, όπως φαίνεται από μια κάψα Flyer, με την επιβλητική υπόσχεση μιας λαμπρά πανοραμικής Σιγκαπούρης του μέλλοντος.

Κάθε κάψουλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 28 άτομα. Οι κάψουλες κλιματίζονται και διηθούνται με υπεριώδη ακτινοβολία. Συγχρονισμένο σύστημα εισόδου / εξόδου διπλής πόρτας και σχεδιασμός "step-on" επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και από τις δύο πλευρές κάθε κάψουλας, ακόμη και για βρέφη σε περιπατητές, ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η "πτήση" διαρκεί 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί, με τον τροχό να περιστρέφεται αργά για να επιτρέψει στους επιβάτες του να πάρουν την θέα. Οι επιβάτες απολαμβάνουν πολύ λίγη κίνηση, χάρη στη μηχανική του τροχού: η μελέτη των σχεδιαστών των δεδομένων δυναμικού φορτίου ανέμου και η σχεδίαση των τροχών που προκύπτουν επιτρέπει την ομαλή λειτουργία χωρίς σχεδόν καμία πλευρική κίνηση ή δόνηση. Εν ολίγοις: μια άνετη, γραφική και απόλυτα ασφαλής διαδρομή.

Μια εναέρια πυξίδα σε κάθε κάψουλα παρέχει ένα μέτρο προσανατολισμού για τους επιβάτες και μια περιγραφή των διαφορετικών αξιοθέατων που είναι ορατά από τα παράθυρα.

Τα μέρη και οι δομές που είναι ορατές από τις κάψουλες περιλαμβάνουν εθνοτικούς θύλακες όπως το Chinatown της Σιγκαπούρης και τη Μικρή Ινδία και τοποθετούνται στον πρόσφατα ανανεωμένο κόλπο της Μαρίνας όπως το Marina Bay Sands, το Marina Barrage και οι κήποι του κόλπου. (Μάθετε περισσότερα για το Marina Bay, Ξενοδοχεία στη Σιγκαπούρη.)

Το φυλλάδιο της Σιγκαπούρης με μια ματιά