Χώρος κατασκήνωσης κρατικού πάρκου Henry Cowell Redwoods

Το Henry Cowell Το Redwoods State Park είναι ένα από τα ομορφότερα campgrounds στην περιοχή Santa Cruz, προστατευμένο κάτω από τα δέντρα. Το περιβάλλον είναι εντυπωσιακό, στη μέση ενός υπογείου δρυός και πεύκων. Παρά το όποιο υποδηλώνει το όνομα του πάρκου, το ίδιο το κάμπινγκ βρίσκεται στα δέντρα, αλλά είναι τα κοκκινογλυπτά που βρίσκονται κοντά.

Τα κάμπινγκ στο Henry Cowell βρίσκονται σε θέαμα ο ένας στον άλλο, αλλά όχι τόσο κοντά που θα νιώσετε σαν να κοιμάστε με τους επόμενους ανθρώπους.

Το μειονέκτημα αυτής της πλούσιας, δασωμένης τοποθεσίας είναι ότι καλλιεργεί πολλή δηλητηριώδη βελανιδιά. Αν δεν ξέρετε τι μοιάζει, αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε την πινακίδα κοντά στην είσοδο, η οποία το δείχνει σε όλες τις εποχές. Ή εδώ είναι μια καλή πηγή για το πώς να το εντοπίσετε και να το αποφύγετε.

Πολλά μονοπάτια πεζοπορίας φεύγουν από το κάμπινγκ. Στην πραγματικότητα, έχει πρόσβαση σε σχεδόν 20 μίλια από αυτά, και αυτή είναι η κύρια δραστηριότητα για τους ανθρώπους που μένουν εδώ. Σε αυτά τα μονοπάτια μπορείτε να εξερευνήσετε δάση παλαιών δέντρων ανάπτυξης και τέσσερα ξεχωριστά οικοσυστήματα. Μπορεί να συναντήσετε ακόμη και μια μπαστούνια μπανάνας ή ένα bobcat.

Ο Henry Cowell είναι ένα αγαπημένο μέρος για πολλούς κατοίκους της Santa Cruz και του San Francisco Bay Area. Οι σε απευθείας σύνδεση αναθεωρητές το αρέσουν και το μόνο σοβαρό παράπονο αφορά την δηλητηριώδη δρυ. Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές τους στο Yelp.

Henry Cowell είναι μόνο ένα από τα μέρη που μπορείτε να πάτε κάμπινγκ κοντά Santa Cruz. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες θέσεις σε κατασκήνωση κοντά στην παραλία, περισσότερες θέσεις σε στρατόπεδο κοντά στην πόλη και κάποιες κάμπινγκ στα κοντινά βουνά, αν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για Camping στο Santa Cruz .

Τι εγκαταστάσεις υπάρχουν στο Κρατικό Πάρκο Cowell Redwoods;

Η Cowell Redwoods έχει 109 τοποθεσίες για RVs και / ή σκηνές. Μπορεί να φιλοξενήσει κατασκηνωτές μήκους μέχρι και 35 ποδιών και ρυμουλκούμενα έως 31 πόδια μακριά, αλλά δεν έχει κανένα hookups. Μικρή έκταση είναι επίσης διαθέσιμη για κατασκηνωτές ποδηλάτων.

Το κάμπινγκ διαθέτει πραγματικές τουαλέτες με ξεχωριστές τουαλέτες και ντους.

Κάθε χώρος διαθέτει τραπέζι πικ-νικ και δακτύλιο πυρκαγιάς, αλλά δεν υπάρχει καμινάδα νερού. Φέρτε ένα δοχείο για να μεταφέρετε νερό στον ιστότοπό σας. Το καυσόξυλο είναι διαθέσιμο προς πώληση ή μπορείτε να το φέρετε μαζί σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στο πάρκο Cowell Redwoods

Πώς να φτάσετε στο Cowell Redwoods State Park Campground

2591 Graham Hill Road
Scotts Valley CA
Ιστοσελίδα του Cowell Redwoods

Το Cowell Redwoods State Park χωρίζεται σε δύο τοποθεσίες εκατέρωθεν του Felton. Για να φτάσετε στο στρατόπεδο που ταξιδεύει από το San Jose, πάρτε την εθνική οδό 17 προς Santa Cruz. Στο Scotts Valley, στρίψτε δεξιά στο Mt. Hermon Road. Ακολουθήστε Mt. Hermon Road στο τέλος στο Graham Hill Road, στρίψτε αριστερά και πάτε περίπου 2.5 μίλια. Η είσοδος του campground είναι στα δεξιά.

Από το Santa Cruz, το κάμπινγκ απέχει λίγο περισσότερο από 3 μίλια από τη διασταύρωση του Graham Hill Road και της Highway One.

Το πάρκο είναι περίπου 30 μίλια από το Σαν Χοσέ και 75 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο. Είναι περίπου οκτώ μίλια 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από εκεί στη μέση της Santa Cruz.