Σύνθεση κήπων - Ουάσιγκτον DC

Πιο αναλλοίωτη από τους επισκέπτες στο National Mall, το Constitution Gardens καταλαμβάνει 50 στρέμματα τοπίου, μεταξύ των οποίων ένα νησί και μια λίμνη. Τα δέντρα και τα παγκάκια στρώνουν τα μονοπάτια για να δημιουργήσουν μια γαλήνια ατμόσφαιρα και ένα τέλειο σημείο για ένα πικνίκ. Οι κήποι διαθέτουν περίπου 5.000 δέντρα βελανιδιάς, σφενδάμνου, δέντρου, φτερού και δέντρων, που καλύπτουν περισσότερα από 14 στρέμματα. Οι Κήποι του Συντάγματος αφιερώθηκαν το 1976, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των δύο δεκαετιών της Αμερικής.

Το μνημείο των 56 υπογραφόντων της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας, που βρίσκεται στο μικρό νησί στη μέση της λίμνης, αφιερώθηκε το 1984.

Τοποθεσία: Η Constitution Gardens βρίσκεται στο National Mall, μεταξύ των 18 και 19 Sts. ΒΔ, Washington DC, ανάμεσα στο Μνημείο της Ουάσινγκτον και το Μνημείο του Λίνκολν. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Farragut West. Δείτε ένα χάρτη.

Μελλοντική ανάπτυξη

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, Trust for the National Mall, έχει σχεδιάσει να αυξήσει πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια για να βελτιώσει τους Κήπους του Συντάγματος. Το έργο αναμένεται να διαρκέσει περίπου 5 χρόνια για να ολοκληρωθεί και θα κατασκευαστεί σε δύο φάσεις. Τα νερά θα ανασχεδιαστούν και θα περιβληθούν από μονοπάτια βλάστησης και πεζοπορίας για να επιτρέψουν δραστηριότητες όπως βαρκάδα και πατινάζ στον πάγο. Μέχρι το 2016, η Trust ελπίζει να ολοκληρώσει μια πλατεία εισόδου, το τείχος του κήπου, την πλατεία γεγονότων και την αποκατάσταση του ιστορικού κωπηλατικού σπιτιού στην άκρη του πάρκου.

Μια δεύτερη φάση θα προσθέσει ένα περίπτερο με εστιατόριο, κατάστρωμα παρατήρησης και παραχωρήσεις μέχρι το 2019.