Καραϊβική Passport, Visa, και απαιτήσεις ID

Πουέρτο Ρίκο και τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ:

Το Πουέρτο Ρίκο και οι Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι είναι μια Κοινοπολιτεία και μια επικράτεια των ΗΠΑ, αντίστοιχα, έτσι ώστε τα ταξίδια στα νησιά αυτά να είναι κατά βάση σαν να διασχίζετε ένα κρατικό σύνορο. Δεν απαιτείται διαβατήριο. εάν είστε άνω των 18 ετών, θα χρειαστείτε άδεια μηχανοδηγού που δεν έχει λήξει, κρατικό πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία, διαβατήριο ή κυβερνητικό προσωπικό. ή δύο μορφές ταυτότητας μη φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης τουλάχιστον μιας που έχει εκδοθεί από μια κρατική ή ομοσπονδιακή υπηρεσία.

Σημείωση: θα χρειαστείτε ένα διαβατήριο, μια κάρτα Passport ή άλλα ασφαλή έγγραφα για να μεταβείτε στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και στη συνέχεια να ξαναρχίσετε τις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι.

Ελέγξτε τα ποσοστά USVI και τις κριτικές στο TripAdvisor

Δείτε τον Πουέρτο Ρίκο Τιμές και κριτικές στο TripAdvisor

Κούβα:

Για τους περισσότερους πολίτες των ΗΠΑ, αυτό είναι απλό: είναι παράνομο να ταξιδεύεις στην Κούβα με ομοσπονδιακό νόμο, και όσοι κάνουν (πχ, παίρνοντας μια πτήση από τον Καναδά) αντιμετωπίζουν σκληρά πρόστιμα. Ορισμένοι ταξιδιώτες έχουν πιάσει επιστρέψει στις ΗΠΑ μετά από ένα μυστικό ταξίδι στην Κούβα από αμερικανικούς τελωνειακούς αξιωματούχους που είδαν ένα κουβανικό τελωνειακό σφραγίδα στο διαβατήριό τους. Εκείνοι που ταξιδεύουν στην Κούβα πρέπει επίσης να λάβουν θεώρηση από την κυβέρνηση της Κούβας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Μια πρόσφατα επεκταθείσα εξαίρεση λαμβάνει μια λεγόμενη περιοδεία «από τον άνθρωπο» στην Κούβα με μια ομάδα εξουσιοδοτημένη από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών. Αυτές οι εκδρομές είναι κυρίως πολιτιστικής φύσης, οπότε δεν θα υπάρχει πολύς χρόνος στην παραλία, αλλά παρέχουν στον μέσο Αμερικανό να δει νόμιμα την Κούβα για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες.

Ελέγξτε τις τιμές και κριτικές της Κούβα στο TripAdvisor

Όλοι οι άλλοι προορισμοί της Καραϊβικής:

Γενικά απαιτείται έγκυρο διαβατήριο για την είσοδο και, ανεξάρτητα, θα χρειαστείτε ένα διαβατήριο (για όλα τα ταξίδια) ή μια κάρτα Passport Αμερικής (μόνο για διαβάσεις εδάφους ή θαλάσσης) για να επιστρέψετε στις ΗΠΑ. Ορισμένες χώρες μπορεί επίσης να απαιτήσουν να παρουσιάσετε μια επιστροφή αεροπορικό εισιτήριο ή / και απόδειξη ότι έχετε αρκετά χρήματα για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών διευκρινίζει λεπτομερώς τις απαιτήσεις εισόδου και θεώρησης κάθε χώρας στην ιστοσελίδα του ταξιδιώτη στο εξωτερικό των Αμερικανών.

Περισσότερες συμβουλές:

Μερικές φορές είναι δελεαστικό να σκεφτόμαστε την «Καραϊβική» ως μια ενιαία οντότητα, όπως τον «Καναδά» ή ακόμα και την «Ευρώπη», αλλά η αλήθεια είναι ότι η περιοχή είναι πολυγλωσσία ανεξάρτητων εθνών και εδαφών που μερικές φορές συνδέονται πολιτικά με μεγαλύτερα έθνη, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις Κάτω Χώρες. Καθένα έχει τις δικές του απαιτήσεις και τις απαιτήσεις εισόδου για τους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για το ταξίδι στο δυτικό ημισφαίριο (WHTI), όλοι οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν στις ΗΠΑ από την Καραϊβική καλούνται να παρουσιάσουν τα διαβατήριά τους στο Τελωνείο των ΗΠΑ.

Από τον Ιανουάριο του 2009, η WHTI απαιτούσε ότι οι ενήλικες Αμερικανοί και Καναδοί πολίτες που φτάνουν στις ΗΠΑ μέσω θαλάσσης ή εδάφους από την Καραϊβική, τις Βερμούδες, το Μεξικό ή τον Καναδά παρουσιάζουν:

Οι αερομεταφορείς πρέπει να έχουν διαβατήριο. η κάρτα Passport και άλλα έγγραφα δεν ισχύουν για αεροπορικά ταξίδια. Μόνο τα παιδιά κάτω των 16 ετών θα μπορούν να ταξιδεύουν μόνο με πιστοποιητικό γέννησης ή άλλη απόδειξη περί υπηκοότητας, παρόλο που συνιστώνται διαβατήρια για παιδιά.

Θυμηθείτε, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που απαιτείται για τη συλλογή των κατάλληλων εγγράφων και του χρόνου που χρειάζεται για να διεκπεραιωθεί το αίτημά σας, η λήψη του επίσημου διαβατηρίου σας μπορεί να διαρκέσει έως και 2 μήνες. Εάν ταξιδεύετε στο εγγύς μέλλον ή αισθάνεστε ότι πρέπει να λάβετε το διαβατήριό σας με έγκαιρο τρόπο, μπορείτε να ζητήσετε να επιταχυνθεί το διαβατήριό σας με επιπλέον χρέωση και να το λάβετε από εμπειρογνώμονα σε 3 εβδομάδες ή λιγότερο.

Έλεγχος τιμών και κριτικών της Καραϊβικής στο TripAdvisor