Αυστραλία τον Απρίλιο

Μεσογειακά γεγονότα και γιορτές

Ο Απρίλιος στην Αυστραλία είναι στα μέσα του φθινοπώρου, με τις θερμοκρασίες να ξεκινούν το χειμώνα. Παρόλα αυτά, στην πλειονότητα της Αυστραλίας, η μέση θερμοκρασία θα εξακολουθούσε να βρίσκεται στην περιοχή των 20 ° -30 ° C (68 ° -86 ° F).

Οι ψυχρότερες περιοχές θα περιλαμβάνουν τη Νότια Τασμανία με μέση θερμοκρασία κάτω από τους 15 ° C (59 ° F) στο Χόμπαρτ. Οι θερμότερες περιοχές θα ήταν το τροπικό βόρειο, όπου οι μέσοι όροι θα μπορούσαν να παραμείνουν στους 30 ° sC (86 ° sF). Αυτοί είναι οι μέσοι όροι, φυσικά, οπότε αναμένετε ότι το εύρος θερμοκρασιών θα είναι υψηλότερο το απόγευμα και πολύ πιο δροσερό μετά τα μεσάνυχτα.

Σημειώστε ότι οι θερμοκρασίες της Αυστραλίας παρουσιάζουν διακυμάνσεις και πρόσφατα υπήρξαν μερικές εκπλήξεις για το κλίμα, είτε λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη είτε λόγω κάποιου άλλου κλιματολογικού παράγοντα.

Οι βροχοπτώσεις θα ήταν αραιές σε Alice Springs, Αδελαΐδα, Καμπέρα, Χόμπαρτ, Μελβούρνη και Περθ και βαριά στο Κερνς.

Τέλος του χρόνου θερινής ώρας

Η θερινή ώρα, που είναι γνωστή και ως καλοκαιρινή ώρα, τελειώνει στις 3 π.μ. την πρώτη Κυριακή του Απριλίου στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας, τη Νέα Νότια Ουαλία, τη Νότια Αυστραλία, την Τασμανία και τη Βικτώρια. Η Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας και τα κράτη του Queensland και της Δυτικής Αυστραλίας δεν τηρούν τη θερινή ώρα.

Ημέρα Anzac

Η μεγάλη εκδήλωση καθορισμένου χρόνου τον Απρίλιο είναι η Ημέρα Anzac στις 25 Απριλίου, η οποία χαρακτηρίζεται σε όλη τη χώρα με υπηρεσίες ξημερώματος, τοποθέτηση στεφάνων, παρελάσεις ή συνδυασμός αυτών.

Το εθνικό σημείο επαφής των εορτασμών της ημέρας Anzac είναι το Αυστραλιανό Μνημείο Πολέμου στην Καμπέρα.

Αναμείνετε τις υπηρεσίες αυγής και τις παρελάσεις στις πόλεις και τις μεγάλες πόλεις.

Το Σίδνεϊ έχει μια υπηρεσία ξημερώματος στο Cenotaph στο Martin Place και μια παρέλαση μέσω του George St που στη συνέχεια γυρίζει προς το Hyde Park όπου βρίσκεται το Anzac Memorial.

Εκδηλώσεις Πάσχα

Μετακινούμενες διακοπές θα περιλαμβάνουν την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα που θα μπορούσε να συμβεί τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο.

Η μετακίνηση μαζί με τις διακοπές του Πάσχα θα είναι το Royal Easter Show του Σίδνεϊ.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα, ο Byron Bay κρατά το Φεστιβάλ Eastern Roots & Blues στο Red Devil Park. Οι μπλουζ, η reggae και οι ρίζες ποπ συμπληρώνονται με εναλλακτικά είδη της χώρας, hip-hop, soul, world και rock.

Απρίλιος στην Ιστορία