Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Φιλίας στην Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια

Μάθετε για την Ιστορία της Πυροσβεστικής στην Κοινοτική Εκδήλωση

Το Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Firehouse είναι μια οικογενειακή εκδήλωση που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι για τον εορτασμό του ρόλου που έχουν διαδραματίσει οι πυροσβέστες στην ιστορία. Το φεστιβάλ, που φιλοξενείται από την ιστορική πυροσβεστική φρουρά στην Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας, διαθέτει αντίκες πυροσβεστικές συσκευές, περίπτερα χειροτεχνίας και οθόνες από εμπόρους της Αλεξάνδρειας. Τα παιδιά λαμβάνουν ελεύθερα κράνη πυρκαγιάς και μπαλόνια και αντιμετωπίζονται σε εποπτευόμενες επισκέψεις όπου μπορούν να γίνουν "συν-επιβάτες" μέσα στα πυροσβεστικά οχήματα της πόλης.

Ημερομηνία και ώρα: 6 Αυγούστου 2016, 9 π.μ. έως 2 μ.μ.

Τοποθεσία: Νότια οδός Alfred μεταξύ Prince και King Street. Αυτοί οι δρόμοι θα κλείσουν για κυκλοφορία για την εκδήλωση. Δείτε ένα χάρτη της Αλεξάνδρειας

Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ

Εκτός από τις υπαίθριες εκδηλώσεις του φεστιβάλ, το Μουσείο Firehouse Firehouse προσφέρει περιηγήσεις στην εγκατάσταση του. Το κτίριο χτίστηκε αρχικά ως πυροσβεστική μονάδα το 1855, ανακαινίστηκε το 1871 και αποκαταστάθηκε στην αρχική του κατάσταση το 1992. Το μηχανοστάσιο στον πρώτο όροφο παρουσιάζει ιστορικό πυροσβεστικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των χειροκίνητων πυροσβεστικών μηχανημάτων, δεξαμενών δεξαμενής νερού, άξονες , και τμήματα πρώιμου ελαστικού σωλήνα. Ο δεύτερος όροφος στεγάζει εκθέματα στην Fire Fire Company - που είναι γνωστή ως "Πυροσβεστική Εταιρεία Γιώργου Ουάσινγκτον" - η οποία ήταν η πρώτη εταιρεία πυροσβεστικής της Αλεξάνδρειας και υπήρξε πηγή υπερηφάνειας από την ίδρυσή της το 1774.

Ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών Βετεράνων Φιλίας χορηγός του φεστιβάλ κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο του Αυγούστου.

Η Εταιρεία Friendship Fire είναι πλέον μια φιλανθρωπική οργάνωση που παραμένει ενεργή σε κοινοτικές εκδηλώσεις και είναι αφιερωμένη στη διατήρηση της ιστορίας της πυρόσβεσης και στην προώθηση της πυρασφάλειας.

Η Αλεξάνδρεια είναι μια ιστορική γειτονιά στην προκυμαία του Ποταμάκ στη Βόρεια Βιρτζίνια που περιέχει περισσότερα από 4.200 ιστορικά κτίρια που χρονολογούνται από τον 18ο και τον 19ο αιώνα.

Είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για ένα ημερήσιο ταξίδι και υπάρχουν πολλά αξιοθέατα και δραστηριότητες για να διασκεδάσετε όλη την οικογένεια. Δείτε επίσης τα 10 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Αλεξάνδρεια