Μηνιαία Ημερολόγια Συναυλιών / Εκδηλώσεων στο Μεγάλο Φοίνιξ

Παρακολουθήστε επαγγελματικές παραστάσεις στο Phoenix / Scottsdale

Το ακούω όλη την ώρα. "Δεν υπάρχει τίποτα να κάνει στο Φοίνιξ" και "Δεν υπάρχει πολιτισμός στο Φοίνιξ". Λοιπόν, ζητώ να διαφέρουν. Ίσως οι άνθρωποι που λένε αυτά τα πράγματα απλά δεν ψάχνουν στα σωστά μέρη!

Η ευρύτερη περιοχή Φοίνιξ είναι μία από τις μεγαλύτερες περιοχές του μετρό στη χώρα και ως εκ τούτου αποτελεί πρωταρχικό προορισμό για επαγγελματικές παραστάσεις. Εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες εκπέμπουν τους χώρους μας όλο το χρόνο. Μερικοί από τους μεγαλύτερους χώρους μας βρίσκονται στο κέντρο του Φοίνιξ, αλλά υπάρχουν και άλλοι στο Σκότσντεϊλ, Μέσα, Τέμπε, Τσαντλέρ, Πέορι και ακόμη και στο Γουίκεμπουργκ!

Εκτός από τους περιοδεύοντες καλλιτέχνες, η περιοχή μας έχει επίσης την τύχη να διαθέτει επαγγελματικούς οργανισμούς ψυχαγωγίας που αποκαλούν το σπίτι της κοιλάδας του Ήλιου. Αυτές περιλαμβάνουν τη Συναυλία Φοίνιξ, την Όπερα της Αριζόνα και το Μπαλέτο Αριζόνα, για να αναφέρουμε μερικές.

Αυτά τα ημερολόγια είναι εκτεταμένα, αλλά υπάρχουν ακόμη θεατρικές παραστάσεις κοινοτικού θεάτρου και νεολαίας σε ολόκληρη την περιοχή του Μεγάλου Φοίνικα κατά τη διάρκεια του έτους. Προκειμένου να φιλοξενήσω αυτά τα προγράμματα, παρέχω επίσης μια εβδομαδιαία ενημέρωση εκτός από αυτά τα μεγάλα μηνιαία ημερολόγια. Μπορείτε να ελέγξετε εδώ για να μάθετε τι συμβαίνει αυτή την εβδομάδα και αυτό το Σαββατοκύριακο στην περιοχή Phoenix.

Δεν συμπεριλαμβάνω φεστιβάλ, βόλτες τέχνης, εκδηλώσεις διακοπών, συμβάσεις ή άλλα ετήσια συμβάντα σε αυτό το ημερολόγιο. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα γεγονότα στις μηνιαίες ημερολογιακές λίστες των πραγμάτων που πρέπει να κάνετε και να δείτε γύρω από την πόλη.