Φθινόπωρο φύλλωμα στο Long Island

, Καθώς οι καλοκαιρινές μέρες του καλοκαιριού στρέφονται στις άνετες θερμοκρασίες πτώσης, ήρθε η ώρα να απολαύσετε το υπέροχο τοπίο, καθώς τα φύλλα μετατρέπονται σε έντονες αποχρώσεις κίτρινου, κόκκινου και πορτοκαλί. Διαβάστε για μερικά από τα καλύτερα μέρη για να αναζητήσετε την όμορφη εμφάνιση της φύσης.

Αρτορτάτες

Φυτεύοντας πεδία, Arboretum , 1395 Roading Fields Road, Oyster Bay , Νέα Υόρκη.
Με πάνω από 400 στρέμματα επίσημων κήπων, μονοπατιών και ιστορικών κτιρίων, αυτή η παλιά ακίνητη περιουσία Gold Coast βλάπτει με έντονα χρωματιστά δέντρα το φθινόπωρο.

LIU Post Community Arboretum, 720 Northern Boulevard, Brookville, Νέα Υόρκη, (516) 299-2333 / 3500.
Με περισσότερα από 4.000 δέντρα στην πανεπιστημιούπολη και 126 από αυτά στο κοινοτικό arboretum των 40 στρεμμάτων, υπάρχουν πολλά να δούμε το φθινόπωρο όταν τα φύλλα αρχίζουν να αλλάζουν χρώματα. Κάθε δέντρο φέρει ετικέτα με πληροφορίες για το όνομα και το είδος, ώστε να γνωρίζετε ποια υπέροχα φύλλα κοιτάτε. Το arboretum είναι ανοικτό για το κοινό επτά ημέρες την εβδομάδα και είναι εντελώς δωρεάν. Το μονοπάτι είναι προσβάσιμο από αναπηρικά καροτσάκια.

Διαδρομές πεζοπορίας

Το Sand Point διατηρεί τα φυσικά μονοπάτια, το Sands Point Preserve, 127 Middleneck Road, Port Washington , Νέα Υόρκη, (516) 571-7900. Ανοιχτό όλο το χρόνο από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ., το Sands Point Preserve διαθέτει πολλά αρχοντικά του Gold Coast, όπως το Hempstead House και το Falaise . Επιπλέον, το 200χρονο πρώην κτήμα έχει έξι σηματοδοτημένα μονοπάτια που σας οδηγούν σε καταπράσινα δάση, πεδία και σε μια παραλία στο Long Island Sound.

Κατά μήκος του δρόμου, πάρτε στα αξέχαστα αξιοθέατα των υπέροχων φύλλων του φθινοπώρου από τα κόκκινα σφεντάμια, τη Νορβηγία σφεντάμια, βελανιδιές και πολλά άλλα.

Caleb Smith State Park Preserve , 581 West Jericho Turnpike, Smithtown, Νέα Υόρκη, (631) 265-1054.
Με 550 στρέμματα λεκάνης απορροής ποταμού Nissequogue, αυτό το παρθένο καταφύγιο προσφέρει μια εκπληκτική θέα της πολύχρωμης μαγείας του φθινοπώρου στα σημαδεμένα μονοπάτια και πέρα.

Αν φέρνετε μαζί τα παιδιά, φροντίστε να επισκεφθείτε το μουσείο ελεύθερης φύσης, που βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο. Και αν είστε σε birdwatching επίσης, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σε αυτό το υπαίθριο χώρο.

Οδήγηση

Εάν θέλετε να καθίσετε και να χαλαρώσετε στο αυτοκίνητό σας καθώς περνάτε μια πινακίδα χρωμάτων πτώσης, τότε δοκιμάστε μια διαδρομή κάτω από τη Βόρεια λεωφόρο, γνωστή και ως Route 25A. Μπορείτε να περάσετε από περιοχές όπως το Cold Spring Harbor , το Huntington και άλλα γραφικά μέρη.

Μπορείτε επίσης να δείτε τα Gardens στο Long Island της Νέας Υόρκης για να δείτε μια λίστα με τα μέρη στο Nassau και το Suffolk που αναμφισβήτητα παρουσιάζουν μονοπάτια που περνούν από δέντρα που θα περάσουν μια υπέροχη επίδειξη κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Για να δείτε πόσο μια αλλαγή χρώματος υπάρχει στο Long Island και σε άλλες περιοχές της πολιτείας της Νέας Υόρκης, μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση Fall Foliage Report online.