Πώς να παίξετε Νίκαια σε ένα θέρετρο Nudist της Καραϊβικής

Ακολουθήστε αυτούς τους λίγους απλούς κανόνες για μια διασκεδαστική και ανοιχτή εμπειρία

Θέλετε πραγματικά να παγώσετε το φως για τις επόμενες διακοπές σας στην Καραϊβική; Σκεφτείτε ένα ταξίδι σε ένα από τα θέρετρα ειδών ένδυσης - προαιρετικά, όπου ό, τι θα χρειαστεί να φορέσετε, φοράτε ήδη.

Η Καραϊβική φιλοξενεί μια ποικιλία από γυμνές παραλίες και θέρετρα-προαιρετικά θέρετρα, από ξενοδοχεία με ευθεία swingers στο Μεξικό , μέχρι την κάπως εξαπατημένη εμπειρία Hedonism στη Τζαμάικα , σε μέρη όπως το Club Orient και το Club Fantastico στο St Maarten / St. Martin , που φροντίζουν για γυμνιστές σε μια φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα.

Εάν είστε ενθουσιασμένοι από την ιδέα ενός θέρετρου-προαιρετικού θέρετρου, αλλά θα προτιμούσατε μια εμπειρία με ελάχιστο εορτασμό, η Αμερικανική Ένωση Γυμνών Αναψυχής (AANR) θέτει τους βασικούς κανόνες για τους επισκέπτες στην πιο χαλαρή συνδεδεμένα με τα θέρετρα της Καραϊβικής, τα οποία περιλαμβάνουν το Club Orient, το Club Fantastico και τη Soul of the Caribbean Sailing Company, η οποία προσφέρει γυμνό πλήρωμα από τον St. Thomas :

1. Σχέδιο να Go Γυμνό: Τα περισσότερα γυμνιστικά θέρετρα περιμένουν τους επισκέπτες να είναι "ντυμένοι όταν είναι πρακτικό, γυμνό όταν αρμόζει". Οι Newbies μπορεί να έχουν κάποια χαλάρωση στην πρώτη επίσκεψή τους, αλλά το σημείο της μετάβασης σε ένα γυμνιστικό θέρετρο είναι, λοιπόν, να τα βγάλουμε όλα.

2. Μην περιμένετε να είναι για το φύλο: Τα καταστήματα που συνδέονται με το AANR είναι για γυμνιστές και γυμνιστές, όχι για ταλάντευση ή για δημόσιο σεξ. "Ένα γυμνό περιβάλλον δεν έχει ιδιαίτερη σεξουαλική σημασία", τονίζει η AANR. "Οι επισκέπτες, καθώς και τα μέλη, υποχρεούνται να συμπεριφέρονται με τρόπο που να θεωρείται αποδεκτός σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια κοινωνική συγκέντρωση.

Θα υπάρξουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και υπόβαθρα - οικογένειες, ζευγάρια, παιδιά, νέοι και ηλικιωμένοι - και όλοι θα έχουν ένα κοινό πράγμα ... αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε γυμνά αναψυχή ».

3. Προγραμματίστε να συσκευάσετε λιγότερα: Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τέλη check-bag! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ελαφριά τσάντα ταξιδιού με δύο πετσέτες ανά άτομο (μία για να καθίσει, η άλλη για την πισίνα), ηλιοθεραπεία, αθλητικό εξοπλισμό και παπούτσια, προϊόντα περιποίησης και κάλυψη για δροσερές μέρες / νύχτες ή για προστασία ενάντια στον ήλιο.

Δεν θα χρειαστείτε μια φωτογραφική μηχανή, τουλάχιστον ενώ βρίσκεστε στο θέρετρο: η φωτογραφία γενικά δεν επιτρέπεται σε γυμνιστικά θέρετρα.

4. Κάντε ερωτήσεις πριν πάτε:

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor