Εστιατόρια στην παλιά πόλη Αλεξάνδρεια

Υπέροχο φαγητό σε αυτή την ιστορική πόλη της Βιρτζίνια

Η Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια διαθέτει μια ποικιλία από εστιατόρια που κυμαίνονται από casual εστιατόρια μέχρι καλαίσθητα εστιατόρια, καθιστώντας αυτή την ιστορική πόλη της Βόρειας Βιρτζίνιας ένα διασκεδαστικό μέρος για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε ένα υπέροχο γεύμα με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Βρίσκεται μόλις λίγα μίλια νότια της πρωτεύουσας του έθνους στην Ουάσιγκτον, DC κατά μήκος των όχθμων του ποταμού Potomac, η παλιά πόλη Αλεξάνδρεια είναι μια γραφική αλλά μεγάλη πόλη που εξυπηρετεί τους τουρίστες και τους κατοίκους της πρωτεύουσας. Ιδανική για εξερεύνηση με τα πόδια, η Αλεξάνδρεια είναι επίσης γεμάτη από εξαιρετικές επιλογές φαγητού από όλο τον κόσμο και είναι διαθέσιμα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά καθίσματα , ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον τέλειο καλοκαιρινό καιρό ή άνετα μέχρι τη χειμερινή ψύχρα.

Τα παρακάτω εστιατόρια είναι μερικά από τα καλύτερα στην περιοχή, αλλά συνιστώνται κρατήσεις, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, όταν οι νομοθέτες, οι τουρίστες και οι κάτοικοι της περιοχής βγαίνουν σε δύσκολη θέση για να περπατήσουν άνετα σε αυτή την ιστορική πόλη και να τρώνε στο πλήθος της εστιατόρια.