Μεγάλη Αγορές στη Σάντα Φε, Νέο Μεξικό

Η Σάντα Φε είναι ένα mecca για τους αγοραστές. Είτε διακοσμείτε το σπίτι σας σε νοτιοδυτική διακόσμηση είτε ψάχνετε για αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι ινδικού κοσμήματος, η Σάντα Φε θα έχει αυτό που ψάχνετε. Σας παρέχουμε προτάσεις για μια υπέροχη εμπειρία αγορών Santa Fe. Μερικές από τις επιλογές μας είναι διεθνώς γνωστές και άλλες θα σας εκπλήξουν. Ας ετοιμαστούμε να ψωνίσουμε μέχρι να πετάξουμε στο Σάντα Φε, Νέο Μεξικό.

Ο Ortega είναι στο Plaza

Αν θέλετε να πάτε σε ένα μέρος που έχει επιλέξει χειροκίνητα το καλύτερο κόσμημα από τους καλύτερους τεχνίτες της Native American, δοκιμάστε το Ortega's στην Plaza. Βρίσκεται ακριβώς στη γωνία του W. San Francisco και του Lincoln, το Ortega's είναι ένα καλό μέρος για να πάει αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας είναι αυθεντική και ότι έχετε την επιλογή των πιο αξιοσημείωτων και δημιουργικών τεχνιτών. Θα βρείτε εκπληκτικά κοσμήματα, μάσκες, κεραμικά και χαλιά. Φυσικά θα πληρώσετε ακριβά για όλα αυτά τα χέρι-επιλογή των κομματιών, αλλά αν τα χρήματα δεν είναι ένα ζήτημα, θα ήθελα να προτείνω τίτλο για Ortega του.

Ο άνθρωπος με ουράνιο τόξο

Rainbow Man, στο 107 E. Palace, έχει μια μοναδική συλλογή της φωτογραφίας του Edward S. Curtis. Αυτές οι ιστορικές εκτυπώσεις αξίζουν μια στάση. Το κατάστημα είναι από καιρό μια αξιόπιστη πηγή για την αμερικανική και ισπανική τέχνη και δώρα.

Andrea Fisher Fine Pottery

Αν θέλετε να δείτε όμορφα υψηλής ποιότητας αγγειοπλαστική Pueblo, κατευθυνθείτε προς το Fisher Gallery ακριβώς έξω από την Plaza στο 100 San Francisco.

Το Andrea Fisher έχει φανταστικά παραδείγματα γνωστής τέχνης αγγειοπλαστικής και το προσωπικό είναι εξαιρετικά καταρτισμένο.

Παλάτι της Πύλης του Κυβερνήτη

Εάν το Ortega's είναι λίγο πάρα πολύ pricy για το γούστο σας, το κεφάλι για τους πωλητές κάτω από την σκιερή πύλη στο Παλάτι των Διοικητών στην W. Palace Avenue, επίσης στην πλατεία.

Οι πωλητές ελέγχονται, τα κοσμήματά τους και οι βιοτεχνίες τους κατασκευάζονται από τους τεχνίτες και οι τιμές θεωρούνται μέσες. Οι 900+ πωλητές αντιπροσωπεύουν σαράντα μία φυλές, pueblos, κεφάλαια και χωριά στο Νέο Μεξικό, το Ναβάχο Nation και μέρη της Αριζόνα.

Γκαλερί τέχνης

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την τέχνη στη Σάντα Φε είναι ότι το Canyon Road και η περιοχή Plaza είναι οι πιο συχνές. Θα κρατήσετε απασχολημένος απολαμβάνοντας μια μεγάλη ποικιλία της τέχνης και στις δύο περιοχές της Santa Fe.

Γκαλερί Ford Smith

Αν θέλετε κάτι λαμπερό και δημιουργικό, κατευθυνθείτε προς τη γκαλερί Ford Smith στο 135 W Palace Ave # 101. Εκτός από τα τεράστια έλαια, υπάρχουν εκτυπώσεις σε λογικές τιμές για το Giclee. Ο καλλιτέχνης και η σύζυγός του είναι συχνά επιτόπια και τα ανοίγματα τους προσελκύουν ένα ενδιαφέρον πλήθος.

Γκαλερί Οδού Delgado

Ακριβώς έξω από το Canyon Road βρίσκεται η οδός Delgado, η οποία φιλοξενεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες γκαλερί, κρυμμένες σε vintage adobes. Ανακαλύψαμε την οδό Delgado κατά τη διάρκεια της 4ης βραδιάς τέχνης της Παρασκευής βράδυ. Η τέχνη ήταν ποικίλη και η μουσική και τα δωρεάν τρόφιμα δάχτυλα μας κράτησε εκεί μέχρι το κλείσιμο του χρόνου.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η Gallery Esteban. Αν σας αρέσει η σύγχρονη / κλασική ισπανική κιθάρα, ίσως είναι γνωστή η Esteban. Μπορείτε να αγοράσετε τα CD και τα DVD του στη γκαλερί και να δείτε μια μεγάλη ποικιλία τοπικής τέχνης.

Αν είστε ενθουσιασμένοι με τη μικρή γκαλερί adobe, κοιτάξτε πίσω στο αίθριο και τον κήπο. Μπορείτε πραγματικά να κανονίσετε να έχετε το γάμο σας εκεί!

Jackalope για διασκέδαση!

Η Cerrillos Road αναζητά το μεγάλο κατάστημα Jackalope. Μπορείτε να βρείτε εισαγωγές από το Μεξικό, όπως ζωγραφισμένα ζωγραφισμένα ζώα Oaxacan, φθηνά υφαντά χαλιά, υαλικά, κεραμικά για την αυλή σας και πολλά άλλα. Δεν θα βρείτε όμως το φημισμένο Jackalope.

Ινδική αγορά Σάντα Φε

Κάθε χρόνο η ινδική αγορά Santa Fe περιλαμβάνει 1.200 καλλιτέχνες από περίπου 100 φυλές που παρουσιάζουν το έργο τους σε πάνω από 600 θαλάμους. Το γεγονός προσελκύει περίπου 100.000 επισκέπτες στη Σάντα Φε από όλο τον κόσμο. Οι αγοραστές, οι συλλέκτες και οι ιδιοκτήτες γκαλερί έρχονται στην Indian Market για να επωφεληθούν από την ευκαιρία να αγοράσουν απευθείας από τους καλλιτέχνες. Για πολλούς επισκέπτες, αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να συναντήσετε τους καλλιτέχνες και να μάθετε για τις σύγχρονες ινδικές τέχνες και πολιτισμούς.

Η ποιότητα είναι το σήμα κατατεθέν της ινδικής αγοράς της Σάντα Φε. Θα βρείτε κοσμήματα, κεραμικά, τέχνη και έπιπλα. Διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Αύγουστο. Πλήρες άρθρο.

Ισπανική Αγορά Σάντα Φε

Η ισπανική αγορά της Santa Fe, που πραγματοποιείται ετησίως τον Ιούλιο, γιορτάζει τον πολύχρωμο ισπανικό πολιτισμό του Βόρειου Νέου Μεξικού. Η παραδοσιακή ισπανική αγορά διαθέτει χειροποίητες τέχνες από 250 ντόπιοι Ισπανόφωνους καλλιτέχνες, μουσική και περιφερειακά τρόφιμα. Το ίδιο Σαββατοκύριακο , μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη σύγχρονη ισπανική αγορά. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αγοράσετε το νιπτήρα, τη θρησκευτική λαϊκή τέχνη και τα γλυπτά. Πλήρες άρθρο