Τα καλύτερα κινηματογραφικά θέατρα του Μπρούκλιν

Ανεξάρτητα κινηματογραφικά θέατρα στο Μπρούκλιν

Ίσως να είσαι εθισμένος σε Netflix ή mammoth πολυπλέκτες με χώρους στάθμευσης, αλλά αν είσαι αυθεντικός φίλος του κινηματογράφου, ξέρεις ότι ένα ανεξάντλητο κινηματογραφικό θέατρο είναι ένα σπάνιο εύρημα. Οι Cinephiles θα χαρούν στο Μπρούκλιν, με πολλά αξιοσημείωτα θέατρα στον δήμο, που δείχνουν τα πάντα, από ρετρό κινηματογράφους έως και νέες ανεξάρτητες και ξένες ταινίες. Κάντε μια κινηματογραφική περιοδεία στο Μπρούκλιν σε αυτά τα αγαπημένα θέατρα του Μπρούκλιν.

Συνδικάτο

Αυτό το θέατρο Bushwick, που άνοιξε τον Ιανουάριο του 2015, σερβίρει Duck Confit Nachos, Heritage Porchetta και το τέλειο σκοτάδι και θυελλώδη, ενώ προβάλλει ρετρό κτυπήματα. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το άνοιγμα και περιλαμβάνει μια γιορτή γενεθλίων δύο ημερών John Carpenter. Εάν χάσατε να βλέπετε το Pulp Fiction στη μεγάλη οθόνη, πιάστε μια επίδειξη αργότερα αυτό το μήνα στο Syndicated. Το πρόγραμμα των ταινιών του θεάτρου απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της ταινίας. Αν θέλετε ποτέ να δειπνήσετε σε κάτι πιο ουσιαστικό από ένα μαλακό κουλούρι ή παχύρρευστο ποπ κορν ή θέλετε να κατεβείτε λίγο ποτό κατά την παρακολούθηση κλασικών, αυτό είναι το σημείο για εσάς. Ένα πρόσθετο συν, Αν η ταινία είναι φοβερή, μπορείτε να παραγγείλετε μόνο περισσότερα ποτά.

Nitehawk Cinema

Το Nitehawk Cinema είναι το πρωτότυπο εστιατόριο της Νέας Υόρκης. μια ανεξάρτητη κινηματογραφική αίθουσα που φέρνει μια επιλεκτική προσέγγιση στο φιλμ, τα τρόφιμα και τα ποτά. "Το 2011, αυτό το θέατρο του Ουίλιαμσμπουργκ επανάσταση στην κινηματογραφική σκηνή του Μπρούκλιν, ανοίγοντας ένα θέατρο όπου μπορείτε να δειπνήσετε και να πιείτε ενώ παρακολουθείτε νέες και ρετρό ταινίες.

Το Nitehawk φιλοξενεί επίσης μια σειρά από ειδικά προγράμματα όπως το Little Bookworms, όπου τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν κλασικά όπως το Phantom Toll Booth και ο μάγος του Oz . Εάν είστε παιδί-ελεύθερος, σκεφτείτε να πάτε σε ένα από τα μεσάνυχτα προβολές τους, τις επερχόμενες ταινίες περιλαμβάνουν Fargo , Misery , και Λαβύρινθος , η δεκαετία του ογδόντα κλαίγοντας τον αείμνηστο David Bowie.

BAMcinematek

Το BAMcinematek είναι ένα κόσμημα, προβάλλοντας παλιές ταινίες, νέες ταινίες και φιλοξενώντας μια σειρά από εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον κινηματογράφο, συμπεριλαμβανομένων talkbacks με κινηματογραφιστές. Το κινηματογραφικό θέατρο Fort Greene αποτελεί απαραίτητη επίσκεψη για όλους τους λάτρεις της ταινίας. Αν έχετε μικρά παιδιά, ο κινηματογράφος έχει ένα δημοφιλές ετήσιο παιδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ, όπου τα παιδιά μπορούν να ψηφίσουν για την καλύτερη ταινία. Έχουν επίσης ένα εβδομαδιαίο παιδί φιλικό matinee των κλασικών ταινιών. Το Bamcinematek δείχνει επίσης τις τρέχουσες ταινίες

Θέατρο Θεάτρου

Σε έναν κόσμο γεμάτο με πολυπλέκτες, αυτό το ανεξάρτητο κινηματογραφικό θέατρο του Williamsburg που λειτουργεί εξ ολοκλήρου από τους εθελοντές είναι ένα σοβαρά αναζωογονητικό εύρημα. Επικεντρώνουν στην εμφάνιση ταινιών που συχνά παραβλέπονται και ξεπερνούν. Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμά τους για το καλά επιμελημένο εκλεκτικό πρόγραμμα των ταινιών. Και είναι μόνο πέντε δολάρια για να παρακολουθήσετε μια ταινία.

Κινηματογράφοι του Williamsburg

Παρόλο που πραγματοποιούν πρώτες κινήσεις, αυτό το σχετικά νέο θέατρο Williamsburg ανήκει ανεξάρτητα και είναι ένα ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε μια νέα ταινία. Το ευρύχωρο θέατρο έχει καθίσματα στυλ σταδίου και βρίσκεται στην καρδιά του Williamsburg. Μετά την ταινία, πίνετε και δειπνήστε στα πολλά μπαρ και εστιατόρια σε αυτό το ζωντανό τμήμα του Μπρούκλιν. Οι ντόπιοι σημειώνουν ότι οι ταινίες πωλούνται γρήγορα σε αυτό το δημοφιλές θέατρο, γι 'αυτό φτάνετε νωρίς ή αγοράζετε εισιτήρια εκ των προτέρων.