Οι καλύτεροι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί του Τορόντο

Οι καλύτεροι ραδιοφωνικοί σταθμοί μουσικής, ομιλίας και ειδήσεων του Τορόντο

Ψάχνετε κάπου να συντονιστείτε για πληροφορίες, ιδέες ή αγαπημένη σας μουσική; Εδώ στο Τορόντο μπορούμε να πάρουμε πολλά υπέροχα μηνύματα - τόσα πολλά που μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε ένα κατάλληλο για εσάς. Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Τορόντο για να ξεκινήσετε.

Θυμηθείτε επίσης ότι η επίσκεψη στον ιστότοπο του σταθμού όχι μόνο θα σας αφήσει να ακούσετε στο διαδίκτυο, αλλά και οι περισσότεροι θα έχουν επιπλέον υλικό με τη μορφή blogs, ειδήσεων, αρχειοθετημένων εκπομπών, podcasts, bios του κεντρικού υπολογιστή και πολλά άλλα.

ΣΤΑΘΜΟΙ TORONTO AM

590 π.μ.
Το FAN 590
Αθλητικό ραδιόφωνο
Ο Fan εκπέμπει πλήρη παιχνίδια από τους Jays, Raptors, TFC και Argos και έχει πολλή ζωντανή συζήτηση και γνώμη για το τι συμβαίνει στον κόσμο του αθλητισμού. Πέρα από το προφανές επαγγελματικό σπορ, έχουν επίσης εβδομαδιαίες εκπομπές αφιερωμένες στο γκολφ, στις μικτές πολεμικές τέχνες, στα μηχανοκίνητα αθλήματα και πολλά άλλα.

680 π.μ.
680 Ειδήσεις
Νέα και πληροφορίες
Το 680 ​​είναι ένα μεγάλο go-to για γρήγορη ενημέρωση. Το πολύ, θα πρέπει να περιμένετε μόνο δέκα λεπτά για την επόμενη ενημέρωση για την κυκλοφορία και τις καιρικές συνθήκες ή για μισή ώρα για αθλητικές ή επιχειρηματικές αναφορές. Και φυσικά, τα ενημερωμένα στοιχεία συμπληρώνουν τον υπόλοιπο χρόνο.

1010 πμ
Newstalk 1010
Ειδήσεις και συνομιλία καλούντος
Το Newstalk 1010 είναι ένας κόμβος συζήτησης για τα τρέχοντα γεγονότα, την πολιτική και τα θέματα του τρόπου ζωής. Η μορφή πρόσκλησης είναι διασκεδαστική και συναρπαστική, αλλά είναι οι οικοδεσπότες που έχουν ρυθμίσει πραγματικά τον τόνο. Θα ανακαλύψετε πιθανότατα ότι υπάρχουν οικοδεσπότες που αγαπάτε και σας φιλοξενεί ότι δεν μπορείτε να σταθείτε (αυτό ήταν η εμπειρία μου, ούτως ή άλλως).

Οι τακτικές ειδήσεις, οι κυκλοφορίες και οι καιρικές ενημερώσεις συμβαίνουν σε όλη την ώρα.

1050 π.μ.
CHUM TSN 1050
Αθλητισμός
Το σπίτι των κορυφαίων 40s-then-oldies 1050 CHUM , 1050 είναι τώρα το σπίτι όλων των αθλητικών αναγκών σας. Ακούστε αθλητικές αναλύσεις δείχνει, καθώς και ζωντανά παιχνίδια και να πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε όλες τις αγαπημένες σας αθλητικές ομάδες του Τορόντο.

ΣΤΑΘΜΟΙ FM TORONTO

91,1 FM
Jazz FM 91
Τζαζ
Το Jazz FM γεμίζει κάθε εβδομάδα με καθαρή τζαζ από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., αλλά μόνο σε κυκλοφορία και ειδήσεις το πρωί και αργά το απόγευμα. Τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα εξειδικεύονται, καθιστώντας την Jazz FM μια εξαιρετική επιλογή τόσο για τους λάτρεις της τζαζ, όσο και για τους απλούς ακροατές που αναζητούν μια ωραία εναλλακτική λύση για τις εργάσιμες ημέρες.

92,5 FM
KiSS 92.5
Τρέχουσες εμφανίσεις
Προηγουμένως γνωστό ως Kiss 92 FM, ο σταθμός αυτός πέρασε αρκετά χρόνια ως το πιο βαρύ βαρύ JACK FM πριν επιστρέψει στο brand Kissing το 2009. Τώρα το KiSS 92,5 παίζει τρέχοντα χτυπήματα, συμπεριλαμβανομένων πολλών R & B και pop.

88,1 FM
Indie88
Indie, κλασική εναλλακτική λύση
Το Indie88 εγκαινιάστηκε τον Αύγουστο του 2013 ως ο πρώτος σταθμός Indie του Καναδά. Παίζουν ένα καλό μίγμα τόσο των καθιερωμένων όσο και των επερχόμενων indie συγκροτημάτων.

93,5 FM
93.5 Η κίνηση
Ρετρό & σημερινές επιτυχίες
Το Move διαδραματίζει ποικιλία τραγουδιών από την δεκαετία του 1990 και του 2000, καθώς και μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της πόλης.

94,1 FM
CBC Radio Two
Κλασική, Jazz, Λαϊκή, Παγκόσμια, R & B, κλπ.
Μετά την κατάκτηση ενός κυρίως κλασσικού σταθμού, η CBC Radio 2 διεύρυνε την εντολή της τον Σεπτέμβριο του 2008 για να προσφέρει διαφορετικά μείγμα ειδών σε διάφορα σημεία της ημέρας.

97,3 FM
Πλάτος 97.3
Μεγαλύτερες επιτυχίες
Παλιά παίζοντας μαλακό ροκ και ενήλικες σύγχρονες όπως το EZ Rock 97.3, ο σταθμός αυτός άλλαξε τα σχήματα το 2009 και τώρα προσφέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες που απευθύνονται σε ένα ενήλικο ακροατήριο.

99,1 FM
CBC Radio One
Νέα, ομιλία, ντοκιμαντέρ και δράμα
Η CBC διερευνά τον Καναδά ως τόπο, λαό και πολιτισμό. Το Radio One είναι επίσης μια καλή πηγή για παγκόσμια ζητήματα και μεγάλες ιδέες και είναι ένα τελευταίο προπύργιο για το ραδιοφωνικό δράμα.

102,1 FM
Η άκρη
Σύγχρονη ροκ, κλασικό ροκ, πανκ, εναλλακτική
Το Edge είναι αναμφίβολα ελαφρώς μικρότερο από ότι ήταν στις πρώτες του μέρες, αλλά εξακολουθεί να παίζει κάποια ωραία μουσική.

104,5 FM
CHUM FM
Dance, R & B, Pop Rock, Soft Rock, 80's κ.α.
Το CHUM FM είναι ένας πραγματικός σταθμός ποικιλίας. Ενεργοποιήστε τα για ένα απόγευμα για να δείτε τι συμβαίνει ή χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο για να βρείτε μια θεματική εκπομπή που λειτουργεί για εσάς.

107 FM
Q107
Κλασσική ροκ
Μερικοί DJs εξετάζουν σε βάθος τις δεκαετίες, τα άλμπουμ ή τους καλλιτέχνες, ενώ άλλοι το αναμιγνύουν με κλασικά ροκ χτυπήματα.

Ενημερώθηκε από την Jessica Padykula