Δώστε τα χρησιμοποιημένα γυαλιά σας

Ανακυκλώστε γυαλιά στην περιοχή Albuquerque

"Η δοκιμασία ενός πολιτισμού είναι με τον τρόπο που νοιάζεται για τα ανήμπορα μέλη του." - Περλ Σ. Μπουκ

Ίσως να αναρωτηθήκατε αν τα παλαιά γυαλιά συνταγών σας θα εξυπηρετούσαν έναν καλύτερο σκοπό από το να επενδύσουν ένα από τα συρτάρια σας. Τα καλά νέα είναι ότι μπορούν. Το Club Lions θα ανακυκλώσει τα παλιά σας γυαλιά και θα τα δώσει σε κάποιον που την έχει ανάγκη, ο οποίος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει καλά, μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση από την ανάληψη χώρου σε ένα συρτάρι.

Ο Όμιλος Λιοντάρι του Νέου Μεξικού συλλέγει τα γυαλιά συνταγογράφησης, τα καθαρίζει και τα διανέμει στους άπορους στο Νέο Μεξικό και αλλού.

Η Lions Club International είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός εξυπηρέτησης στον κόσμο, με συλλόγους που βοηθούν τις τοπικές κοινότητες. Μια ηγετική αποστολή είναι η διανομή των χρησιμοποιημένων γυαλιών συνταγών σε όσους έχουν περιορισμένους πόρους. Το 1925, ο Hellen Keller αμφισβήτησε τα Λιοντάρια για να γίνουν "ιππότες των τυφλών στην σταυροφορία ενάντια στο σκοτάδι". Μέχρι σήμερα, τα προγράμματα θέασης παραμένουν αναπόσπαστο μέρος των αιτιών της λέσχης. Το πρόγραμμα λειτουργίας τους KidSight προβάλλει παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών για διαταραχές της όρασης. Τα παιδιά που αντιμετωπίζουν το όραμά τους πριν από την ηλικία των 6 ετών έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες διόρθωσης. Αναζητήστε τα κιβώτια δωρεάς με γυαλιά ηλίου με συνταγή Lions Club στο τοπικό υποκατάστημα της δημόσιας βιβλιοθήκης του Albuquerque .

Υπάρχουν και άλλα μέρη για να πάρετε τους φακούς συνταγής σας, ώστε να μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε έναν φτωχό άνθρωπο που δεν έχει την πολυτέλεια να αγοράσει το δικό του.

Οι συνταγογραφικοί φακοί μπορεί να φανούν ακριβοί σε εμάς, αλλά σε κάποιον σε μια φτωχή χώρα, μπορεί να είναι μια πολυτέλεια που δεν είναι προσβάσιμη. Μπορείτε να κάνετε μια διαφορά στη ζωή κάποιου, βρίσκοντας μια θέση απόρριψης για τους σε Albuquerque και τις κοντινές κοινότητες.

Τα οπτικά κέντρα λειτουργούν συχνά ως κέντρα συλλογής για παλιά γυαλιά συνταγών, όπου καθαρίζονται και προετοιμάζονται για διανομή.

Τα γυαλιά συνταγογράφησης πηγαίνουν σε περιφερειακές και παγκόσμιες κλινικές. Φέρτε τα χρησιμοποιημένα γυαλιά σας στις ακόλουθες θέσεις απόρριψης:

Albuquerque

Bernalillo

Corrales

Santa Fe

Το New Eyes for Needy είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που θα λάβει τη δωρεά σας από ένα καλό χρησιμοποιημένο ζευγάρι γυαλιών και θα τα στείλει σε έναν οργανισμό που διανέμει στους άπορους σε αναπτυσσόμενα έθνη. Οι εκπαιδευμένοι εθελοντές τους δοκιμάζουν και ταξινομούν δωρεά γυαλιά σε διάφορες κατηγορίες, μετά τα οποία τα γυαλιά διανέμονται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως μικρές ιατρικές αποστολές. Τα δωρεά γυαλιά έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες από 87 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στείλτε τα γυαλιά σας στην οργάνωσή τους. παρέχουν οδηγίες αποστολής. Η οργάνωση βοηθά επίσης τους άπορους στις Ηνωμένες Πολιτείες αγοράζοντας νέα γυαλιά συνταγών για όσους έχουν οικονομική ανάγκη. Εάν δεν έχετε ένα μάτι γυαλιών για να δωρίσετε, αλλά θέλετε να βοηθήσετε κάποιον που έχει ανάγκη, ο οργανισμός λαμβάνει χρηματικές δωρεές σε απευθείας σύνδεση.

Τα γυαλιά είναι δαπανηρά και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν. Με τη δωρεά τους για επαναχρησιμοποίηση, βοηθάτε κάποιον που έχει ανάγκη και ανακυκλώνετε επίσης. Είναι ένα win-win για όλους.

Αν έχετε απορίες σχετικά με τη δωρεά των γυαλιών που χρησιμοποιήσατε, επικοινωνήστε με το κοντινότερο πλησιέστερο κλαμπ του New Mexico Lions.