Τα καλύτερα εστιατόρια του Σουρινάου στο Άμστερνταμ

Ανακαλύψτε τις διαφορετικές γεύσεις του Σουρινάμ στο Άμστερνταμ

Οι επισκέπτες του Άμστερνταμ συχνά εκπλήσσονται από την παρουσία του Σουρινάου στην πόλη. Εξάλλου, η χώρα της Νότιας Αμερικής έχει πληθυσμό μικρότερο από μισό εκατομμύριο και η κουζίνα της παραμένει μυστήριο για τους περισσότερους διεθνείς ταξιδιώτες.

Δεκάδες Σουρινάουε εστιατόρια που επισημαίνουν τον χάρτη της πόλης, χάρη στον μεγάλο πληθυσμό του Σουρινάου που καλεί την Ολλανδική κατοικία. Η κουζίνα τους, η οποία είναι δύσκολο να βρεθεί στον υπόλοιπο κόσμο, έχει γίνει μια πραγματική έλξη στο Άμστερνταμ, και μια αμέτρητες επισκέπτες που απολαμβάνουν.

Η σουριναμσική κουζίνα είναι ένας περίπλοκος συνδυασμός πολλαπλών πολιτισμών που οφείλεται σχεδόν στο σύνολο του πληθυσμού του Σουρινάμ που προέρχεται από άλλες χώρες. Οι πολιτισμοί που συνήθως εκπροσωπούνται στη σουρινάμπη κουζίνα περιλαμβάνουν την Αφρική, την Ανατολική Ινδική, την Ινδονησία, την Κινέζικη, την Ολλανδική, την Εβραϊκή και την Πορτογαλική.

Ενώ όλες οι παρακάτω προτάσεις (εκτός από τον Kam Yin) βρίσκονται στο Ανατολικό Άμστερνταμ, συνδυάστε τους με ταξίδια στην Αγορά Albert Cuyp ή στο Tropenmuseum για μια διαδρομή ολόκληρης μέρας μαζί με ένα γεμάτο στομάχι.