Διεθνής Αερολιμένας Φιλαδέλφειας Βασικές πληροφορίες

Συμβουλές για check-in, ασφάλεια και στάθμευση για ταξιδιώτες

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας είναι το 20ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ. Για να εξομαλύνετε τα ταξίδια σας μέσω αυτού του κόμβου του Βορειοανατολικού Πεδίου, οι ταξιδιώτες πρέπει να εξοικειωθούν με αυτές τις διαδικασίες πριν από την πτήση, check-in, ασφάλεια και στάθμευση, για να σωθούν τόσο ο χρόνος όσο και η επιδείνωση.

Πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο

Κατά τους μέγιστους χρόνους ταξιδιού, όπως το καλοκαίρι, θα πρέπει να επιτρέψετε επιπλέον χρόνο για έλεγχο και να περάσετε από τον έλεγχο ασφάλειας. Το TSA και οι γραμμές check-in συχνά είναι πολύ μεγάλες, ειδικά κατά τις πρωινές ώρες αιχμής και τις αργίες.

Στο αεροδρόμιο

Οι ελεγμένες αποσκευές υπόκεινται σε έλεγχο χειρός. Η Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών συνιστά να χρησιμοποιείτε κλειδαριές που μπορούν να ανοίξουν και να ξανακλειδώσουν το TSA για να επιθεωρήσουν τις αποσκευές αντί να σπάσουν την κλειδαριά. Το TSA αναφέρει κάποιες "αποδεκτές και αναγνωρισμένες κλειδαριές" στην ιστοσελίδα του. Λόγω περιορισμών μεταφοράς, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τα κλειδαριές για να ασφαλίσετε τα τιμαλφή σας που πρέπει τώρα να ελεγχθούν.

Εάν δεν ελέγχετε τις αποσκευές, ενδέχεται να μην είναι απαραίτητο να περιμένετε στη γραμμή στο μετρητή εισιτηρίων για να λάβετε κάρτα επιβίβασης. Πολλές αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν στους επιβάτες να κάνουν check in και να εκτυπώσουν κάρτες επιβίβασης online. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες έχουν check-in περίπτερα στο αεροδρόμιο - ελέγξτε με την αεροπορική εταιρεία σας πριν φύγετε από το σπίτι.

TSA Security Screening

Οι επιβάτες πρέπει να λάβουν κάρτες επιβίβασης πριν από την είσοδό τους στο σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Πριν εισέλθετε στο σημείο ελέγχου ασφάλειας, έχετε κάρτες επιβίβασης και φωτογραφία ταυτότητας έτοιμο για επιθεώρηση από το προσωπικό της TSA και φυλάξτε αυτά τα έγγραφα μέχρι να βγείτε από το σημείο ελέγχου. Για να επιταχύνετε τη διέλευσή σας μέσω του σημείου ελέγχου, αδειάστε όλες τις τσέπες και τοποθετήστε αυτά τα αντικείμενα στη σακούλα μεταφοράς. Αυτή η συμβουλή θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και επιδείνωση.

Μόλις βρεθείτε στο σημείο ελέγχου , η TSA διαθέτει κάδους για να τοποθετήσετε προσωπικά είδη και εξωτερικά ενδύματα όπως σακάκια, σακάκια κοστουμιών, αθλητικά παλτά, μπλάνες και ζώνες με μεταλλικές πόρπες που πρέπει να αφαιρεθούν και να περάσουν από τη μηχανή ακτίνων Χ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σας ζητηθεί επίσης να αφαιρέσετε τα παπούτσια σας. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών, ο αερολιμένας παρέχει σαφείς πλαστικές σακούλες αποθήκευσης σε κάθε σημείο ελέγχου για χρήση σε μικρά αντικείμενα που απαιτούν έλεγχο ασφαλείας. Αφαιρέστε τους φορητούς υπολογιστές και τις βιντεοκάμερες με κασέτες από τις θήκες τους και τοποθετήστε τους στον κάδο για να ακτινοβολήσετε. Κοιτάξτε προσεκτικά αυτά τα στοιχεία.

Αν ταξιδεύετε με εξοπλισμό φωτογραφίας, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για την προβολή των ελεγμένων αποσκευών προκαλεί βλάβη στη μη αναπτυχθείσα ταινία. Συσκευασία μη αναπτυγμένου φιλμ σε τσάντα μεταφοράς. Η ταινία υψηλής ταχύτητας και ειδικότητας πρέπει να επιθεωρείται με το χέρι στο σημείο ελέγχου ασφαλείας. Για να διευκολυνθεί η χειροκίνητη επιθεώρηση, αφαιρέστε τη μη αναπτυγμένη μεμβράνη από το δοχείο και συσκευάστε σε μια σαφή πλαστική σακούλα.

Ο εξοπλισμός προβολής δεν θα επηρεάσει τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τις ηλεκτρονικές κάρτες αποθήκευσης εικόνων.

Τα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των προμηθειών και του εξοπλισμού που σχετίζονται με το διαβήτη, πρέπει να φέρουν κατάλληλη σήμανση με μια επαγγελματικά τυπωμένη ετικέτα με το όνομά σας και την ταυτότητα του φαρμάκου ή του ονόματος του παρασκευαστή ή της φαρμακευτικής ετικέτας.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα επιτρεπόμενα και απαγορευμένα αντικείμενα, τόσο στις αποσκευές μεταφοράς όσο και στις ελεγμένες αποσκευές, καθώς και στον έλεγχο ασφαλείας, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο της TSA για περισσότερες πληροφορίες.

Κανόνας υγρών : Σας επιτρέπεται να φέρετε μια τσάντα υγρού, αεροζόλ, πηκτωμάτων, κρεμών και παστών σε μέγεθος τετράχριστου στη σακούλα μεταφοράς και μέσω του σημείου ελέγχου. Αυτά περιορίζονται σε εμπορευματοκιβώτια μεγέθους ταξιδίου που είναι 3.4 ουγκιές (100 χιλιοστόλιτρα) ή λιγότερο ανά τεμάχιο. Οποιαδήποτε υγρά αντικείμενα που βρίσκονται σε δοχεία μεγαλύτερα από 3.4 ουγγιές πρέπει να συσκευάζονται σε ελεγμένες αποσκευές.

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν εγκεκριμένες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως προσωπικούς υπολογιστές, ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινητά τηλέφωνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορείτε ή μήπως δεν μπορείτε να φέρετε μέσω του σημείου ελέγχου TSA και στο πλοίο, ελέγξτε τον ιστότοπο της TSA και πληκτρολογήστε το εν λόγω στοιχείο στο πλαίσιο αναζήτησης.

Χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο

Ο χώρος στάθμευσης κατά μήκος του ώμου των οδών πρόσβασης στο αεροδρόμιο δεν είναι ασφαλής και παράνομος. Εάν το πάρτι σας δεν σας περιμένει όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο, δεν μπορείτε να σταθμεύσετε στο περίπτερο για να περιμένετε την άφιξή τους. Πριν φύγετε για το αεροδρόμιο, ελέγξτε την κατάσταση της πτήσης του συμβαλλόμενου μέρους επικοινωνώντας απευθείας με την αεροπορική εταιρεία ή αν ελέγξετε τις πληροφορίες πτήσης στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου.

Αν παραλάβατε τις αφίξεις, ένα PennDT Park & ​​Ride Lot είναι διαθέσιμο για τους αυτοκινητιστές να περιμένουν, με τα οχήματά τους, έως ότου το κόμμα τους είναι έτοιμο να παραληφθεί. Στο αεροδρόμιο, διατίθεται μακροχρόνιος χώρος στάθμευσης στα γκαράζ και στην οικονομική παρτίδα. Ο χώρος στάθμευσης στη βραχυπρόθεσμη παρτίδα συνιστάται για επισκέψεις λιγότερο από μία ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χώρο στάθμευσης στο αεροδρόμιο, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της Αρχής Χώρων στάθμευσης της Φιλαδέλφειας.