Ναι, το Sky Combat Ace Las Vegas είναι τρομακτικό, αλλά πρέπει να το κάνετε ούτως ή άλλως

Εύκολα το καλύτερο πράγμα που κάνει στο Λας Βέγκας

Πέρασα τον αέρα σε ένα αεροπλάνο σχεδιασμένο για ακροβατικά. Έκανα προσομοίωση μιας επίθεσης σε ένα φυλάκιο του εχθρού. Πέρασα ένα αεροπλάνο χωρίς εμπειρία. Το έκανα να κυλάει, βρόχο και τράπεζα τόσο σκληρά ένιωσα το σώμα μου να λιώνει στο κάθισμα. Ήταν μια από τις πιο ηλεκτριστικές εμπειρίες της ζωής μου. Με απλά λόγια, το Sky Combat Ace είναι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο, δεν θα έλεγα ποτέ έναν πιλότο μαχητή ψεύτη. Τουλάχιστον όχι στο πρόσωπό του. Ειδικά αφού με πήρε σε μια άγρια ​​βόλτα όπου έπεσα και γύρισα μέσα στον αέρα σε ένα αεροπλάνο. Όχι, δεν θα μπορούσα να φέρω τον εαυτό μου να τον αποκαλώ ψεύτη, αλλά είμαι σίγουρος ότι μου έλεγε ψέματα. Στην πραγματικότητα, μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω ότι μετά από μερικούς από αυτούς τους ελιγμούς, όπου ήμουν σίγουρος ότι τα μαλλιά μου επιταχύνονταν από το κεφάλι μου, δεν αποχώρησα. Ειλικρινά, νομίζω ότι μου είπε ψέματα. "Ήταν τρομερός" και "σας έβαλα μέσα από όλα" μπορεί να μην ήταν ψέματα, αλλά είναι πιθανό ότι δεν κατάφερε να μου πει ότι θα μπορούσα να χάσω εν συντομία τη συνείδηση.

Ακούστε, γυρίζαμε ανάποδα, στρέφοντας προς την έρημο με τρομακτική ταχύτητα και θέλει να μου πει ότι ήμουν τρομερός. Φίλε, πιστεύεις τι θέλεις να πιστέψεις, είμαι σίγουρος ότι ήμουν freaked έξω.

Αυτές είναι οι σημειώσεις μου αμέσως μετά που πήδηξα έξω από το αεροπλάνο. Αδρεναλίνη άντληση και εφίδρωση άφθονα. Δεν είχα περάσει, αλλά είχα τόσο πολλή διασκέδαση Είμαι τυχερός που θυμήθηκα να αναπνεύσω.

Μέρος των 100 ημερών διασκέδασης αυτό το καλοκαίρι στο Λας Βέγκας

Τοποθεσία: Sky Combat Ace Λας Βέγκας
1420 Jet Stream Dr, Ste 100
Henderson, NV 89052

Τηλέφωνο: 888-494-5850

Δείτε την ιστοσελίδα του Sky Combat Ace Las Vegas

Κρατήσεις για Sky Combat Ace Λας Βέγκας: Κλήση 888-494-5850 ή email: reservations@skycombatace.com

Περιγραφή του Sky Combat Ace Las Vegas:
Θα πετάξετε σε ένα Extra 330LC που είναι εφοδιασμένο με χειριστήρια τόσο εμπρός όσο και πίσω, ώστε να μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο του αεροπλάνου. Ω, θα πετάξετε το πλάνο. Ακριβώς σχετικά με το χρόνο που αισθάνεστε το αεροπλάνο που πέφτει σκέφτεστε πόσο εύκολο θα είναι να αρπάξετε την τσάντα και να αδειάσετε τα περιεχόμενα του στομάχου σας.

Είναι σε εκείνο το σημείο που η έλξη της βαρύτητας σας αποσπά την προσοχή και κοιτάζετε τον ορίζοντα.

Εκ των υστέρων θέλω πραγματικά να πιέσω λίγο περισσότερο το φάκελο. Στο τέλος της πτήσης μας "Tex" είπε, προχωρήστε να διασκεδάσετε, είναι ένα E300 δεν μπορείτε να το κάνετε να κάνει τίποτα που δεν έχουμε δοκιμάσει. Ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσω ένα άλλο "Immelman" ή ένα tumble ή μια ανεστραμμένη περιστροφή με ένα back flip και ένα περιθώριο.

Δεν ξέρω τι έλεγαν αυτές οι τρελές στροφές και κτυπήματα Έχασα να παρακολουθώ τις οδηγίες καθώς στρίψαμε και περιστρέψαμε σε όλο τον ουρανό της Νότιας Νεβάδας. Μπορεί να έχει δημιουργήσει ονόματα για όλα όσα γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι όσο συμφωνώ συνέχισε να δοκιμάζει τα όρια της ισορροπίας μου και την ικανότητά μου να μείνω συνειδητή.

Γνωρίζω επίσης ότι ποτέ δεν έχω βιώσει κάτι τόσο διασκεδαστικό όσο αυτή η έλξη στο Λας Βέγκας.

Είναι ο Ασκός για την καταπολέμηση του Ace ασφαλή;
Δεν χρειάζονται για να εξηγήσω την ασφάλεια απλώς και μόνο επειδή το προσωπικό είναι παράλογα ταλαντούχος και κατανοεί την εξυπηρέτηση των πελατών σε ένα επίπεδο που είναι πέρα ​​από αυτό που κανονικά θα περίμενε κανείς. Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε στο Sky Combat Ace είναι η προσέγγιση για να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε σαν να έχετε καλή ιδέα για την εμπειρία που πρόκειται να ξεκινήσετε. Οι πιλότοι σας ενημερώνουν για το τι θα συμβεί, αλλά κάνουν περισσότερη δουλειά που σας κάνει να νιώσετε σαν να έχουν μαζί. Υπάρχει μια αίσθηση σιγουριάς ότι γνωρίζετε ότι αυτοί οι πιλότοι έχουν άφθονη εμπειρία και γνωρίζουν πραγματικά τα αεροπλάνα που πετούν.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Sky Combat Ace Las Vegas για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και τις εμπειρίες

Πόσο κοστίζει η Sky Combat Ace Las Vegas;
Διαφορετικές εμπειρίες έρχονται σε διαφορετική τιμή.

Έλαβα μέρος στην εμπειρία του Top Gun με $ 599. Μπορείτε να πετάξετε ένα αεροπλάνο με έναν εκπαιδευμένο εκπαιδευτή πτήσεων που θα βεβαιωθείτε ότι έχετε τόσο πολλή διασκέδαση που θα σας καθησυχάσει αργότερα. Είναι μια εμπειρία που πρέπει να είναι στη λίστα κουβά σας.

Δείτε περισσότερα από τα 100 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα εστιατόρια του Λας Βέγκας
Το καλύτερο Λας Βέγκας δείχνει
Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Λας Βέγκας;
Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λας Βέγκας;

Συμβουλές για Ταξιδιωτικές Προσφορές στο Λας Βέγκας;