Πώς να βρείτε τα επίσημα ετήσια Λευκό Οίκο Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Οι συλλογές Χριστουγέννων στο Λευκό Οίκο είναι χειροποίητα διακοσμητικά διακοσμητικά που κάνουν υπέροχες εκθέσεις Χριστουγέννων για το σπίτι σας ή δώρα για οικογένεια και φίλους και για άτομα που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Κομψά διακοσμητικά στοιχεία περιλαμβάνουν το Λευκό Οίκο, το Capitol Hill, το Ανώτατο Δικαστήριο, το Mount Vernon και άλλα σχέδια που έχουν σημασία για την Αμερικανική Ιστορία και την Ουάσινγκτον, DC.

Κάθε χρόνο ένα νέο Χριστουγεννιάτικο στολίδι του Λευκού Οίκου σχεδιάζεται με βάση ένα ιστορικό θέμα.

Μπορείτε να παραγγείλετε σχέδια από τα προηγούμενα χρόνια για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας. Όλα τα στολίδια είναι Made in America από συμπαγές ορείχαλκο με 24 kt. χρυσό φινίρισμα. Τα έσοδα από την πώληση αυτών των διακοσμητικών βοηθούν στη στήριξη της αποστολής Εκπαίδευσης, Διαφύλαξης και Αποκατάστασης του Λευκού Οίκου του Λευκού Οίκου. Από τα προηγούμενα στολίδια του Λευκού Οίκου, 25 τιμηθέντες πρόεδροι ξεκινώντας από τον Γιώργο Ουάσιγκτον.

Σχετικά με το σχέδιο διακόσμησης 2015

Το Χριστουγεννιάτικο στολίδι στο Λευκό Οίκο του 2015 τιμά τον Πρόεδρο Calvin Coolidge. Ως ο 30ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών (1923-1929) σημάδεψε τα πρώτα του Χριστούγεννα στο γραφείο ξεκινώντας μια νέα αμερικανική παράδοση του κοινοτικού χριστουγεννιάτικου δέντρου, γνωστού σήμερα ως Εθνικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Το διακοσμητικό σχέδιο είναι ένα δέντρο και διαθέτει 14 εικόνες που αναδεικνύουν ιστορίες από τη ζωή και την προεδρία του Coolidge. Κορυφαία από ένα αστέρι με το ίδιο στυλ με το δέντρο του 1923, το στολίδι περιλαμβάνει ένα φως εργασίας που φωτίζει το Coolidge White House και το δέντρο από μέσα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η τεχνολογία παρουσιάστηκε σε επίσημο σχεδιασμό διακοσμήσεων στο Λευκό Οίκο.

Συμβουλή αγοράς

Λάβετε υπόψη ότι οι πωλητές των διακοσμητικών αντικειμένων τρίτων τα αγοράζουν με μειωμένες τιμές και μερικές φορές τα πωλούν σε διογκωμένες τιμές. Τα απλά στολίδια θα πρέπει να κοστίζουν 19,00 δολάρια ή λιγότερο και είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του White House Historical Association ή σε διάφορα καταστήματα δώρων στην Ουάσινγκτον.

Εξατομικευμένες ευχετήριες κάρτες

Η ιστορική ένωση του Λευκού Οίκου έχει συνεργαστεί με την Design Master Associates για να προσφέρει μια εξατομικευμένη ευχετήρια κάρτα (όπως φαίνεται παραπάνω) για να συμπληρώσει το στολίδι του Λευκού Οίκου. Αυτός ο συνεργάτης πωλεί το στολίδι για την ίδια τιμή με τον επίσημο οργανισμό, συν το μικρό τέλος για τις προσωπικές ευχετήριες κάρτες.

Ομπρέλες Λευκού Οίκου στολίζουν το δέντρο λόμπι Willard

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το The Willard Hotel προσφέρει στους επισκέπτες της πρωτεύουσας του έθνους μια προσεγμένη θέα ολόκληρης της συλλογής Χριστουγέννων στο Λευκό Οίκο που εμφανίζεται στο λόμπι του ξενοδοχείου. Τα στολίδια χρονολογούν χρονολογικά έναν διαφορετικό πρόεδρο ή ειδικό γεγονός του Λευκού Οίκου κάθε χρόνο. Το Willard έχει όμορφη διακόσμηση διακοπών και αυτό είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να επισκεφθείτε και να δείτε όλα τα στολίδια σε ένα μέρος.

Ψάχνετε για περισσότερες ιδέες δώρων για την Ουάσινγκτον; Δείτε τον οδηγό μας για Δώρα και Αναμνηστικά της Washington DC .