Κρυφό Σαν Ντιέγκο: Δωρεάν Τρίτη στο πάρκο Balboa

Ξέρετε ότι οι χώροι του Balboa Park προσφέρουν δωρεάν είσοδο την Τρίτη;

Το κρυφό Σαν Ντιέγκο είναι μια σειρά άρθρων με δροσερά και μοναδικά πράγματα που δεν γνωρίζουμε γενικά για το Σαν Ντιέγκο.

Το πιστεύετε ή όχι, υπάρχουν ακόμα πράγματα στη ζωή που τροφοδοτούν το μυαλό και την ψυχή και είναι ελεύθερα. Και όχι, δεν μιλώ για την παραλία. Μιλώ για το πάρκο Balboa και αν δεν έχετε ξαναβρεθεί σε κανένα από τα θαυμάσια μουσεία και γκαλερί τέχνης του πάρκου, δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην το κάνετε.

Γιατί θα σας αφήσω σε ένα μικρό μυστικό: μπορείτε να πάρετε δωρεάν.

Ναι, είπα ΔΩΡΕΑΝ. Ως δημόσια υπηρεσία στο Σαν Ντιέγκο, τα περισσότερα μουσεία και γκαλερί του Πάρκου προσφέρουν δωρεάν είσοδο κάθε Τρίτη κάθε μήνα. Τώρα, ως αποκήρυξη, δεν είναι κάθε χώρος ελεύθερος κάθε Τρίτη: το Πάρκο τις περιστρέφει κάθε Τρίτη, έτσι ορισμένα μουσεία είναι ελεύθερα σε ορισμένες Τρίτες του μήνα. Επίσης, να είστε προειδοποιημένοι, η ελεύθερη είσοδος συνήθως ισχύει μόνο για τις μόνιμες συλλογές του χώρου, όχι για οποιοδήποτε ιδιαίτερο γεγονός, έλξη ή εκδήλωση που ενδέχεται να βρίσκεται σε εξέλιξη κατά τη στιγμή της επίσκεψής σας.

Παρ 'όλα αυτά, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε τον πολιτισμό σας στο κόσμημα ενός πάρκου της πόλης, όλα για τη σωστή τιμή. Εδώ είναι το χρονοδιάγραμμα των ελεύθερων εισαγωγών για κάθε μήνα, υπόκεινται σε αλλαγές:

Πρώτη Τρίτη

Δεύτερη Τρίτη

Τρίτη Τρίτη

Τέταρτη Τρίτη

Πέμπτη Τρίτη

Σημείωση: Ορισμένα μουσεία μπορούν να προσφέρουν δωρεάν είσοδο στις μόνιμες συλλογές τους μόνο και να χρεώνουν την είσοδο σε ειδικές εκθέσεις ή ταινίες στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Σαν Ντιέγκο και μια μέρα στην έκθεση Πομπηία :. Η έκθεση Pompeii απαιτεί ένα ξεχωριστό εισιτήριο. Τα καροτσάκια ΔΕΝ επιτρέπονται στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Σαν Ντιέγκο κατά τη διάρκεια των Δωρεάν Τρίτων των Κατοίκων.