Μάθετε να μαγειρεύετε στην Ιταλία

Ιταλικά Μαθήματα μαγειρικής και σχολεία

Λαμβάνοντας μια μαγειρική τάξη ή μια περιοδεία που σχετίζεται με τα τρόφιμα στην Ιταλία έχει γίνει πολύ δημοφιλής. Είναι ένας καλός τρόπος για να συνδυάσετε τις διακοπές σας με μια εμπειρία εκμάθησης και επίσης να γνωρίσετε περισσότερα για τα τρόφιμα και τις παραδόσεις της περιοχής που επιλέγετε. υπάρχουν μερικά πράγματα που θα θέλετε να σκεφτείτε πριν κλείσετε μαθήματα μαγειρικής ή μαγειρικής.

Επιλέγοντας τάξη μαγειρικής ή περιοδεία στην Ιταλία

Τα μαθήματα μαγειρικής στην Ιταλία κυμαίνονται από μισή ημέρα έως εβδομάδα ή και περισσότερο.

Σκεφτείτε αυτές τις ερωτήσεις πριν επιλέξετε το πρόγραμμά σας:

Σχολές μαγειρικής στην Ιταλία

Τα ιταλικά μαθήματα μαγειρικής ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, από εξατομικευμένες κατηγορίες που διδάσκονται σε ένα B & B ή agriturismo σε σχολεία μαγειρικής με επαγγελματικές κουζίνες. Δεν υπάρχει πραγματικά κάτι τέτοιο όπως το "ιταλικό φαγητό" αφού το μαγείρεμα ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή, έτσι ώστε κάθε περιοχή να προσφέρει ελαφρώς διαφορετικές κατηγορίες.

Εδώ είναι δείγματα μαθήματα μαγειρικής και σχολεία που εξετάζουν σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας.

Η Τοσκάνη είναι ίσως η πιο δημοφιλής περιοχή για μαγευτικές διακοπές.

Σχολές μαγειρικής σε άλλες ιταλικές περιφέρειες

Γαστρονομικές εκδρομές σε όλη την Ιταλία

Αν δεν είστε σίγουροι για το πού θέλετε να πάτε, τα Cooking Vacations προσφέρουν προγράμματα ιταλικής μαγειρικής από την μία ημέρα έως την εβδομάδα σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, συμπεριλαμβανομένου του πιο δημοφιλούς σχολείου τους στην ακτή του Αμάλφι.

Τροφίμων Τεχνίτες μαγειρικής Εργαστήρια, με επικεφαλής τον συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Pamela Sheldon Johns, πραγματοποιούνται στο αγρόκτημα Pamela στην Τοσκάνη και σε άλλες περιοχές της Ιταλίας. Η Mama Margaret and Friends έχει μια ποικιλία ειδικών περιπετειών μαγειρικής στην Ιταλία που κυμαίνονται από 3 έως 8 νύχτες. Η επιλογή της Ιταλίας προσφέρει μια ποικιλία από μισές ή ολόκληρες ημέρες εκδρομών για φαγητό και κρασί, συμπεριλαμβανομένων μαθήματα μαγειρικής.