Τι να φοράτε όταν επισκέπτεστε την Αυστραλία

Η περιστασιακή φθορά είναι γενικά ο τρόπος που πηγαίνετε όταν επισκέπτεστε την Αυστραλία. Μπορείτε να πάτε στην όπερα με τζιν και κανείς δεν θα σας δώσει μια δεύτερη ματιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι θα φορούν τζιν. Ορισμένες δραστηριότητες στην Αυστραλία εμπνέουν μερικούς ανθρώπους να ντύνονται.

"Τυπική" φθορά στην Αυστραλία

Κανείς δεν χρειάζεται ένα σμόκιν ή ένα μακρύ, επίσημο φόρεμα εδώ εκτός αν είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη περίσταση. Ένα σακάκι και μια γραβάτα δεν είναι δύσκολο για ακόμα πιο επίσημες περιπτώσεις.

Ο κανόνας είναι συνήθως αν είστε άνετοι με την επιλογή των ενδυμάτων σας για μια συγκεκριμένη περίσταση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα τζιν μπορεί να είναι η ντουλάπα σας - μπορείτε να τα ντύσετε πάνω ή κάτω ανάλογα με το πού πηγαίνετε. Ίσως θελήσετε να συσκευάσετε μερικές μη-denim casual ενδύματα εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε εστιατόρια πόλης , αλλά μπορείτε να αφήσετε τα ντυμένα ρούχα στο σπίτι.

Μερικοί περιορισμοί φόρεμα

Τούτου λεχθέντος, λίγα μέρη έχουν περιορισμούς στο φόρεμα. Ορισμένες λέσχες, όπως οι λέσχες επισήμων υπηρεσιών (RSL) και οι αθλητικές λέσχες, έχουν κωδικούς φόρμας για γενική είσοδο. Δεν επιτρέπονται θώρακα, καουτσούκ παπούτσια, τζιν ή πουκάμισα για την είσοδο στην επίσημη τραπεζαρία της λέσχης. Απαιτείται ένα σακάκι και γραβάτα. Οι κανόνες μπορεί να διαφέρουν από club σε λέσχη και συνήθως πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για είσοδο, οπότε ελέγξτε το μέρος που σκοπεύετε να επισκεφθείτε για να είστε ασφαλής. Δεν θέλετε να φτάσετε μόνο για να απομακρυνθείτε.

Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε κάποιο από τα καζίνο της Αυστραλίας, όπως το Star City στο Sydney ή το Wrest Point στο Hobart, τα τζιν - εκτός από τα πραγματικά φουσκωτά - και άλλα casual wear είναι σίγουρα αποδεκτά.

Σίδνεϊ Καιρός

Φυσικά, θα θελήσετε να ντυθείτε και για τον καιρό . Οι θερμοκρασίες στο Σίδνεϊ κυμαίνονται από τα μέσα της δεκαετίας του '40 μέχρι τις πενήντα το χειμώνα και από τις αρχές της δεκαετίας του '60 έως τη δεκαετία του '70 το καλοκαίρι. Θυμηθείτε, οι καλοκαιρινοί μήνες είναι το Δεκέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο στο Νότιο Ημισφαίριο. Ο χειμώνας σημειώνεται από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο

Εάν επισκέπτεστε μια περιοχή που είναι ιδιαίτερα καυτή το καλοκαίρι, σκεφτείτε να συσκευάσετε πολλά ρούχα από φυσικές ίνες. Μην ξεχνάτε τα γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο για να προστατεύσετε από την αντανάκλαση του Αυστραλιανού ήλιου.

Ακολουθεί μια περίληψη του τι μπορείτε να περιμένετε από τη θερμοκρασία. Όσον αφορά τη βροχή, το χιόνι και άλλα μετεωρολογικά γεγονότα, αυτοί οι σύνδεσμοι μπορούν να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες.

Καλοκαίρι :
Δεκέμβριος: 17,5 ° C (63 ° F) έως 25 ° C (77 ° F)
Ιανουάριος: 18,5 ° C (65 ° F) έως 25,5 ° C (78 ° F)
Φεβρουάριος: 18,5 ° C (65 ° F) έως 25,5 ° C (78 ° F)

Φθινόπωρο :
Μάρτιος: 17,5 ° C (63 ° F) έως 24,5 ° C (76 ° F)
Απρίλιος: 14.5 ° C (58 ° F) έως 21.5 ° C (71 ° F)
Μάιος: 11 ° C (52 ° F) έως 19 ° C (66 ° F)

Χειμώνας :
Ιούνιος: 9 ° C (48 ° F) έως 16 ° C (61 ° F)
Ιούλιος: 8 ° C (46 ° F) έως 15,5 ° C (60 ° F)
Αυγούστου: 9 ° C (48 ° F) έως 17,5 ° C (63 ° F)

Άνοιξη :
Σεπτέμβριος: 10,5 ° C (51 ° F) έως 19,5 ° C (67 ° F)
Οκτώβριος: 13,5 ° C (56 ° F) έως 21,5 ° C (71 ° F)
Νοέμβριος: 15,5 ° C (60 ° F) έως 23,5 ° C (74 ° F)