Φεστιβάλ κληρονομιάς της Σκωτίας της Σίδνεϊ Σίδνεϊ 2017

Κάθε χρόνο, που οργανώνεται από τις Ηνωμένες Σκωτικές Ομάδες της Οκλαχόμα, το Iron Thistle Scottish Heritage Festival στο Yukon της Οκλαχόμα είναι μια οικογενειακή εκδήλωση που γιορτάζει την αιώνια παλαιά σκωτσέζικη παράδοση στην οποία οι δεξιότητες αθλητών, γκέιδων και χορευτών δοκιμάζονται και εμφανίζονται. Επιπλέον, το διήμερο φεστιβάλ περιλαμβάνει θεατρικές εκδηλώσεις, φαγητό, μουσική, χορό, ψώνια, παιδική χαρά και πολλά άλλα.

2017 Ημερομηνία και ώρες:

Το ετήσιο Φεστιβάλ Σκωτσέζης Κληρονομιάς Iron Thistle θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Απριλίου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από τις 7 έως τις 10 το απόγευμα, από τις 10 π.μ. έως τις 9 το βράδυ το Σάββατο και από τις 10 π.μ.

Τοποθεσία & Οδηγίες:

Οικογενειακό αγρόκτημα Kirkpatrick στο Yukon της Οκλαχόμα είναι το site του φεστιβάλ. Βρίσκεται στη λεωφόρο Garth Brooks και στην λεωφόρο Vandament, μισό μίλι βόρεια από την έξοδο 136 του αυτοκινητοδρόμου 40. Το πάρκινγκ διατίθεται στο Yukon Middle School, ακριβώς βόρεια της ιδιοκτησίας του Kirkpatrick, καθώς και στο γυμνάσιο Yukon.

Αδεια:

Η καθημερινή είσοδος εισόδου χρέωση είναι $ 10 ανά άτομο. Παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών γίνονται δεκτά χωρίς χρέωση.

Ανταγωνιστικά γεγονότα:

Με περισσότερους από 50 αθλητές που αγωνίζονται σε αθλήματα που έχουν επιβληθεί από τη Βόρεια Αμερική Scottish Games Association, τα παραδοσιακά μεσαιωνικά Highland Games περιλαμβάνουν:

Δραστηριότητες & Περισσότερα:

Εκτός από τα παιχνίδια, το φεστιβάλ διαθέτει διάφορες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια:

Διασκεδαστές:

Προγραμματισμένοι διασκεδαστές για το 2017:

Σάββατο

Κυριακή

Εγγραφή:

Είτε θέλετε να συμμετάσχετε ως αθλητής, διαφημιζόμενος, πωλητής ή clan, τα υλικά εγγραφής για το Φεστιβάλ Iron Thistle είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Δείτε το unitedscotsok.com για τη συγκεκριμένη μορφή ενδιαφέροντος και την κατάλληλη διεύθυνση αλληλογραφίας. Οι αθλητικές συμμετοχές είναι $ 30 ενώ ο χώρος πωλητών ξεκινά από $ 100.

Κοντινά Ξενοδοχεία & Καταλύματα:

Ερχόμενοι από έξω από την πόλη για το ετήσιο Φεστιβάλ Σκωτσέζης Κληρονομιάς Iron Thistle στο Yukon; Εδώ είναι μερικές επιλογές για κοντινά καταλύματα.