Αυτή η πτώση, πάρτε χαμένος σε αυτές τις λαβές καλαμποκιού κοντά στη Φιλαδέλφεια

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να περάσετε μια μέρα επιλέγοντας την τέλεια πορτοκαλί κολοκύθα σε ένα μπάλωμα κολοκύθας ή μαζεύοντας μήλα από τον αγαπημένο σας οπωρώνα; Όταν το ίδιο φθινοπωρινό ταξίδι περιλαμβάνει επίσης μια περιπέτεια μέσω ενός λαβυρίνθου, φυσικά!

Η Μεγάλη Φιλαδέλφεια είναι γεμάτη με αγροκτήματα που μετατρέπουν τα καλοκαιρινά πεδία καλαμπόκι σε διασκέδαση πτώσης, σκαλίζοντας εκτεταμένους λαβύρινθους μέσα από τα στελέχη. Επιπλέον, όλες οι εκμεταλλεύσεις που αναφέρονται παρακάτω περιλαμβάνουν και άλλους τύπους "αγροτουρισμού", συμπεριλαμβανομένων των hayrides, petting ζωολογικούς κήπους, και άλλα εποχιακά αξιοθέατα εγγυημένα για να σας πάρει στο πνεύμα της συγκομιδής.

Καλαθοσκόπια κοντά στη Φιλαδέλφεια

Cherry Crest Περιπέτεια Αγρόκτημα

Αυτός ο διαδραστικός λαμπρός αραβοσίτου 5 στρεμμάτων στο Λάνκαστερ Κάουντι χαρακτηρίζει "πάνω από 2,5 μίλια μονοπάτια, γραφικές γέφυρες και ενδείξεις" που συνήθως διαρκούν μία ώρα για να διασχίσουν. Ο λαβύρινθος είναι ανοιχτός από τις 3 Ιουλίου έως το Νοέμβριο, με τις "Νύχτες Φακός" να ξεκινούν τον Οκτώβριο.
Η φάρμα προσφέρει επίσης: προμηθευτές τροφίμων, κτηνοτροφικό κέντρο, χώρους παιδικών χαρών και εκδηλώσεις, όπως φεστιβάλ γλυκού καλαμποκιού και ετήσιο Φεστιβάλ κολοκύθας κολοκύθας.

150 Cherry Hill Road, Ronks, ΡΑ 17572; 717-687-6843

Marlborough Valley καλαμπόκι αραβοσίτου

Αυτός ο λαβύρινθος 8,5 στρεμμάτων είναι διαθέσιμος για ημερήσιες και βραδινές περιηγήσεις. Ανοιχτό από τις 26 Σεπτεμβρίου έως την 1η Νοεμβρίου.
Το αγρόκτημα προσφέρει επίσης: Hayrides, στοιχειωμένο σνακ βόλτες, στοιχειωμένο δάσος, φαγητό, ζωολογικό κήπο και pick-your-own κολοκύθες.

1081 Unionville Wawaset Road, Kennett Square, ΡΑ 19348; 484-886-6080

Διάλυση του Brook Farm

Το λαβύρινθο 5 στρεμμάτων σε αυτό το αγρόκτημα που χρειάζεται περίπου 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Μόλις φθάσει η νύχτα κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, ο λαβύρινθος παίρνει ένα μυστηριώδη νέο πρόσωπο το στοιχειωμένο «Περνάκι του καλαμποκιού καλαμπόκι».
Το αγρόκτημα προσφέρει επίσης: Απολαύστε τις δικές σας κολοκύθες, τις χορτονομές, τις σούβλες, τις εκθέσεις τρακτέρ και τη ζωντανή ψυχαγωγία σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

3014 Bristol Road, Warrington, ΡΑ 18976; (215) 343-8880

Φάρμα Γαλαξίας
Μεταξύ Σεπτεμβρίου

26 και 31 Οκτωβρίου, αυτό το οικογενειακό γαλακτοπαραγωγικό αγρόκτημα στην περιφέρεια Chester αφιερώνει ένα μέρος των 103 στρεμμάτων του σε έναν φιλικό προς την οικογένεια λαβύρινθο. Μην αφήνετε χωρίς να δοκιμάσετε μια κουταλιά φρέσκου παγωτού, που χρησιμοποιεί το γάλα από τις γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες της κρέμας.
Το αγρόκτημα προσφέρει επίσης: pick-your-own κολοκύθες, ελεύθερη βόλτα σανό, αγορά για την παραγωγή και διακόσμηση συγκομιδής, και επισκέψεις με τα μικρά ζώα αγροκτήματος

521 Ε Uwchlan Ave, Chester Springs, ΡΑ 19425; (610) 827-1484

Αγρόκτημα Shadybrook

Μια από τις τελευταίες εκμεταλλεύσεις που εργάζονται στο County Bucks, το Shadybrook Farm φιλοξενεί το PumpkinFest κάθε Οκτώβριο. Με τα αξιοθέατα που προσφέρονται καθημερινά, το φεστιβάλ περιλαμβάνει ένα γιγαντιαίο λαβύρινθο καλαμποκιού που παραμένει ανοιχτό για εκδρομές με φακό και μετά το σκοτάδι.
Το αγρόκτημα προσφέρει επίσης: pick-your-own κολοκύθες, pick-your-own μήλα, φουσκωτά αξιοθέατα, ζώα barnyard, στοιχειωμένα αξιοθέατα

931 Stony Hill Road, Yardley, ΡΑ 19067; (215) 968-1670