Πάρκα ψυχαγωγίας του Idaho και θαλάσσια πάρκα

Πού να βρείτε σουβέρ και πινακίδες νερού στην πολιτεία

Δεν υπάρχουν πολλά πάρκα διασκέδασης ή θεματικά πάρκα στο Αϊντάχο. Αν θέλετε να πάρετε τα δικά σας ψηλά πανηγύρια και τα υψηλού προφίλ θεματικά αξιοθέατα, θα πρέπει να κατευθυνθείτε στην Καλιφόρνια για να επισκεφθείτε πάρκα όπως το Six Flags Magic Mountain ή το Universal Studios Hollywood . Αλλά υπάρχουν δύο πάρκα ψυχαγωγίας - συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού - στο κράτος, τα οποία αναφέρονται παρακάτω.

Υπήρχαν μερικές ακόμη θέσεις για να βρείτε διασκέδαση στο Αϊντάχο.

Για παράδειγμα, το πάρκο Meridell στο Pocatello λειτούργησε στις αρχές της δεκαετίας του 1900 και χαρακτήρισε το ξύλινο καράβι (στην πραγματικότητα υπήρχαν μόνο ξύλινα σουβέρ εκείνη την εποχή), το Scenic Railway. Υπήρχε ένα άλλο Scenic Railway coaster (το όνομα ήταν αρκετά δημοφιλές στις πρώτες μέρες των πάρκων ψυχαγωγίας) στο White City στο Boise. Το πάρκο αυτό άνοιξε επίσης στις αρχές της δεκαετίας του 1900. Δεν είναι σαφές όταν έκλεισε, αλλά ήταν αδιέξοδο για πολλά χρόνια.

Το Idaho προσφέρει περισσότερη επιλογή όταν πρόκειται για πάρκα νερού. Υπάρχουν τόσο υπαίθρια πάρκα, τα οποία λειτουργούν εποχικά, όσο και κλειστά πάρκα, τα οποία είναι ανοιχτά όλο το χρόνο. Τα πάρκα αναψυχής του κράτους και τα υδάτινα πάρκα παρατίθενται αλφαβητικά.

Down Hot Springs
Downata
Εξωτερικό και εσωτερικό πάρκο νερού

Αυτό δεν είναι πραγματικά ένα πάρκο νερού, per se, αλλά πραγματικά περισσότερο από μια παιδική χαρά νερού. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν μια θερμαινόμενη πισίνα με φυσικό φούρνο, υδρομασάζ, 2 υδραυλικούς σωλήνες και ομπρέλες νερού. Η εγκατάσταση προσφέρει επίσης ένα campground, καμπίνες, και ένα σπα.

Λάβα Hot Springs
Λάβα
Εξωτερικό και εσωτερικό πάρκο νερού

Όπως το Donwata, αυτό είναι πολύ περισσότερο για τις θερμές πηγές από ένα παραδοσιακό πάρκο νερού. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια φυσική ορυκτά πισίνα, πισίνα olympic AAU, πύργο καταδύσεων υψηλού 33 ποδιών και διαφάνειες νερού. Οι εσωτερικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα υδάτινο κέντρο και το Kiddie Cove, μια περιοχή παιχνιδιού νερού για τους πιθήκους.

Raptor Reef Waterpark και Triple Play Family Fun Park
Hayden
Εσωτερικό πάρκο νερού και ένα εσωτερικό / εξωτερικό κέντρο διασκέδασης οικογένεια

Το Raptor Reef είναι ένα συγκριτικά μικρόσωμο-στεγασμένο εσωτερικό πάρκο νερού. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν βόλτα Velociraptor Vortex, το σωλήνα Lost Falls, τη διαφάνεια του σώματος του Prehistoric Plunge, μια πισίνα με μικρά κύματα και μια διαδραστική δομή νερού με έναν κάδο. Οι δραστηριότητες του Triple Play περιλαμβάνουν μια πορεία σχοινιών, αυτοκίνητα προφυλακτήρων, μίνι γκολφ και ετικέτα λέιζερ.

Roaring Springs και Wahooz
Μεσημβρινός
Εξωτερικό πάρκο νερού και ένα εσωτερικό / εξωτερικό κέντρο διασκέδασης οικογένεια

Το υπαίθριο Roaring Springs, 15 στρεμμάτων, προσφέρει πισίνα με κύματα, τεμπέληδες ποτάμι, παιδική χαρά, συναρπαστική διαφάνεια ταχύτητας και διαφάνεια με βρόχους και άλλα αξιοθέατα. Το Wahooz προσφέρει καρτ-ποστάλ, ετικέτα λέιζερ, στοά, προφυλακτήρες, κλωβούς και μπόουλινγκ, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

Το Silver Rapids Water Park στο Silver Mountain Resort
Kellogg
Εσωτερικό πάρκο νερού

Το μεγαλύτερο πάρκο εσωτερικών υδάτων του κράτους περιλαμβάνει μια έλξη surfing για το FlowRider, μια βόλτα με οικογενειακή σχεδία, διαφάνειες νερού και μια πισίνα δραστηριοτήτων με μπάσκετ νερού.

Silverwood και Boulder Beach
Athol
Υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας και πάρκο νερού

Το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας του Idaho και το πάρκο νερού πάρκου (μία τιμή σας μεταφέρει σε δύο πάρκα) διαθέτει έξι κυλιόμενες σκάλες, συμπεριλαμβανομένων των αναγνωρισμένων ξύλινων σάουνων, του ξύλινου τρόμου και των τρόμων.

Προσφέρει μια καλή γεύση από άλλες συγκινήσεις συγκινήσεις, βόλτες με την οικογένεια, παιδικά βόλτες και παραστάσεις. Η παραλία Boulder προσφέρει άφθονους τρόπους για να βρεθείτε, συμπεριλαμβανομένης μίας τεράστιας πισίνας με κύματα, δύο οικογενειακές βόλτες με ράφια και άφθονα νεροτσουλήθρες.

Yellowstone Bear World
Rexburg
Εξωτερική έλξη

Πρόκειται για ένα πάρκο με άγρια ​​φύση (και ναι, οι αρκούδες βρίσκονται στο πάρκο), αλλά περιλαμβάνει επίσης διάφορες διασκέδασεις όπως ένα μικρό τρέιλερ και ένα τρένο.

Κοντινά πάρκα: