Ιταλικό Φεστιβάλ Καρναβαλιού Χρονολογείται από το 2018 έως το 2023

Το Carnevale , γνωστό και ως καρναβάλι ή mardi gras , γιορτάζεται στην Ιταλία και σε πολλά μέρη του κόσμου κατά τη διάρκεια των 40 ημερών πριν από το Πάσχα και ένα τελικό πάρτι πριν από την Τετάρτη και την Τετάρτη. Το Carnevale είναι ένα από τα μεγαλύτερα χειμερινά φεστιβάλ της Ιταλίας και τα γεγονότα συχνά διαρκούν δύο έως τρεις εβδομάδες πριν από την πραγματική ημέρα καρναβαλιού. Πολλές ιταλικές πόλεις γιορτάζουν το Carnevale το Σαββατοκύριακο πριν από την τελευταία μέρα του καρναβαλιού, το οποίο είναι στο Shrove Tuesday.

Επειδή η ημερομηνία του Πάσχα αλλάζει ετησίως, οι ημερομηνίες για τα φεστιβάλ καρναβαλιού, που μπορεί να είναι οπουδήποτε από τις 3 Φεβρουαρίου έως τις 9 Μαρτίου. Αν σχεδιάζετε να πάτε στην Ιταλία για μια γιορτή Carnevale , ειδικά σε δημοφιλείς πόλεις όπως η Βενετία και το Viareggio , η οποία είναι διάσημη για τις περίπλοκες παρελάσεις της, θα πρέπει να κάνετε κρατήσεις για ξενοδοχεία και μερικές ειδικές εκδηλώσεις τουλάχιστον μερικούς μήνες νωρίτερα.

Εδώ πρόκειται για επερχόμενες ημερομηνίες για την ημέρα του Carnevale στην Ιταλία - την τελευταία μέρα των εορτασμών.

Σημείωση: Τα περισσότερα μέρη στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο που έχουν φεστιβάλ καρναβαλιού θα έχουν τις ίδιες ημερομηνίες.

Carnevale , ή Καρναβάλι, Ημερομηνίες:

Θυμηθείτε ότι Carnevale, καρναβάλι ή mardi gras, όπου και αν είναι, είναι ένα pre-Lenten φεστιβάλ.

Αυτό σημαίνει ότι στην Ιταλία, όταν τελειώσει, μια πολύ πιο ήσυχη, πιο αντανακλαστική διάθεση λαμβάνει χώρα στις εβδομάδες που οδηγούν στο Πάσχα. Στη Ρώμη και αλλού, η Μεγάλη Εβδομάδα ή η Εβδομάδα του Πάσχα είναι η δεύτερη μόνο στα Χριστούγεννα στη σημασία της. Το ίδιο το Πάσχα είναι ημέρα λατρείας, αλλά και γιορτή, για να γιορτάσουμε το τέλος της Σαρακοστής.

Τι είναι το Carnevale; | Πού να γιορτάσετε το Carnevale στην Ιταλία