Μέσα στην Ατλάντα: Ryan Gravel της Ατλάντα της BeltLine

Ο Πολεοδόμος Ryan Gravel μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Ryan Gravel, τον πολεοδόμο και τον σχεδιαστή πίσω από την Ατλάντα BeltLine. Γνωστός ως τύπος BeltLine, ο Gravel είναι ο δημιουργός του αρχικού οράματος για το Atlanta BeltLine. Το γράφηκε ως διατριβή του Georgia Tech Master το 1999. Τώρα, πολλά χρόνια αργότερα, το μονοπάτι Eastside έχει γίνει το μέρος που θα γίνει στην Ατλάντα και σύντομα θα ενταχθούν τα άλλα μονοπάτια.

Από την ποδηλασία μέχρι τα καλύτερα σημεία στο αίθριο και το απαραίτητο πράσινο, το BeltLine συνδέει 45 συνοικίες γύρω από την πόλη. Σήμερα παίρνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Gravel.

Ζω στην ... "Inman Park, σωστά χτυπάει τη ροή ενέργειας που έρχεται από την Ατλάντα Beltline, με τη γυναίκα μου και δύο μικρά παιδιά σε πατάρι στην οδό Krog. Μπορούμε να περπατήσουμε ή να κάνουμε ποδήλατο στο δείπνο, στο κατάστημα, στο πάρκο ή στο γραφείο μου σε ένα συνεργαζόμενο χώρο που ονομάζεται Industrious μέσα στην Ponce City Market. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... " Αυτό το είδος ζωής στην πόλη και τα σπουδαία σχολεία δεν είναι αμοιβαία αποκλειστικά - είναι και τα δύο εδώ στο κέντρο της Ατλάντα".

Μπορείτε να με βρείτε ... "Στην Ατλάντα BeltLine. Δεν αστειεύομαι. Είμαι εκεί έξω όλη την ώρα - παρακαλώ πείτε γειά σου. Το μη-μυστικό κίνητρο στα τελευταία μου δεκαετή δουλειά είναι να δημιουργήσω το είδος του τόπου που θέλω να ζήσω. Και τώρα είναι σχεδόν εδώ. "

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι επικεφαλής ... "Eats κορυφώνει τη λίστα.

Και είναι δύσκολο να βάλω το Tex-Mex μου σε άλλη θέση εκτός από το Superica - εν μέρει επειδή είναι εξαιρετικό και εν μέρει επειδή είναι ακριβώς απέναντι από το δρόμο. Αλλά όταν θέλω να παρακολουθήσω τον κόσμο να περνάει, αφήνουμε τα παιδιά στο σπίτι και περπατάμε μέχρι το BeltLine στην αυλή στο Steak της Rathbun. "

Ρολόι χτυπά 5 η ώρα, πίνω ... "Βότκα το χειμώνα.

Τζιν το καλοκαίρι, εκτός από όταν είναι πραγματικά καυτό, και τότε θέλω τεκίλα. Για την μπύρα, το πάθος μου για τις καθυστερημένες απογευματινές συναντήσεις είναι το Ladybird Grove και το Mess Hall ή οπουδήποτε πωλούν «A Night on Ponce» από τις τρεις ταβέρνες ».

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα μέσα ... "Ταξιδεύω πολύ και μου αρέσουν τα ξενοδοχεία. Υπάρχει κάτι για ένα μεγάλο λόμπι του ξενοδοχείου και το λόμπι μπαρ που πραγματικά μου αρέσει. Κι ενώ δεν είχα λόγο να μείνω σε ένα ξενοδοχείο στην Ατλάντα, δεν έχω δει ούτε ένα από αυτά που πραγματικά μου αρέσει. Νομίζω ότι θα χρειαστεί να χτίσω τη δική μου. "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Είμαι εμμονή με αυτές τις μέρες με τη βιβλιοθήκη του Central Downtown. Είναι το τελευταίο αριστούργημα του Marcel Breuer, ενός από τους πιο διάσημους αρχιτέκτονες του κόσμου στον 20ο αιώνα, και είναι ακριβώς εδώ στην Ατλάντα. Το μέλλον της είναι αβέβαιο, αλλά με μια στοχαστική ανακαίνιση, μπορεί να γίνει ξανά συναφές και να επαναπροσδιορίσει τη βιβλιοθήκη του μέλλοντός μας. "

Όταν παίζω Τουριστικός, πηγαίνω ... "Το δώρο της Ατλάντα στον κόσμο είναι ο Δρ King, οπότε παίρνω κάτι από την Sweet Auburn Historic District, ανεξάρτητα από πόσες φορές πηγαίνω. Για μια ελαφρύτερη εμπειρία, ο βοτανικός κήπος της Ατλάντα εμπλουτίζει το καταπράσινο τοπίο της πόλης με την εκπαίδευση και την τέχνη. Και για τα παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός από το Noguchi Playscape στο πάρκο Piedmont - είναι δίπλα στον κήπο, είναι όμορφο και είναι δωρεάν! "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "μακρά βόλτες τη νύχτα, και τις περισσότερες μέρες ποδήλατο για να δουλέψω στην Ατλάντα BeltLine. Όταν δημιουργείτε την άσκηση στην καθημερινή σας ρουτίνα, όλη η πόλη είναι το γυμναστήριο σας. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου ... "Δεν κάνω πολλά ψώνια. Αλλά, ως είδος αντιπάλου σχεδιασμού πόλης, θα παραδεχτώ ότι απολαμβάνω ένα περιστασιακό ταξίδι στο Lenox Square Mall. "