Επτά Βασιλικοί Τάφοι που πρέπει να επισκεφτείτε όταν βρίσκεστε στο Hue του Βιετνάμ

Στο Βιετνάμ, επτά βασιλικοί τάφοι για εννέα αυτοκράτορες Nguyen

Υπάρχουν επτά γνωστοί βασιλικοί τάφοι στο Hue, έξι στα νοτιοανατολικά της Ακρόπολης Hue στην άλλη πλευρά του ποταμού Άρωμα και ένα ενιαίο τάφο στην ίδια πλευρά. Από αυτούς τους επτά τάφους, οι τρεις είναι πολύ πιο δημοφιλείς σε σχέση με τους υπόλοιπους, λόγω της σχετικής καλής τους κατάστασης και της καλύτερης προσβασιμότητας - αυτοί είναι οι τάφοι των Minh Mang , Tu Duc και Khai Dinh .

Οι άλλοι τέσσερις βασιλικοί τάφοι - αυτοί των Gia Long, Thieu Tri, Duc Duc και Dong Khanh, μπορούν να επισκεφθούν οι τουρίστες Hue , παρόλο που πολλές εταιρείες περιοδείας τους αφήνουν εκτός της διαδρομής για λόγους ευκολίας. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο επίσκεψης Hue Royal Tombs για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα ατομικά τέλη εισόδου για κάθε τάφο παρατίθενται στο τέλος κάθε περιγραφής, αλλά εάν δεσμευθείτε να επισκεφθείτε και τους τρεις τάφους στο Hue, μπορείτε να πληρώσετε ένα πακέτο 280.000 VND (περίπου 12,50 δολάρια, διαβάστε τα χρήματα του Βιετνάμ ). Αγοράστε ένα εισιτήριο συνδυασμού που περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση στην Ακρόπολη και μπορείτε να πληρώσετε ένα πακέτο 360 VND (περίπου 16,10 δολάρια).