Μάρτιο στη Νέα Αγγλία

Ένας οδηγός για τον καιρό, τα γεγονότα και τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος είναι ο μακρύτερος μήνας του έτους στη Νέα Αγγλία, μια γενικά θλιμμένη αργή περίοδο 31 ημερών προς την άνοιξη. Ακόμα κι αν τα ρολόγια προχωρήσουν στις αρχές Μαρτίου (δεύτερη Κυριακή του μήνα στις 2 το πρωί), ο Daylight Saving Time δεν μπορεί να ξεγελάσει τη Μητέρα Φύση να ξυπνήσει τουλίπες και να ταιριάζει στη Νέα Αγγλία με ακτινοβολούμενη ζεστασιά ... ακόμα!

Με λίγη τύχη, ο Μάρτιος στη Νέα Αγγλία πηγαίνει "έξω σαν αρνί", όπως προτείνει το παλιό ρητό. Αλλά αυτός ο απρόβλεπτος μήνας μπορεί να προσφέρει ένα άγριο φάσμα καιρού ...

τα πάντα από τις χιονοθύελλες και τις κτυπήσεις χαμηλών θερμοκρασιών σε καλοκαιρινές ημέρες των 80 μοιρών.

Τον Μάρτιο, μια παρατεταμένη περίπτωση πυρετού καμπίνας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σχεδόν εξίσου άθλια με τη γρίπη. Αλλά υπάρχουν αντιόδητα άφθονα στη Νέα Αγγλία. Είναι ο καλύτερος μήνας του χρόνου για τους λάτρεις του πρωινού, καθώς οι ροές στα δέντρα σφενδάμνου και το νέο σιρόπι σφενδάμου του έτους παράγονται. Τα γεγονότα Maple στη Νέα Αγγλία γιορτάζουν τη συγκομιδή και προσφέρουν στους επισκέπτες μια προσεγμένη ματιά στη διαδικασία σφραγίσματος σφενδάμου. Στο Νορθάμπτον, Μασαχουσέτη, οι τουλίπες και τα νάρκισσους αψηφά τα στοιχεία και παρέχουν μια ευχάριστη αναπνοή της άνοιξης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Smith College Bulb Show κάθε Μάρτιο. Και η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου μετατρέπει πολλές πόλεις και πόλεις της Νέας Αγγλίας πολύ πριν το λειώσει το χιόνι.

Είναι η τελευταία κλήση για χειμερινά αθλήματα στη Νέα Αγγλία και πρωταρχικός χρόνος για κρουαζιέρες αετού ρολογιού στον ποταμό Κοννέκτικατ. Και για εκείνους που απλά είχαν αρκετό φτυάρι και στέγνωμα οροφής, υπάρχουν θερμαινόμενες εξωτερικές πισίνες για να κολυμπήσουν ακόμα και τον Μάρτιο και πολλούς άλλους τρόπους να ξεχάσουμε το χειμώνα στη Νέα Αγγλία .

Τυπικός Μάρτιος Καιρός στη Νέα Αγγλία

Μέσες θερμοκρασίες Μαρτίου

Χαμηλή (Φαρενάιτ) Υψηλή (Φαρενάιτ) Χαμηλή (Κελσίου) Υψηλή (Κελσίου)
Hartford, CT 29 ° 48 ° -2 ° 9 °
Providence, RI 30º 48 ° -1º 9 °
Βοστώνη, ΜΑ 31 ° 45 ° -1º 7 °
Hyannis, MA 30º 45 ° -1º 7 °
Burlington, VT 22º 40º -6º 4 °
Μάντσεστερ, NH 24º 45 ° -4 ° 7 °
Πόρτλαντ, ΜΕ 25 ° 42º -4 °

Το πιο cool πράγμα που πρέπει να κάνετε τον Μάρτιο

Το Φεστιβάλ Επιστήμης του Maine θα διεξαχθεί στις 15-18 Μαρτίου 2018 στο Bangor του Maine.

Το φεστιβάλ, με συνομιλίες, εργαστήρια και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες σε διάφορους χώρους της πόλης, στοχεύει να κάνει την επιστήμη συναρπαστική και συναφή με τον γενικό πληθυσμό και να επιδείξει την ευστροφία του Maine. Θέματα τρέχουν το φάσμα από το πώς οι παράσιτοι κυβερνούν τον κόσμο σε ένα εργαστήριο Minecraft μόνο για ενήλικες. Υπάρχει ακόμη και μια εκδήλωση Science on Tap της Πέμπτης το βράδυ αποκλειστικά για ηλικίες 21 ετών και άνω. Ολόκληρο το φεστιβάλ είναι δωρεάν, με μια εξαίρεση: τα εισιτήρια για την επίσημη διαδήλωση του Σαββάτου το βράδυ από τον συνδικαλιστή της Radiolab Robert Krulwich είναι $ 17 για τους ενήλικες και $ 10 για τους φοιτητές.

Top 10 Μαρτίου 2018 Εκδηλώσεις στη Νέα Αγγλία

Οι εκδηλώσεις του Μαρτίου δελεάζουν τους νέους Αγγλους και τους επισκέπτες να βγουν από την αδρανοποίηση.

Μάρτιος 1-12: Εβδομάδα Εστιατόριο Maine statewide

3 Μαρτίου: Αγκιστρωμένος στην αλιεία του παιδιού ψαρέματος Derby αλιείας στην Πολωνία. Μάιν

3-18 Μαρτίου: Έκθεση λάμπας Smith College στο Νορθάμπτον της Μασαχουσέτης

9-11 Μαρτίου: Μαγικό καπέλο Mardi Gras στο Burlington, Βερμόντ

9-18 Μαρτίου: Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στη Βοστώνη, Μασαχουσέτη

14-18 Μαρτίου: Έκθεση λουλουδιών και κήπων της Βοστώνης στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης

17 Μαρτίου: 62η Ετήσια Παρέλαση του Αγίου Πατρικίου στο Νιούπορτ, Ρόουντ Άιλαντ

18-23 Μαρτίου και 25-30: Δειπνήστε έξω τη Βοστώνη στη Μεγάλη Βοστώνη της Μασαχουσέτης

23-25 ​​Μαρτίου: Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Paradise στο Marlborough, Μασαχουσέτη

24-25 Μαρτίου: Νέο Hampshire Maple Weekend statewide

Μάρτιος Διακοπές στη Νέα Αγγλία

Δεν υπάρχουν νόμιμες αργίες στη Νέα Αγγλία το Μάρτιο, αλλά υπάρχουν κάποιες λιγότερο «επίσημες» αργίες που αξίζει να γιορτάσουν.

2 Μαρτίου: Γενέθλια του Dr. Seuss - Επισκεφθείτε το Εθνικό Μνημείο του Dr. Seuss στο Σπρίνγκφιλντ, Μασαχουσέτη: γενέτειρα του αγαπημένου συγγραφέα.

14 Μαρτίου: Ημέρα εθνικών πατατών τσιπ - Αφιερώστε φόρο τιμής στο αγαπημένο σνακ της Αμερικής, κάνοντας μια ελεύθερη περιήγηση στο εργοστάσιο πατατών Chip του Cape Cod.

17 Μαρτίου: Ημέρα του Αγίου Πατρικίου - Η Βοστώνη είναι η πιο ιρλανδική πόλη της Αμερικής και η καλύτερη θέση στη Νέα Αγγλία για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (η παρέλαση στη Νότια Βοστόνη προσελκύει εκατομμύρια θεατές!), Αλλά απέχει πολύ από τη μοναδική σας επιλογή . Στο Κονέκτικατ, οι μεγάλες παρελάσεις του Αγίου Πατρικίου πραγματοποιούνται στο New Haven, το Mystic και το Hartford. Το Μάντσεστερ, το Νιού Χάμσαϊρ και το Νιούπορτ, το Ρόουντ Άιλαντ, είναι επίσης πράσινο με παρελάσεις και ζωντανές εκδηλώσεις.

Καλύτεροι προορισμοί για τον Μάρτιο στη Νέα Αγγλία

Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε την απροβλεπτότητα του Μαρτίου στη Νέα Αγγλία; Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα στοιχήματά σας για μια απόδραση του Μαρτίου.

Για το καλύτερο σκι τελευταίας εποχής, κατευθυνθείτε βόρεια σε θέρετρα όπως το Sunday River του Maine ή το Sugarloaf ή το Stowe στο Βερμόντ.

Εάν έχετε ήδη ξεχειλίζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μετράτε τις πένες σας με τη Φόρτωση της Ημέρας Φορολογίας, χτυπήστε το αγαπημένο σας για μια προσιτή διανυκτέρευση σε ένα από αυτά τα Ενοικιαζόμενα Inn & Inn Inns με Δωμάτια κάτω από $ 100 .

Κάνε τη Νέα Αγγλία τον προορισμό σου. Εάν τα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης NCAA καταγράφουν πάντα την προσοχή σας, αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στην αίθουσα μπάσκετ της φήμης στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

Μάρτιος στη Νέα Αγγλία Ταξιδιωτικές συμβουλές