Εκτέλεση της Αλάσκας: Καλύτεροι Διαγωνισμοί Προορισμού για Οδοί ή Διαδρομές

News flash: οι διακοπές δεν είναι μόνο για χαλάρωση πια. Περισσότεροι ταξιδιώτες από ποτέ έχουν τη συσκευασία παπούτσια για τρέξιμο μαζί με flip-flops ή μπότες πεζοπορίας σε αναζήτηση γεγονότων με θέμα τον προορισμό, και η Αλάσκα δεν αποτελεί εξαίρεση. Με δρομολόγια που διογκώνονται με συμμετέχοντες έξω από την πόλη, τα κλαμπ της Αλάσκας σημειώνουν και ανταποκρίνονται σε μια έκκληση για μοναδικό έδαφος, θέματα και ακόμη και αποστάσεις, καθώς οι λάτρεις της γυμναστικής παίρνουν στους δρόμους και τα μονοπάτια.

Οι Αλάσκες αγαπούν να παραμένουν σε φόρμα, είτε τρέχουν απομακρυσμένα μονοπάτια είτε περπατούν στις τοπικές γειτονιές, έτσι ώστε η ευκαιρία να μοιράζονται διαδρομές με τους ταξιδιώτες παρέχει έναν σημαντικό σύνδεσμο στην πολύτιμη σχέση μεταξύ κατοίκων και τουριστών.

Οι αγώνες προορισμού, ιδιαίτερα οι μαραθώνιοι και οι μισομαραθώνες, είναι μια εξειδικευμένη αγορά για ταξίδια που έχουν λάβει συμμετέχοντες σε όλο τον κόσμο. Από την έρημο έως το τροπικό δάσος, οι διοργανωτές αγώνων αναγνωρίζουν την οικονομική και εσωτερική επίδραση που έχουν οι αγώνες τους στους δρομείς και τις κοινότητες που τους εξυπηρετούν, οδηγώντας σε μια ατμόσφαιρα που μοιάζει σχεδόν με φεστιβάλ και ξεκινάει πριν από την ημέρα της κούρσας και συνεχίζεται αφού ο τελικός δρομέας διασχίσει τη γραμμή τερματισμού.

Στην Αλάσκα, όπου σχεδόν κάθε περίσταση είναι μια δικαιολογία για να ρίξετε ένα πάρτι, οι αγώνες προορισμού συνήθως σημαίνουν λίγο απομακρυσμένο και τραχύ, σε συνδυασμό με εορτασμούς για μια ασφαλή διαμετακόμιση πάνω από το ποτάμι και μέσα από το δάσος. Δοκιμάστε αυτές τις 6 φυλές διαφορετικού μήκους και στυλ εδάφους, ακόμη και προγραμματίζετε τις διακοπές σας γύρω από τις πόλεις στις οποίες ξεκινούν.

Είναι ένας μοναδικός τρόπος να πείτε ότι επισκεφτήκατε την Αλάσκα!

Αγκυροβόλιο

Ο Μαραθώνιος και ο Ημι-Μαραθώνιος του Δήμου Αγκυροβυζαντίου (Ιούνιος) . Κρατώντας γύρω από το χρόνο του ηλιοστασίου, ο Μαραθώνιος του Δημάρχου είναι ένα από τα παλαιότερα γεγονότα του κράτους, φέρνοντας χιλιάδες στο Ανκόρατζ στο ύψος του φωτός του καλοκαιριού. Μερικώς στο πεζοδρόμιο, αλλά και με μια έκταση βραχώδη διαδρομή 7 μιλίων κατά μήκος των ορίων της κοινής βάσης Elmendorf Richardson, αυτό είναι ένα καλό γεγονός για τους πρώτους αγώνες της Αλάσκας.

Η διάθεση είναι γιορτινή, το σκηνικό, το θεαματικό, και ποιος ξέρει - μπορεί να δείτε ένα μους ή μια αρκούδα καθώς περνάτε μέσα από το δάσος. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ένα ημι-μαραθώνιο, το μισό της ομάδας, το 5k και τα μίλια των παιδιών. Βρωμιά, βράχια και πεζοδρόμιο. Επιβεβαίωσε την εκδήλωση Boston Qualifying.

Αγκυροβόλιο RunFest (Αύγουστος). Πρώην γνωστή ως η Μεγάλη Άγρια Ζωή Λειτουργεί ως ένα νεύμα για την πρόσβαση του Anchorage τόσο σε αστικό και αγροτικό περιβάλλον, RunFest έχει μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο Σαββατοκύριακο της τρέξιμο με θέμα τη διασκέδαση στη μεγαλύτερη πόλη της Αλάσκας. Τώρα, ο αθλητικός αγώνας 49k, ο αγώνας μιλίων, ο μαραθώνιος, ο μισομαραθώνιος, ο 5χ και τα 2k πανεπιστημιακά παιδιά, το RunFest είναι το τέλειο γεγονός προορισμού για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα αγαπήσουν το καρναβάλι μετά τον αγώνα τους το Σάββατο και οι δρομείς μαραθωνίου θα εκτιμήσουν μια πορεία που εκτείνεται σε όλη την πόλη. Οδοστρώματα με ελαφρές αποκλίσεις σε μαλακές διαδρομές πέλματος. Επιβεβαίωσε την εκδήλωση Boston Qualifying.

Fairbanks

Μαραθώνιος Ιππόκαμπος, Ρελέ και Εξαιρετικός Μαραθώνιος (Σεπτέμβριος) . Ψάχνετε για κάτι πραγματικά σκληρό; Πετάξτε βόρεια προς το Fairbanks το Σεπτέμβριο και τρέξτε το Equinox, όπου θα δοκιμάσετε τη διακριτικότητα στο όριο. Η Equinox, γνωστή στους αγώνες των ιχνών ως σκληρός αγώνας, έχει τρέξει με χιόνι, βροχή και λαμπερή ηλιοφάνεια στο εσωτερικό της Αλάσκας και οι διοργανωτές είναι υπερήφανοι για τον ίδιο καιρό δύο φορές.

Το μάθημα ακολουθεί χωματόδρομους και μονοπάτια από το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Fairbanks έως το Ester Dome σε υψόμετρο 2.323, στη συνέχεια πίσω στην πανεπιστημιούπολη σε ένα αναπνεύσιμο (κυριολεκτικά) slog για το φινίρισμα. Αισθάνομαι ιδανική; Ο Υπεραμαραθώνιος είναι 50k μονοπάτια βουνών πριν από το φινίρισμα και δεν είναι για το αδύναμο της καρδιάς. Το τρέξιμο από το 1963, το Equinox είναι επίσης ένας πολύ καλός αγώνας για να παρακολουθήσετε, ειδικά καθώς οι συμμετέχοντες που διασκορπίζονται από τη λάσπη κλιμακώνονται στη γραμμή τερματισμού με θέα στην κοιλάδα Tanana, που καλύπτεται από χρυσό για πτώση. Αυτός ο αγώνας ΔΕΝ είναι διαγωνισμός για την Προκριματικά της Βοστώνης.

Seward

Lost Lake Run (Αύγουστος) . Ψάχνετε για το αληθινό μονοπάτι της Αλάσκας; Το Run Lost Lake Run δεν είναι για τους αρχάριους και πωλεί τα σημεία εγγραφής κάθε χρόνο. Τοποθετημένος σε ένα δημοφιλές μονοπάτι κοντά στη γραφική κοινότητα του Seena της Χερσονήσου Kenai, η Lost Lake παίρνει τους δρομείς μέσα από λάσπη, βούρτσα, στενό πέλμα κατά μήκος μίας διαδρομής μήκους 15.75 μιλίων που καταλήγει σε μια πεντακάθαρη ορεινή λίμνη σε υψόμετρο 2.100 ποδιών.

Ένα όφελος για την έρευνα για την κυστική ίνωση, ο διαγωνισμός προσελκύει ομάδες και άτομα που δίνουν τα πάντα για χάρη της «σύλληψης της αναπνοής». Οι δρομείς πρέπει σίγουρα να σχεδιάσουν για ανώμαλο έδαφος, δύσκολες ανηφόρες και την πραγματική πιθανότητα για αρκούδες, μους και άλλα πλάσματα στην πορεία.

Ketchikan

Τοτέμ στο Τομέμα Ημιμαραθώνιο (Μάιος). Περνώντας στις οδικές αρτηρίες του Ketchikan και τα όμορφα στενά του Tongass, αυτός ο μισός μαραθώνιος είναι ένας πολύ καλός τρόπος να εξερευνήσετε την "Πρώτη Πόλη της Αλάσκας" με το καλύτερο πόδι σας προς τα εμπρός. Ξεκινώντας από το ιστορικό πάρκο Totem Bight State και τελειώνει στο πάρκο Rotary Beach κοντά στο Saxman Village, μια κοινότητα γνωστή για τα εντυπωσιακά τουτέμ, ο διαγωνισμός αφορά τόσο την ιστορία όσο και την ιστορία. Ιδανική για τους ταξιδιώτες της πρώτης εποχής, το τρέξιμο αυτό συμβαδίζει συχνά με δρομολόγια πλοίων και αφίξεις αεροπορικών εταιρειών. Οι κρουαζιεροπλοιαί θα απολαύσουν και τους συμμετέχοντες, και τα χειροκροτήματα είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Juneau

Ο Μαραθώνιος Φρανκ Μαιέρ και ο Ημιμαραθώνιος Ντάγκλας (Ιούλιος). Ξεκινήστε τον αγώνα σας κατά μήκος της ιστορικής ακτογραμμής του Sandy Beach Park στο νησί Ντάγκλας και καταλήγετε στην πόλη του Juneau, παίρνοντας τις απόψεις του στενού κανάλι Gastineau και του παγετώνα Mendenhall στην πορεία. Η μερικές φορές λοφώδης εθνική οδός δεν είναι συντριπτική, ωστόσο, και ούτε οι θερμοκρασίες σε αυτό το τροπικό δάσος κλίμα, καθιστώντας αυτόν τον αγώνα μια μεγάλη επιλογή για όσους θέλουν να επεκτείνουν την απόστασή τους διανύουν ορίζοντες. Πρόκειται για γεγονός Boston Marathon Qualifying.