Πρεσβεία της κομητείας Prince George στο Μέριλαντ

Πολλά ζώα, ολεματικές αρένες, ωραία μωρά και εξαιρετικό φαγητό

Το εκθεσιακό κέντρο του Πρίγκιπα Γιώργος πραγματοποιείται στις 7-10 Σεπτεμβρίου 2017, στο ιππικό κέντρο Prince George και στο Show Place Arena στο Upper Marlboro του Maryland .

Ιστορική Έκθεση County

Η έκθεση άρχισε το 1842 ως φιλική συγκέντρωση για τους τοπικούς αγρότες για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τα ζώα τους και να διασκεδάσουν λίγο. Σήμερα, είναι η παλαιότερη εκθεσιακή έκθεση στο Μέριλαντ σε μια από τις παλαιότερες κομητείες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν και ξεκίνησε η εκδήλωση της κομητείας Πρίγκιπας Γιώργος, η οποία περιλαμβάνει εκτροφές ζώων και καλλιεργειών, έφτασε να συμπεριληφθούν και οι «γυναικείες τέχνες», με διαγωνισμούς για τις καλύτερες μαρμελάδες, ζελέδες, κονσερβοποιημένα προϊόντα, πίτες, ψωμιά, μπισκότα, παπλώματα και χειροτεχνήματα. Εξακολουθεί να ισχύει και κερδίζοντας έναν από αυτούς τους αγώνες μαγειρικής ή βιοτεχνίας εξακολουθεί να θεωρείται υψηλό επίτευγμα.

4-H και αγώνες ανοικτής κτηνοτροφίας

Η ετήσια φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση συνεχίζει να επικεντρώνεται στα ζώα με αγώνες ζωικού κεφαλαίου και τέχνες και βιοτεχνίες 4-H, καθώς και ανοικτούς βιοτεχνικούς κλάδους και αγώνες ζωικού κεφαλαίου για βοοειδή, αιγοειδή και πρόβατα.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό το καλά οργανωμένο, μακρόχρονη δίκαιη.

Πλέον, πόνυ, αγώνες, τέχνες, όμορφα μωρά

Εκτός από τους αγώνες των ζώων, υπάρχουν ζωντανές οθόνες ζώων, ζωολογικός κήπος με καμήλα, βόλτες με πόνυ, ξεκαρδιστικές φυλές χοίρων και πάπιας, θορυβώδη αγωνιστικά αυτοκίνητα μίνι αποθεμάτων και τα παροιμιώδη πυροτεχνήματα.

Οι παραθεριστές αγαπούν τις καλλιτεχνικές και βιοτεχνικές διοργανώσεις στη φωτογραφία, τις καλές τέχνες, την κατεργασία του ξύλου, την κατασκευή καλαθιού, την καλλιέργεια λουλουδιών και την οργάνωση λουλουδιών. Επιπλέον, οι βιτρίνες των πωλητών και των μικρών επιχειρήσεων δίνουν στους επιχειρηματίες την ευκαιρία να συναντήσουν και να χαιρετήσουν το κοινό.

Τα όμορφα διαγωνίσματα μωρών με μωρά και νήπια μωρά και μωρά θεωρούνται γοητευτικό υψηλό σημείο της έκθεσης.

Και απλή παλιά διασκέδαση

Όταν έρχονται οι χρόνοι για καθαρή, ντεμοντέ διασκέδαση, οι fairgoers κατευθύνονται προς τα μέσα, όπου υπάρχουν πολλές παραχωρήσεις για φαγητό, καρναβαλικά παιχνίδια, καρναβαλικές βόλτες (συμπεριλαμβανομένου ενός τροχήλατου ποδηλάτου και καραβιού) και ζωντανή ψυχαγωγία με τοπικές μπάντες και άλλα.

Σε μια ιστορική συνοικία

Η κομητεία Prince George, με σχεδόν ένα εκατομμύριο κατοίκους, φτάνει στα ανατολικά σύνορα της Ουάσιγκτον, DC, τοποθετώντας την ακριβώς στην πρωτεύουσα. Επειδή είναι τόσο κοντά στην Ουάσιγκτον, διαθέτει πολλές κυβερνητικές εγκαταστάσεις από την Κοινή Βάση Andrews στο Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ.

Οι Άγγλοι δημιούργησαν το νομό το 1696, ονομάζοντάς τον για τον Πρίγκιπα Γεώργιο της Δανίας (1653-1708), σύζυγο της Βασίλισσας Άννας της Μεγάλης Βρετανίας. Στην πρώιμη ιστορία της, οι νότιες περιοχές του νομού κατοικούνταν από αγροκτήματα καπνού που δούλευαν υποδουλωμένοι Αφρικανοί, προικίζοντας την περιοχή με υψηλό πληθυσμό Αφροαμερικανών. Σήμερα, η κομητεία του Πρίγκιπα Γιώργος είναι μία από τις πλουσιότερες επαρχίες των αφρικανικών αμερικανικών πλειοψηφιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτός ο σεβάσμιος νομός έχει διάφορες δομές στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων.

Πλατεία του Γιώργου County Fair Τοποθεσία

Η κομητεία του Πρίγκιπα Γιώργος βρίσκεται στο ιππικό κέντρο και το Show Place Arena, 14900 Pennsylvania Ave., Upper Marlboro, Maryland.

Η έκθεση βρίσκεται στο I-495 (Capital Beltway) στην έξοδο 4 κοντά στο Oxon Hill, Maryland. Υπάρχει άφθονος δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τρέχουσες ανοικτές ώρες και τα τέλη εισόδου, ανατρέξτε στον ιστότοπο της δίκαιης δίκης ή τηλεφωνήστε στο 301-442-7393.