Πρώτη νύχτα Αλεξάνδρεια: Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2017-2018

Δαχτυλίδι στο Νέο Έτος στην Παλιά Πόλη Αλεξάνδρεια

Η πρώτη νύχτα της Αλεξάνδρειας είναι ένας οικογενειακός προσανατολισμός, μη αλκοολικός εορτασμός Πρωτοχρονιάς που πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου σε δεκάδες χώρους σε όλη την ιστορική Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας. Το φετινό εορτασμό θα περιλαμβάνει περισσότερες από 150 ζωντανές εμφανίσεις σε 28 χώρους, το ετήσιο κυνήγι διασκέδασης, ψυχαγωγία και διαδραστικά παιχνίδια των παιδιών και ένα θεαματικό φινάλε με τα πυροτεχνήματα στον ποταμό Potomac. Η καλύτερη προβολή είναι από οπουδήποτε κατά μήκος του ποταμού Potomac.

Η φορτηγίδα θα είναι από την ακτή στο τέλος της King Street.

Πρώτη νύχτα Πρόγραμμα Αλεξάνδρειας και οι χρόνοι

Ετήσιο κυνήγι διασκέδασης και δωρεάν δραστηριότητες: 2-5 μ.μ.
Ζωντανές παραστάσεις σε όλη την Παλιά Πόλη: 7-11: 45 μ.μ.

Fireworks Finale: Το φινάλε θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. με μια παράσταση από το The Stairwells και η μουσική DJ θα γεμίσει τους δρόμους για ένα υπαίθριο χορευτικό πάρτι. Τα πυροτεχνήματα θα ξεκινούν τα μεσάνυχτα, κατά μήκος του ποταμού Potomac στους πρόποδες του βασιλιά Στ.

Διασκέδαση Highlights

Πρώτη νυχτερινή είσοδος:

$ 20 πριν από τις 11 Δεκεμβρίου? $ 30 μετά.

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών και τα ενεργά στρατεύματα είναι ελεύθερα.

Τα διακριτικά εισόδου μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο. Τα εμβλήματα μπορούν επίσης να αγοραστούν αυτοπροσώπως στο Κέντρο Επισκεπτών της Αλεξάνδρειας στο Ramsay House, 221 King Street. Στις 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι χώροι πρώτης νύχτας θα έχουν κονκάρδες προς πώληση ξεκινώντας 15 λεπτά πριν από την πρώτη παράσταση. Τα διακριτικά εισόδου θα είναι επίσης διαθέσιμα από το μεσημέρι στις 31 Δεκεμβρίου στο Durant Arts Center, στην οδό Cameron 1605. Κάθε χώρος θα πωλεί εμβλήματα (μετρητά μόνο) που αρχίζουν 15 λεπτά πριν από την πρώτη παράσταση.

Μεταφορά στην Αλεξάνδρεια

Σταθμοί Μετρό: King Street, Braddock Road, Λεωφόρος Eisenhower και Van Dorn.

King Street Trolley: Το καρότσι είναι δωρεάν και είναι ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε από το σταθμό του μετρό King Street στην προκυμαία της παλιάς πόλης Αλεξάνδρεια. Το καροτσάκι θα λειτουργήσει μέχρι τη 1 π.μ. και θα κάνει συνεχή βρόχο από το μετρό King St-Old Town, στο κεντρικό κτίριο της First Night στο Κέντρο Τεχνών Durant (οδός Cameron 1605) και στη συνέχεια στο Μασονικό Μνημείο του George Washington (101 Callahan Drive) και πίσω στο Μετρό.

Υπηρεσία Λεωφορείου DASH: Η εταιρεία Transit της Αλεξάνδρειας παρέχει υπηρεσία λεωφορείων στο Δήμο Αλεξανδρείας και συνδέεται με τις Metrobus, Metrorail, Virginia Railway Express και όλα τα τοπικά συστήματα λεωφορείων.

Χώροι στάθμευσης

Δείτε ένα χάρτη της Αλεξάνδρειας

Εκδήλωση Ιστοσελίδα : www.firstnightalexandria.org

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αλεξάνδρεια, συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων, των αγορών, των σημαντικότερων αξιοθέατων και των δραστηριοτήτων, δείτε την Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια - οδηγός γειτονιάς

Άλλες πρώτες νύχτες στη Βιρτζίνια

Leesburg
Σαρλότσεβιλ
Fredericksburg
Harrisonburg
Warrenton
Williamsburg