Ένας οδηγός για την παραλία Limantour

Η παραλία Limantour είναι η ωραιότερη από τις παραλίες του Point Reyes National Seashore, μια μακρά, μεγάλη αμμώδη περιοχή με χαμηλά βράχια. Λόγω της νότιας θέσης του και του καταφυγίου της χερσονήσου Point Reyes, τα κύματα της είναι πιο ήσυχα από ό, τι σε άλλες κοντινές παραλίες, καθιστώντας το ένα καλό μέρος για οικογενειακές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχει χρέωση εισόδου και δεν υπάρχει τέλος στάθμευσης. Είναι μια μεγάλη παραλία που πηγαίνει για μίλια με τόσα πολλά δωμάτια που ποτέ δεν φαίνεται γεμάτο.

Οι κοντινές εκβολές αλμυρού νερού προσελκύουν πολλά πουλιά, ειδικά το φθινόπωρο. Το χειμώνα, θα δείτε επίσης πάπιες στις λίμνες γλυκών υδάτων που απομένουν από τις ημέρες που ήταν ένα αγρόκτημα γαλακτοπαραγωγής. Στην πραγματικότητα, είναι ο παράδεισος ενός λάτρη της φύσης. Εκτός από όλα τα πουλιά, το λιμάνι σφραγίζει bob στο surf ή τον ήλιο στην παραλία.

Ο χώρος στάθμευσης είναι μεγάλος και η άμμος είναι περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια από το χώρο στάθμευσης. Απλά πρέπει να διασχίσετε μια μεταλλική γέφυρα και να ανεβείτε σε έναν αμμόλοφο για να φτάσετε εκεί.

Υπνοδωμάτια, τραπέζια για πικ-νικ, νερό και υπαίθριο ντους είναι διαθέσιμα κοντά στο χώρο στάθμευσης, αλλά κανένας δεν υπάρχει στην ίδια την παραλία.

Τι υπάρχει στην παραλία Limantour;

Οι δραστηριότητες στην παραλία είναι ως επί το πλείστον το απλούστερο είδος: beachcombing, χαρταετός, παρακολούθηση φαλαινών την άνοιξη, τρέξιμο ή περπάτημα κατά μήκος της άμμου. Το βόλτα είναι διασκεδαστικό, αλλά προσέξτε τα παιδιά, μείνετε ασφαλείς και προσέξτε τα δυνατά ρεύματα των ωκεανών και κάτω από αυτά.

Οι φωτιές επιτρέπονται αν έχετε άδεια, η οποία μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο επισκεπτών του Point Reyes National Seashore στο δρόμο.

Όταν τα κύματα είναι αρκετά υψηλά, μπορεί να υπάρχουν μερικοί surfers - αν και περισσότεροι από αυτούς τείνουν να πάνε στο Drakes Beach κοντά. Πολύ σπάνια, έχουν αναφερθεί οι επιθέσεις καρχαρία στους surfers σε αυτόν τον τομέα.

Να κοιμάστε στην παραλία Limantour

Τα μόνα κατασκήνωση στο Point Reyes National Seashore είναι πρωτόγονα, πακέτα.

Αν θέλετε να περάσετε περισσότερες από μία μέρες, οι κοντινές πόλεις του Inverness, του Olema και του σταθμού Point Reyes έχουν όλα τα μέρη για να μείνουν. Δείτε πώς μπορείτε να προγραμματίσετε μια απόδραση του Σαββατοκύριακου στην περιοχή .

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στην παραλία Limantour

Το Limantour βρίσκεται σε μια εθνική παραθαλάσσια περιοχή και δεν υπάρχουν ομοσπονδιακοί νόμοι κατά του δημόσιου γυμνού. Αυτό εξηγεί γιατί μέρος της παραλίας Limantour στο βόρειο άκρο είναι μια δημοφιλής παραλία-προαιρετική παραλία. Εάν το γυμνό προσβάλλει, ελέγχετε τον οδηγό Limantour Nude Beach για να μάθετε πού είναι πιθανό να είναι.

Είναι μια μεγάλη απόσταση από την κεντρική εθνική οδό προς την παραλία. Φέρτε ό, τι χρειάζεστε για την ημέρα ή θα περάσετε πολύ χρόνο πίσω από το δρόμο για να το πάρετε. Εάν σχεδιάζετε να έχετε φωτιά, φέρετε ξύλο και κάτι για να το ξεκινήσετε. Αυτή η παραλία μπορεί επίσης να είναι πολύ θυελλώδης: φέρτε μια ομπρέλα ή μια μικρή σκηνή, εάν θέλετε να βγείτε από αυτήν.

Μπορείτε να φέρετε τα σκυλιά σας στο Limantour. Επιτρέπονται στο νοτιοανατολικό άκρο και παρόλο που τα σημάδια λένε ότι πρέπει να είναι σε ένα λουρί όχι περισσότερο από 6 πόδια, πολλοί επισκέπτες επιτρέπουν στους σκύλους τους να τρέξουν ελεύθεροι. Κρατήστε τα μακριά από το βορειοδυτικό τμήμα της παραλίας, όπου δεν επιτρέπονται και να τους κρατήσει από το να ενοχλούν τις φώκιες του λιμανιού και τα απειλούμενα χιονισμένα στρώματα.

Οι μόνες τουαλέτες στην παραλία είναι με πορτα-ασήμι.

Μια "στάση pit" πριν φτάσετε εκεί μπορεί να είναι μια καλή ιδέα.

Περισσότερες παραλίες της επαρχίας Marin

Το Limantour δεν είναι η μοναδική παραλία στην κομητεία Marin. Για να βρείτε ένα κατάλληλο για εσάς, ελέγξτε τον οδηγό για τις καλύτερες παραλίες του Marin County . Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές προαιρετικές παραλίες ρούχων στην κομητεία Marin .

Πώς να φτάσετε στην παραλία Limantour

Η παραλία Limantour βρίσκεται εντός της παραθαλάσσιας παραλίας του Point Reyes .

Μπορείτε να φτάσετε εκεί παίρνοντας το US Hwy 101 βόρεια από το Σαν Φρανσίσκο, μετά πηγαίνοντας δυτικά στο Sir Francis Drake Blvd - ή παίρνοντας το CA Hwy 1 βόρεια μέχρι το Olema. Στρίψτε αριστερά λίγο μετά το πέρασμα του Κέντρου επισκεπτών της κοιλάδας του Bear και ακολουθήστε το δρόμο μέχρι το τέλος.