Η έδρα του Νότου είναι περίεργη

Το κτίριο Batman είναι μόνο η αρχή του περίεργου χαρακτήρα του Nashville

Όταν σκέφτεστε το Νάσβιλ, το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι πιθανώς η country music. Ένα κοντινό δευτερόλεπτο, ίσως, είναι το γεγονός ότι είναι η πρωτεύουσα του Τενεσί. Αυτό που πιθανώς δεν συνειδητοποιείτε, ωστόσο, είναι ότι το Νάσβιλ είναι από τις πιο παράξενες πόλεις του Τενεσί και του Νότου συνολικά. Ψάξτε για κακό φαγητό, σουρεαλιστικά ψώνια, μη φυσιολογικά αξιοθέατα ή καταπράσινους χώρους, και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε ότι το Νάσβιλ είναι σαν πουθενά αλλού νότια της γραμμής Mason-Dixon.

Freakish Food στο Νάσβιλ

Αν και θα βρείτε εντελώς αξιοσέβαστα εστιατόρια σε πολλά από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Νάσβιλ, το γεγονός είναι ότι πολλά από τα πιο αξιομνημόνευτα γεύματα του Νάσβιλ θα σας δώσουν εφιάλτες. Για παράδειγμα, όταν γευματίζετε στο Prime 108, το κάνετε σε ένα κτίριο που πολλές παραφυσικές εμπειρογνώμονες λένε ότι στοιχειοθετείται από το φάντασμα μιας γυναίκας που περιμένει την επιστροφή του εραστή της από τον πόλεμο.

Το κοτόπουλο στο Hattie B, από την άλλη πλευρά, θα σας οδηγήσει στον ουρανό και την κόλαση την ίδια στιγμή. Είναι τόσο πικάντικη που αισθάνεσαι ότι το στόμα σου είναι φωτιά. Ενώ δεν υπάρχουν, από αυτό το γράψιμο, οποιαδήποτε μέρη στο Νάσβιλ για να φάτε εξαιρετικά ανατριχιαστικό φαγητό, όπως αράχνες ή σκορπιούς, δεν θα το έβαλα πέρα ​​από το Νάσβιλ για να το κάνουμε αυτό στο μέλλον, αν ήμουν εσύ.

Παράξενες μπουτίκ Nashville

Με ένα όνομα όπως το Cool Stuff Weird Things, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το κατάστημα στη λεωφόρο Charlotte του Nashville αφήνει λίγη φαντασία. Η κεραμοπούλα του κιτς και το γλυπτό Elvis σε μέγεθος ζωής σας χαιρετούν στην πόρτα, καθιστώντας αυτό το δικό σας κατάστημα για τις πιο περίεργες διακοσμήσεις, τη μουσική και τα πιο εύθραυστα έπιπλα του παρελθόντος.

Μιλώντας για το βασιλιά, αν είναι ραπτική που φοράτε, μην κοιτάξετε περισσότερο από τον Manuel, που βρίσκεται στην οδό Broadway. Το πνευματικό τέκνο ενός μεξικανικού μετανάστη που σχεδίασε μια δέσμη του αρχικού ενδύματος του Elvis, ο Μανουέλ τσακίζει τα καλοκαιρινά πουκάμισα και τα κασκόλ - και, βεβαίως, πολλά άλλα φοβερά πανωφόρα - σε εκπληκτικά προσιτές τιμές.

Εάν είστε τυχεροί, ο Μανουήλ μπορεί να είναι ακόμη και on-site για να μιλήσει για την εκπληκτική ιστορία ζωής του!

Η Ελλάδα του Νάσβιλ στο Graceland του Μέμφις;

Τώρα που ανέφερα αρκετές φορές τον Elvis, αναρωτιέστε πιθανώς αν έγραψα τυχαία ένα άρθρο σχετικά με το Μέμφις αντί για το Νάσβιλ. Η απάντηση είναι όχι, αν και είναι δύσκολο να μην κάνουμε παραλληλισμούς μεταξύ του συγκεκριμένου Παρθενώνα στο Centennial Park του Νάσβιλ και στο Graceland του Μέμφις, έστω και αν η έμπνευση πίσω από την πρώτη είναι πιο κλασική από την τελευταία.

Βεβαίως, οι σχεδιαστές της έκθεσης, που τιμούσαν τα 100 χρόνια του Τενεσί ως κράτους, ήταν αρκετές δεκαετίες μπροστά από τον Elvis, για να μην πούμε τίποτα για τις διαφορές στο σχεδιασμό. Είναι ενδιαφέρον, παρόλο που ο Παρθενώνας του Νάσβιλ είναι ένα αδιευκρίνιστο αντίγραφο, ο γύψος εδώ ήταν απευθείας από το πρωτότυπο, πράγμα που σημαίνει ότι ανάμεσα στους ψεύτικους του Παρθενώνα (δεν είναι σίγουροι πόσα υπάρχουν), αυτό πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα.

Ο Λεπτός Τάφος του Κρόνουμαν

Δεν είναι μόνο το φάντασμα του βασιλιά που στοιχειώνει το Νάσβιλ. Το φάντασμα ενός προέδρου κάνει επίσης, καθώς ο τελευταίος χώρος ανάπαυσης του Προέδρου James K. Polk βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κτίριο Capitol του Τενεσί στο κέντρο του Νάσβιλ. Ο Polk φημίζεται για το θάνατό του περίπου 100 ημέρες μετά την έξοδο από το γραφείο, γεγονός που θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο μερικοί επισκέπτες του σίγουρα μέτριου τάφου του αναφέρουν ρίγη ή ακόμη και ακούγοντας ψίθυρες καθώς περνούν το μνημείο.

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας στο Νάσβιλ με μια επίδειξη στο Grand Ole Opry ή μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού Cumberland. Και πάλι, καθώς περπατάτε κατά μήκος του ύδατος, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι το γεμάτο κτίριο AT & T μοιάζει με κάτι από το Batman, το οποίο μας φέρνει πίσω στο σημείο που ξεκινήσαμε. Όταν το βράζετε όλα κάτω, το Νάσβιλ είναι απλά περίεργο!