Απαιτούνται ανοσοποιήσεις για ταξίδια στην Καραϊβική;

Ερώτηση: Απαιτούνται ανοσοποιήσεις για ταξίδια στην Καραϊβική;

Απάντηση: Γενικά, όχι. Εντούτοις, σε σπάνιες περιπτώσεις εμφανίζονται εστίες τροπικών ασθενειών, επομένως το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ελέγξετε την ιστοσελίδα του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών και Πρόληψης της Ταξιδιακής Υγείας για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις προτού πάτε.

Πληροφορίες για την υγεία για τα ταξίδια της Καραϊβικής

Μερικά από τα πιο γενναία σφάλματα υγείας στον κόσμο εμπίπτουν στην κατηγορία των "τροπικών ασθενειών". Ευτυχώς, η Καραϊβική είναι γενικά ευλογημένη με ένα υγιές περιβάλλον και καθαρό νερό, ενώ λίγοι επισκέπτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας όταν ταξιδεύουν στα νησιά.

Έτσι, οι επισκέπτες της περιοχής γενικά δεν απαιτείται να υποβληθούν σε ανοσοποίηση. Παρόλα αυτά, η Καραϊβική δεν είναι ανοσοποιημένη από την περιστασιακή εκδήλωση τροπικών ασθενειών όπως η ελονοσία και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των Η.Π.Α. συστήνει να ενημερωθούν οι επισκέπτες για ορισμένα νησιά σχετικά με τις ανοσοποιήσεις τους πριν φύγουν από την πατρίδα τους.

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor

Ο ιστότοπος για την υγεία των ταξιδιωτών της CDC παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τα υγιή ταξίδια, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών ανά χώρα που περιλαμβάνουν τρέχουσες προειδοποιήσεις ταξιδιού, πληροφορίες για την ασφάλεια και την ασφάλεια, τοπικές ασθένειες και ανησυχίες για την υγεία και προληπτικές συμβουλές. Εδώ είναι οι ταξιδιωτικοί οδηγοί προορισμών για τα νησιά της Καραϊβικής:

Ανγκουίλα

Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

Αρούμπα

Οι Μπαχάμες

Μπαρμπάντος

Βερμούδα

Bonaire

Βρετανικά Παρθένα νησιά

Τα νησιά του Καϋμάν

Κούβα

Κουράσω

Δομινίκα

Η Δομινικανή Δημοκρατία

Γρενάδα

Γουαδελούπη

Αΐτη

Ιαμαϊκή

Μαρτινίκα

Montserrat

Πουέρτο Ρίκο

Saba

Άγιος Μπάρθς

Άγιος Χριστόφορος και Νέβις

Αγία Λουκία

Άγιος Ευστάθιος (Στατιά)

Αγίου Μάαρτεν και Αγίου Μαρτίνου

Τον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες

Τρινιντάντ και Τομπάγκο

Τούρκοι και Κάικος

ΗΠΑ Παρθένοι Νήσοι