Ιούνιος Ο καιρός στο Λας Βέγκας. Τι να περιμένεις

Μέσες θερμοκρασίες στο Λας Βέγκας τον Ιούνιο

Ο καιρός του Λας Βέγκας τον Ιούνιο είναι ιδανικός για να εργαστείτε στο καλοκαιρινό σας χρώμα με λίγες ώρες σε μια πισίνα. Κάντε μια βόλτα το βράδυ καθώς οι θερμοκρασίες βουτιά κάτω από τα τριπλά ψηφία. Ναι, θα έχετε μερικές εκατοντάδες ημέρες, αλλά μπορείτε ακόμα να πάρετε μερικές ωραίες μέρες στις υψηλές δεκαετίες του '80.

Μάιος στο Λας Βέγκας Ο καιρός στο Λας Βέγκας Ιούλιο στο Λας Βέγκας

Ιούνιος είναι αυτή η εποχή του έτους, όταν τα παιδιά είναι έξω από το σχολείο και το σφάλμα ταξιδιού μέσα σας αρχίζει να σκέφτεται για την περιαγωγή δωρεάν.

Στο Λας Βέγκας, τον Ιούνιο σημαίνει ζεστό καιρό και πάρτι δίπλα στην πισίνα. Οι θερμοκρασίες δεν είναι γελοίες ακόμη, αλλά κάνουν έκκληση για άφθονο νερό και άφθονο σκιά. Το γκολφ θα πρέπει να θεωρείται νωρίς ή αργά και αν κατευθυνθείτε στην πισίνα φροντίστε να φορτώσετε το SPF. Οι τιμές δωματίων αρχίζουν να βυθίζονται σε προσιτά επίπεδα για τα ακριβά ακίνητα και τα φτηνά ξενοδοχεία κάνουν πρακτικά διακοπές.

Μέσες θερμοκρασίες τον Ιούνιο στο Λας Βέγκας

Las Vegas πρέπει να δείτε τα αξιοθέατα και τα αξιοθέατα - Ξενοδοχείο κοντά στο ξενοδοχείο

Αγαπημένα πράγματα για να κάνετε αυτό το μήνα από τα 100 πράγματα να κάνουμε στο Λας Βέγκας σελίδα:

Πότε θα επισκεφτείτε το Λας Βέγκας

Pool Season τον Ιούνιο στο Λας Βέγκας;
Ναι, είναι η εποχή της πισίνας, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι θα είναι πολύ ζεστό.

Πίνετε άφθονα υγρά ενώ παίζετε στον ήλιο του Λας Βέγκας. Με τα υγρά, θα πρέπει να έχετε τόσο πολύ νερό όσο και το αλκοόλ γιατί ο ήλιος μπορεί να σας ψήσει από την πισίνα. Αυτή είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για τις πισίνες γιατί είναι πριν από τα πλήθη του καλοκαιριού και την άβολη ακραία ζέστη των μέσων του καλοκαιριού.

Βρείτε μια πισίνα στο Λας Βέγκας και ασχολούνται με τη λατρεία του Λας Βέγκας.

Καθώς σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο Λας Βέγκας και θεωρείτε ότι οι εκδρομές και τα αξιοθέατα συγκρίνουν τις τιμές με το Viator.com. Αν ψάχνετε για παρουσιάσεις μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Best of Vegas. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που προσφέρουν και αν σας ταιριάζει, μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια.

Ο καιρός τον Ιούνιο στο Λας Βέγκας ;
Νωρίς το πρωί καλό, απογευματινό ζεστό και όχι τόσο ευχάριστο.

Γκολφ τον Ιούνιο στο Λας Βέγκας;
Πιάστε ένα πρώιμο χρόνο ή το πιείτε και παίξτε στη ζέστη. Ακόμα δεν είναι κακό ζεστό όπως τον Αύγουστο, αλλά υπάρχουν μερικές μέρες όπου θα αναπτύξετε έναν ιδρώτα.

Χρειάζεστε πραγματικό καιρό; Ελέγξτε αυτή τη λίστα των πόρων για τον καιρό του Λας Βέγκας αυτή τη στιγμή.

Τέλεια αξιοθέατα τον Ιούνιο στο Λας Βέγκας:
Δοκιμάστε ένα απόγευμα γεύμα σε οποιοδήποτε από τα μέρη που σας δίνουν μια καλή ματιά στη λωρίδα του Las Vegas τη νύχτα . Τόσοι πολλοί άνθρωποι στο δρόμο και τόσοι πολλοί τρόποι για να χάσεις τη βραδιά μακριά που μπορεί να ξεχάσεις για το ακριβό club που επρόκειτο να κάνεις. Τα υπαίθρια γεύματα στο The Park Las Vegas είναι καλά, καθώς οι γιγαντιαίες μηχανές θα σας κρατήσουν δροσερές και τα κρύα ποτά θα σας χαλαρώσουν.

Εάν ο προϋπολογισμός σας μπορεί να το χειριστεί έχει ένα γεύμα έξω στην αίθριο στο Costa Di Mare στο Wynn Las Vegas.

Δεν υπάρχει καλύτερη ρύθμιση για ένα υπαίθριο βραδινό γεύμα στο Λας Βέγκας.

Πιθανές ημερήσιες εκδρομές τον Ιούνιο στο Λας Βέγκας:
Λέγεται κάποιος, η λίμνη Mead; Κάντε μια βόλτα στη λίμνη Mead και νοικιάστε κάποια μορφή σκάφους. Είναι ένα πολύ Un-Vegas έλξη, προχωρήστε και ίσως να έχετε τη διασκέδαση που οι τυπικοί επισκέπτες δεν έχουν.

Προγραμματίζοντας ένα ταξίδι ; Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας .

Ελέγξτε τις προσφορές ξενοδοχείων Λας Βέγκας στο TripAdvsior

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας ;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas ; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada