Εισιτήρια Παράδοσης Ημέρας της Ινδίας

Κόστος και Πού να αγοράσετε Εισιτήρια για την Παρέλαση της Δημοκρατίας

Η Παρέλαση της Παγκόσμιας Ημέρας στο Δελχί είναι το επίκεντρο της Ημέρας της Δημοκρατίας στην Ινδία .

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να πάρετε εισιτήρια στην παρέλαση. Τα μπροστινά περάσματα γραμμής μπορούν να ληφθούν από ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους και VIPs στο Δελχί, αν τυχαίνει να γνωρίζετε κάποιο. Διαφορετικά, θα πρέπει να αγοράσετε τα εισιτήριά σας.

Τα εισιτήρια για την Παρέλαση της Δημοκρατίας της Ινδίας διατίθενται από τις 13 Ιανουαρίου έως τις 25 Ιανουαρίου κάθε χρόνο από τις ακόλουθες αγορές:

Πακέτα εισιτηρίων για το Parade Day Parade

Σημείωση: Για να αγοράσετε εισιτήρια, πρέπει να παρουσιάσετε την κάρτα Aadhaar, την ταυτότητα του εκλέγειν ή την ταυτότητα που έχει εκδοθεί από το κράτος.

Η Παρέλαση της Παγκόσμιας Ημέρας ακολουθείται από την Τελετή Αποτρίχωση της Αποχής το απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου κάθε έτους. Συμβολίζει την υποχώρηση μετά από μια μέρα στο πεδίο της μάχης και παρουσιάζει παραστάσεις από ομάδες των τριών φτερών του ινδικού στρατού - το Στρατό, το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία. Τα εισιτήρια είναι επίσης διαθέσιμα για την πλήρη προπόνηση φόρεμα αυτής της εκδήλωσης στα παραπάνω καταστήματα.

2018 τιμές εισιτηρίων

Συμβουλές για την αγορά εισιτηρίων

Μόνο ένας ορισμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται προς πώληση σε κάθε τοποθεσία κάθε μέρα. Επομένως, εάν θέλετε να αποκτήσετε κρατημένα εισιτήρια, είναι καλύτερο να φτάσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα, πριν να ξεπεραστούν τα εισιτήρια. Η ζήτηση για κρατημένα εισιτήρια είναι υψηλή και συχνά πωλούνται πριν από το μεσημέρι.

Περαιτέρω πληροφορίες

Τηλέφωνο Shri Gurdeep Singh, Ειδικός Λειτουργός (Πώληση Εισιτηρίων & Τυπογραφίας), στις (011) 2301-1204.