Χριστουγεννιάτικες στιγμές της σεζόν στη Νέα Υόρκη

Εορταστικά γεγονότα στο Big Apple

Η περίοδος των διακοπών είναι αναμφισβήτητα η πιο συναρπαστική στιγμή για να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη και σίγουρα μια εποχή με δημοφιλή έφεση της οικογένειας. Ξεκινώντας από τα τέλη Νοεμβρίου, η Μεγάλη Μήνα μετατρέπεται σε εορταστικό προορισμό διακοπών, από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center και τις όμορφα διακοσμημένες αποθήκες κατά μήκος της Πέμπτης Λεωφόρου μέχρι τις επιδείξεις Chrlstmas στο Dyker Heights του Μπρούκλιν.

Ακολουθεί μια σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες που δεν χάνονται στο NYC κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Συνιστάται ιδιαίτερα να κάνετε κράτηση για τα εισιτήρια σας για ξενοδοχεία και αξιοθέατα μήνες εκ των προτέρων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στο NYC κατά τη διάρκεια των διακοπών, επισκεφτείτε το nycgo.com.

Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη 2017

Radio City Christmas Spectacular: (10 Νοεμβρίου 2017-Ιαν. 1, 2018) Αυτή η μουσική παράδοση της Νέας Υόρκης λαμβάνει χώρα στο εικονικό Radio City Music Hall και διαθέτει τα Rockettes με ψηλά χτυπήματα. Η προπληρωμή συνιστάται ιδιαίτερα.

(22 Νοεμβρίου 2017-Ιανουάριος 15, 2018) Αυτή η ιδανική οικογενειακή εκδρομή διαθέτει μοντέρνα τρένα που φερουν μέσω αντιγράφων των ορόσημων της Νέας Υόρκης από φυσικά υλικά.

Το Holiday Edition της RIDE: (16 Νοεμβρίου 2017-Ιαν 7, 2018) Οι οικογένειες μπορούν να παρακολουθήσουν τις γιορτές των διακοπών της Νέας Υόρκης και να φτιάξουν τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή από την άνεση ενός λεωφορείου πολλαπλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η εμπειρία φιλοξενείται από δύο έμπειρους εμπειρογνώμονες της Νέας Υόρκης και διαθέτει ζωντανά καλλιτέχνες στο δρόμο.

Origami Holiday Tree στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας: (22 Νοεμβρίου 2017-Ιαν 7, 2018) Το περίφημο Origami Holiday Tree του μουσείου είναι βασικό στοιχείο της περιόδου των διακοπών.

91η Ετήσια Παρέλαση της Ημέρας των Ευχαριστιών του Macy : (22-23 Νοεμβρίου 2017) Αυτή η τηλεοπτική παράδοση ξεκινά στις 9 π.μ. την Ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά οι οικογένειες μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ένα διασκεδαστικό γεγονός το απόγευμα πριν, για να παρακολουθήσουν τα περίφημα υπερμεγέθη μπαλόνια ηλίου που διογκώνονται Άνω δυτική πλευρά.

Στη συνέχεια, στην Ημέρα των Ευχαριστιών, αρπάξτε ένα καλό σημείο προβολής για να δείτε την πομπή των γεμάτων φαντασία επιπλέουν, μπάντες πορείας, ομάδες επιδόσεων και κλόουν.

Ο Καρυοθραύστης που εκτελείται από το μπαλέτο της Νέας Υόρκης: (24 Νοεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου 2017) Μια από τις αγαπημένες ετήσιες παραγωγές της σεζόν, ο " The Nutcracker" του George Balanchine είναι ένα γλέντι διακοπών με στρατιώτες ποδοσφαίρου, μεγαλώνει πριν από τα μάτια του κοινού και τις κρυσταλλικές νιφάδες χιονιού.

Rockefeller Center Christmas Tree: (29 Νοεμβρίου 2017-Ιαν 7, 2018) Το εικονικό δέντρο στο Rockefeller Plaza θα ανάψει για πρώτη φορά στις 29 Νοεμβρίου, με ζωντανές εμφανίσεις από τις 7-9 μ.μ. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι πλήττουν τα πεζοδρόμια και εκατοντάδες εκατομμύρια θα το παρακολουθήσουν ζωντανά στην τηλεόραση. Το δέντρο θα παραμείνει αναμμένο μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Εικονικά καταστήματα παιχνιδιών: Κάθε εποχή των διακοπών, τα μεγαλύτερα και καλύτερα καταστήματα παιχνιδιών στη Μεγάλη Μήλο γίνονται μαγνήτες για παιδιά με ευρεία μάτι όλων των ηλικιών. Εδώ είναι μερικά που δεν θα θέλετε να χάσετε:

Αγορές διακοπών: Κάθε χρόνο, οι αγορές διακοπών ξεπροβάλλουν σε όλη την πόλη, που πωλούν σπιτικά προϊόντα, απολαύσεις διακοπών και πολλές χειροτεχνίες και τεχνουργήματα που δίνουν μεγάλα δώρα. Τα ετήσια αγαπημένα περιλαμβάνουν:

Μια φέτα των Χριστουγεννιάτικων φώτων του Μπρούκλιν: (Δεκέμβριος 1-31, 2017) Τώρα στο όγδοο έτος της, αυτή η περιοδεία με τα λεωφορεία διακοπών προσφέρει στις οικογένειες την ευκαιρία να δουν τα φημισμένα Χριστουγεννιάτικα φώτα Dyker Heights, τα οποία είδαν πιο πρόσφατα τα Crazy Christmas Lights της TLC. Κάθε χρόνο η γειτονιά αναβλύζει με φωτιστικές εκθέσεις πλήρεις με στρατιώτες παιχνιδιών 30 ποδιών και σκηνές γέννησης. Το λεωφορείο προσφέρει επίσης εορταστική μουσική διακοπών και παλιές χριστουγεννιάτικες τηλεοπτικές ποικιλίες, που ξεχωρίζουν με την καλύτερη γεύση του καφέ και τη ζεστή σοκολάτα του Μπρούκλιν.

Holiday Tours στο Μουσείο Louis Armstrong House: (όλο το Δεκέμβριο) Οι 40λεπτες εκδρομές του σπιτιού, ένα Εθνικό Ιστορικό και ορόσημο της Νέας Υόρκης, προσφέρουν μια ματιά στη ζωή ενός θρύλου τζαζ και χαρακτηρίζουν τη φωνητική ηχογράφηση του Louis Armstrong " Twas τη νύχτα πριν από τα Χριστούγεννα και άλλα εποχιακά αγαπημένα.

Ξωτικό! Το μουσικό: (13-29 Δεκεμβρίου 2017) Το χιουμοριστικό παραμύθι των διακοπών έρχεται στη ζωή σε αυτή τη συγκλονιστική μουσική παραγωγή στο θέατρο στο Madison Square Garden.

Την 31η ετήσια θαύμα στη λεωφόρο Madison: (2 Δεκεμβρίου 2017) Κατά τη διάρκεια αυτής της ετήσιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης, οι λιανοπωλητές και οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στη Madison Avenue μεταξύ των 57ων και 86ών δρόμων θα δώσουν 20 τοις εκατό των πωλήσεων εκείνη την ημέρα στο The Society of Memorial Sloan Kettering Cancer Center .

Κρουαζιέρες της ιστορικής πόλης του Ρίτσμοντ: (9 και 16 Δεκεμβρίου 2017) Αυτή η ιστορική κοινότητα στο νησί Staten θα πραγματοποιήσει την ετήσια περιοδεία των διακοπών των κεριών. Κεριά, λάμπες λαδιού και τζάμια που αναβοσβήνουν φωτίζουν την πόλη, ενώ οι οικογένειες μπορούν να παρακολουθήσουν μια υποδοχή "δολοφονίας" στο Courthouse. Απαιτούνται προπληρωμένες κρατήσεις.

(26-28 Δεκεμβρίου 2017) Μετά την οικογενειακή περιήγηση στο διακοσμημένο αγρόκτημα Adriance στο Floral Park, Queens, τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε μια βιοτεχνική δραστηριότητα ενώ όλοι απολαμβάνουν ένα φλιτζάνι φρέσκο ​​αλεσμένο μηλίτη.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Times Square: (31 Δεκεμβρίου 2017) Οικογένειες αρκετά γενναίες για να αντιμετωπίσουν τα πλήθη μπορούν να παρακολουθήσουν έναν από τους πιο θεαματικούς εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στον κόσμο στην Times Square. Η ετήσια πτώση σφαιρών προσελκύει περίπου ένα εκατομμύριο ανθρώπους κάθε χρόνο, ενώ πάνω από ένα δισεκατομμύριο θεατές παρακολουθούν από όλο τον κόσμο.

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στη Νέα Υόρκη