Κυνήγι αγριολούλουδα στην αμερικανική νοτιοδυτική - Αριζόνα

Άγρια λουλούδια της Αριζόνα

Άγρια λουλούδια της Αριζόνα

Στην Αριζόνα, ειδικά, πρόκειται για τη βροχή. Ένας βροχερός χειμώνας μπορεί να παράγει πλούσια και πολυτελή αγριολούλουδα. Ένας ξηρός χειμώνας ... καλά, ακριβώς το αντίθετο. Ανεξάρτητα από το πόσο νερό έρχεται στην έρημο, θα βρείτε πάντα τις όμορφες επιδείξεις των ανθοφόρων κάκτων. Κάποια ανθίζουν την Άνοιξη και κάποια το καλοκαίρι. Έχουμε επιλέξει αυτές τις ιστοσελίδες ως τις καλύτερες πληροφορίες για αγριολούλουδα.

Περιήγηση φωτογραφίας Wildflower στην Αριζόνα

Ταξιδέψτε μαζί μας για να δείτε αγριολούλουδα στην έρημο κοντά στο Φοίνιξ.

Φωτογραφική συλλογή Wildflower Hunter ..

Κρατήστε επαφή με τις εκθέσεις wildflower της Αριζόνα

Από την περιοχή, Desert USA, μια μεγάλη έκθεση Wildflower της Αριζόνα και φωτογραφίες με λουλούδια.

Το μουσείο της έρημο της Αριζόνα-Sonora διατηρεί επαφή με τις αγριολούλουδα αξιοθέατα του Tucson. Η ιστοσελίδα τους έχει μια μεγάλη σύγκριση μεταξύ της σεζόν του 2007 και της σεζόν του 2008.

Από το Φοίνιξ, Φωτογραφίες, Καρτ ποστάλ και Πληροφορίες για το Wildflower

Η Judy Hedding έχει συγκεντρώσει μια μεγάλη γκαλερί φωτογραφιών των αγριολούλουδων της Αριζόνα . Μπορείτε ακόμη να στείλετε μια ηλεκτρονική κάρτα!

Φωτογραφία αγριολούλουδου

Η Judy έχει επίσης ένα ενημερωτικό άρθρο σχετικά με τη φωτογραφία αγριολούλουδου . Είναι μια γρήγορη ανάγνωση με μερικές εξαιρετικές συμβουλές. Και, ποιος δεν μπαίνει στον πειρασμό να τραβήξει μερικές φωτογραφίες από αγριολούλουδα;

Οι αγαπημένες τοποθεσίες Wildflower της Liz στην Αριζόνα

Picacho Peak - Το Picacho Peak State Park απέχει 60 μίλια νότια από το Φοίνιξ.

White Tank Mountain τοπικό πάρκο - Φωλιασμένο γνωστό ως The White Tanks, αυτό το πάρκο ερήμων είναι το σπίτι σε μερικά όμορφα αγριολούλουδα Αριζόνα.

Θα βρείτε το πάρκο ακριβώς δυτικά του Φοίνιξ.

Το Arboretum Boyce Thompson βρίσκεται στο Highway 60 milepost # 223 κοντά στην πόλη Superior, 55 μίλια ανατολικά του Φοίνιξ ή δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Tucson μέσω των εθνικών οδών 79 και 60.

Botanical Garden Desert - Ο βοτανικός κήπος της έρημο, στο ανατολικό Φοίνιξ, έχει συνήθως μια ωραία εκδήλωση άνοιξης αγριολούλουδων κατά μήκος των μονοπατιών.

Είναι άνοιξη εμφάνιση πεταλούδων είναι ένα θεαματικό και εκπαιδευτικό πράγμα για να δείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε φέρει τη φωτογραφική μηχανή σας!

Επίσημη αγριολούλουδα

Το λουλούδι της Πολιτείας της Αριζόνα είναι το Saguaro Cactus Blossom. Ο ιστότοπος των Αμερικάνικων Λιβαδειών αγριολούλουδων περιγράφει το Saguaro. Το Saguaro, ή Giant Cactus, είναι ο μεγαλύτερος κάκτος στις Ηνωμένες Πολιτείες, μερικές φορές φτάνοντας σε ύψος περισσότερο από 50 πόδια και αναπτύσσοντας μέχρι και 50 όπλα. Μεγάλα άτομα πιστεύεται ότι είναι ηλικίας από 150 έως 200 ετών. Το Saguaro συνέβαλε ουσιαστικά στην επιβίωση των κατοίκων Pima και Papago της Αριζόνα, παρέχοντας υλικά για φαγητό και καταφύγιο. Την άνοιξη, ευαίσθητα λευκά λουλούδια με κίτρινα κέντρα και λαμπερή σατινέ λουλούδια ανθίζουν στις άκρες των καμπυλών και σπονδύλων που ανοίγουν προς τα πάνω του Saguaro.

Το 1992, όταν κυκλοφόρησε η σειρά αγριολούλουδων αμερικανικών γραμματοσήμων, το λουλούδι Desert Five Spot παρουσιάστηκε στην Αριζόνα.

Άγρια λουλούδια της Αριζόνα
Νέο Μεξικό Αγριολούλουδα
Άγρια λουλούδια της Γιούτα
Αγριολούλουδα του Κολοράντο

Νέο Μεξικό Αγριολούλουδα

Σε γενικές γραμμές η εποχή αγριολούλουδου στο Νέο Μεξικό διαρκεί από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο. Ωστόσο, υπάρχουν κλιματικές ζώνες στο Νέο Μεξικό που τρέχουν από έρημο σε ορεινό περιβάλλον. Θα απολαύσετε μια ποικιλία σε αγριολούλουδα ανάλογα με το υψόμετρο της περιοχής που επισκέπτεστε. Όπως και με οποιαδήποτε ορεινή περιοχή, τα αγριολούλουδα αφθονούν το καλοκαίρι. Σε χαμηλότερα υψόμετρα, η άνοιξη είναι χρόνος αγριολούλουδου.

Ένας φωτογραφικός οδηγός πεδίων των αγριολούλουδων στο βουνό του Νέου Μεξικού και τα αγριολούλουδα στην έρημο θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα λουλούδια που βλέπετε στο Νέο Μεξικό.

Τοποθεσίες για να δείτε Wildflowers στο Νέο Μεξικό

Cloudcroft - Το Εμπορικό Επιμελητήριο Cloudcroft προωθεί τα ψηλά ορεινά λιβάδια και τον δροσερό αέρα ως ευπρόσδεκτη ανακούφιση από την έρημο. Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού είναι πασπαλισμένες με ντους βουνών που έρχονται και φεύγουν γρήγορα, αλλά αφήνουν πίσω τους μια ποικιλία από αγριολούλουδα που κουτμίζουν το λιβάδι και ευθυγραμμίζουν τους δρόμους. Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες φθάνουν στα επάνω 70, αλλά τα χαμηλά της νύχτας παραμένουν στα δροσερά 40 και 50. Το Cloudcroft New Mexico βρίσκεται στο US Hwy. 82 και είναι εύκολα προσβάσιμο από την ανατολή και τη δύση. Η δυτική προσέγγιση από το Alamogordo (βόρεια του Ελ Πάσο, Τέξας, στο US Hwy 54) είναι μια απότομη 16 μίλια ανόδου σχεδόν 5000 κάθετων ποδιών που μεταφέρει τους ταξιδιώτες μέσα από μια ποικιλία κλιματικών ζωνών.

Όργια βουνά του Νέου Μεξικού - Αυτή η εντυπωσιακά όμορφη φωτογραφική ιστοσελίδα διαθέτει λουλούδια από τα βουνά οργάνων.

Τα όργανα, ανατολικά του Las Cruces, προσφέρουν δύο κύριες περιοχές αναψυχής, Aguirre Springs και Dripping Springs / La Cueva. Το Aguirre Springs διαθέτει πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, πικ-νικ και κάμπινγκ σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές του νότιου Νέου Μεξικού

Το καταφύγιο άγριας φύσης Bosque de Apache - Το καταφύγιο δεν είναι μόνο ένα θαυμάσιο μέρος για να δει αγριολούλουδα την εποχή, είναι ένα από τα πιο θεαματικά εθνικά καταφύγια άγριας ζωής στη Βόρεια Αμερική.

Εδώ, δεκάδες χιλιάδες πουλιά - συμπεριλαμβανομένων των γερανογέφυρων, των αρκτικών χήνων και πολλών ειδών πάπιων - συγκεντρώνονται κάθε φθινόπωρο και παραμένουν στο χειμώνα. Οι χήνες χιονιού τροφοδοσίας εκρήγνυνται με εκρήξεις φτερών, όταν φοβούνται από ένα κορίτσι που καταδιώκει, και το σούρουπο, πτήση μετά από πτήση χήνες και γερανοί επιστρέφουν στη βλάστηση στα έλη.

Επίσημη αγριολούλουδα

Το λουλούδι του Νέου Μεξικού είναι το λουλούδι της Yucca. Το 1992, όταν κυκλοφόρησε η σειρά αγριολούλουδων αμερικανικών γραμματοσήμων, το λουλούδι Claret Cup Cactus χαρακτηρίστηκε για το Νέο Μεξικό.

Άγρια λουλούδια της Αριζόνα
Νέο Μεξικό Αγριολούλουδα
Άγρια λουλούδια της Γιούτα
Αγριολούλουδα του Κολοράντο

Άγρια λουλούδια της Γιούτα

Η Γιούτα είναι ένα ακόμη κράτος με ποικίλα περιβάλλοντα. Υπάρχουν βουνά και ερήμους. Ανάλογα με την υψομετρική περίοδο η αγριολούλουδα μπορεί να είναι Άνοιξη ή Καλοκαίρι.

Εθνικό Πάρκο Ζιόν - Αν και η πτώση είναι η αγαπημένη μου εποχή για να επισκεφτώ τη Σιών, το πάρκο, με επαρκή βροχή, μπορεί να εκραγεί σε αγριολούλουδα. Παρακολουθήστε τον ιστότοπο της Zion για ανακοινώσεις. Η Σιών είναι μια αρχαία εβραϊκή λέξη που σημαίνει καταφύγιο ή ιερό.

Προστατευόμενη μέσα στα 229 τετραγωνικά μίλια του πάρκου είναι ένα δραματικό τοπίο από γλυπτά φαράγγια και ψηλούς βράχους. Το Zion βρίσκεται στη συμβολή των επαρχιών της Κολοράντο, του Great Basin και του Mojave Desert. Αυτή η μοναδική γεωγραφία και η ποικιλία των ζωνών ζωής στο πάρκο καθιστούν το Zion σημαντικό ως τόπο ασυνήθιστης φυτικής και ζωικής ποικιλομορφίας.

Bryce Canyon - Ο Ιούνιος είναι η καλύτερη στιγμή για το Bryce Canyon αφού είναι λίγο ψηλότερα σε υψόμετρο.

Επίσημη αγριολούλουδα

Το λουλούδι της Πολιτείας της Γιούτα είναι το Sego Lily. Το 1992, όταν κυκλοφόρησε η σειρά αγριολούλουδων αμερικανικών γραμματοσήμων, το Sego Lily προβλήθηκε για τη Γιούτα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του American Meadows, το Sego Lily είναι υπέρ από τις μέρες των πρώτων πρωτοπόρων του Mormon. Διαπίστωσαν ότι, από τους Ινδιάνους της Ute, οι ρίζες του φυτού ήταν μια ικανοποιητική προσθήκη στην εξασθενημένη παροχή τροφίμων. Το Sego Lily μεγαλώνει από ένα κοντό βολβό σαρκώδες στέλεχος που ονομάζεται corm, το οποίο αναπτύσσεται υπόγεια.

Τα λίγα μπλε-πράσινα φύλλα του φυτού είναι μακρά και στενά. Τα λουλούδια είναι περίπου δύο ίντσες απέναντι, και δύο ή τρεις από αυτά μπορεί να βαρύνει το σκληρό λεπτό στέλεχος. Οι υπέροχες αποχρώσεις και τα σημάδια του έχουν κερδίσει αυτό το κρίνο το όνομα mariposa, μια ισπανική λέξη που σημαίνει πεταλούδα.

Άγρια λουλούδια της Αριζόνα
Νέο Μεξικό Αγριολούλουδα
Άγρια λουλούδια της Γιούτα
Αγριολούλουδα του Κολοράντο

Crested Butte, Φεστιβάλ αγριολούλουδου του Κολοράντο

Επίσκεψη τον Ιούλιο στο όμορφο Crested Butte για μια εβδομάδα βοτανικής γιορτής! Φέρτε την οικογένειά σας και μαζί θα έχετε μια αξέχαστη εμπειρία: απολαύστε εκπληκτικά ορεινά τοπία και μαγευτική φυσική χλωρίδα που προκάλεσε την ονομασία του 1989 από το νομοθετικό σώμα του Κολοράντο ως την πρωτεύουσα του Κολοράντο Wildflower.

Μάρμαρο, Κολοράντο

Σε αυτή την όμορφη ψηλή χώρα, τα άνθη αρχίζουν να εμφανίζονται στα μέσα Ιουνίου και τελευταία μέχρι το Σεπτέμβριο, αν και η κορυφή της εποχής αγριολούλουδου αναγνωρίζεται γενικά ότι είναι η τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Όταν η εποχή wildlfower έχει τελειώσει, όμορφα μούρα τεμαχίζουν την ψηλή χώρα.

Λουλούδια του νοτιοδυτικού Κολοράντο

Μεγάλη ιστοσελίδα για την αναγνώριση και την εκτίμηση των ορεινών και ερημικών φυτών στην περιοχή Τέσσερις Γωνίες του Κολοράντο, Νέο Μεξικό, Αριζόνα και Γιούτα.

Πανεπιστήμιο του Colorado Wildflower Photo Album

Αυτές οι εικόνες αγριολούλουδα του Κολοράντο είναι διατεταγμένες με χρώμα λουλουδιών. Η επιστημονική ονομασία του φυτού παρατίθεται κάτω από την εικόνα του.

Επισκεφθείτε τα είκοσι ένα πάρκα σε όλη την πολιτεία που αναδεικνύονται στο Tour de Fleur, μια περιήγηση αγριολούλουδα στα State Parks του Colorado. Δείτε τα ζωντανά χρώματα της άνοιξης και δείτε μια σειρά από τα λουλούδια που παρουσιάζονται - Κολοράντο Κολομβινέ, Αυλάκι Μουλέ, Λουλούδι Pasque, Penstemon, Κάκτος φραγκόσυκα, Scarlet Paintbrush, Sego Lily και Shooting Star. Αυτά τα λουλούδια απεικονίζονται επίσης στους σελιδοδείκτες που μπορούν να συλλεχθούν σε κάθε πάρκο στο Tour de Fleur.

Επίσημη αγριολούλουδα

Το λουλούδι της πολιτείας του Κολοράντο είναι το βραχώδες βουνό Columbine.

Ωστόσο, το 1982, όταν κυκλοφόρησε η σειρά αγριολούλουδων αμερικανικών γραμματοσήμων, το Moss Campion προβλήθηκε για το Κολοράντο. Σύμφωνα με τον ιστότοπο του American Meadows, όπως ήταν και ο μύθος, στη Ρώμη, όταν κάποιος είδε το Κολόμβιν με πεντακάθαρα, πεντακάθαρα Columbine, η ζωηρή του φαντασία απεικόνιζε πέντε μικρά περιστέρια σκαρφαλωμένα στο χείλος ενός πιάτου που ταΐζαν μαζί. λουλούδι columbina, από τη λατινική columba, που σημαίνει "περιστέρι". Τα πέντε πέταλα σχηματίζουν χοάνες, το καθένα τελειώνει σε ένα λεπτό, προς τα πάνω καμπυλωτό κίνημα.

Αυτές οι οσμές περιέχουν νέκταρ, και τα κοντόχοντρα έντομα μερικές φορές τρυπώνουν τρύπες μέσα τους για τη συλλογή του γλυκού χυμού. Οι Columbins αναπτύσσονται άγρια ​​σε πολλά μέρη και πολλές ποικιλίες διαφορετικών χρωμάτων καλλιεργούνται σε κήπους

Άγρια λουλούδια της Αριζόνα
Νέο Μεξικό Αγριολούλουδα
Άγρια λουλούδια της Γιούτα
Αγριολούλουδα του Κολοράντο